2008 Kasım Anneleri

günaydınnnn
yaşasın tatilimin ilk günü olan c.tesi de güne saat 6'da başladım ne kadar zinde sağlıklı ve uzun bir uykuydu yaw kafamçokkarıştı
ben çayı koydum tükkanı havalandırdım hadi buyurun artık sizde bi ara

GÜnaydınnn
yaĞmur İyİce kudurdu kızlar yaaa gece saat 03.30da bİ uyandı uykusu daĞıldı sanırım sİnema İzledİk gece oturtduĞumuz Odada yatalıM dedİk eŞİmle gİttİm onu beŞİĞİnden aldım yer yataĞı yaptım serbest oldu halİyle kalktı saĞı solu hep karıŞtırdıı bende uyku sersemİyle sİnİrleNdİm eŞİm ben bakarım sen yat dedİ sabah 06.00da kalkıyor hep eŞİm bİ ÜzÜldÜm anlatamam (
saat 05.30da uyumuŞ hanımefendİ
bİde alt azımız fecİ ŞİŞmİŞ İshal ondan kızım tamamlansa da Şu dİŞler bİtsİn Şu huysuzluklar yaaa

günaydın ay gelir gelmez küçük göbüşlerimiz topiğine girdim nasıl duygulandım yaa hey gidi günler hey
valla 2010lar da yola çıkmak üzereler, yaşlanıyoruz :çok üzgünüm:

gece çok kötü bir uyku geçirmesem de yetmedi tabi doğal olarak vede halla kollarım ağrıyor elimin üstü falan çizilmiş artık dün nasıl yüklendiysem koltuklara kaydirigubbakcemile3

neyse durmak yok yola devam bugün 3. raund olacak inşallah azimliyim bitireceğim guclubacismile

Guanydın kızlar
Sıcak cay ve pattıslı puaca eslıgınde kahvaltımı yaptım sızde buyrun

beyzmeklek ben cok sukur gecen hafta yaptım kurtuldum temızlıgı hafta ıcıde bıraz duzenledım ohhh mıss gıbı oldu evım ayy cok uykum varrr
gece eylulle uyuya kalmısım kocıs yatagını yapmıs orumcegın carsaf bulamamıs benı uyandırdı bende yatagın ustune bıraktım gerı yatagıma gırdım

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın ıcırım afiyet olsun bende gevrek ve tulum peyniri iki de zeytin eşliğinde ve tabiki sıcak çayla yaptım kahvaltımı az önce

2010 için erken canım daha gelen yok zaten 2009 annelerinden biri açıvermiş onların yerine
ben en son 1 şubatta adet görmüştüm çok yüksek ihtimalle 14 şubatta döllenme gerçekleşti 29 şubatta öğrendim hamile olduğumu çok erken öğrendim daha küçücüktü bebeğim 3 haftalık falandı adetim de 1 gün geçmişti yine buraya takıllıyordum o zamanlar burada Lora diye bir arkadaşım vardı o gaz vermiştihadi kızım git test yaptır zaten beklediğin bişey 1 gün de geçmiş falan diye gidip test yaptırmıştım hastanede ayy çok duygulandım o an hissettiğim şeyleri yaşadım bir anda :sinifsinif:

ya ben rujumu da evde unutmuşum yaa yanımda ruj var ama pembe ruj, benim üzerimde kırmızı kazak var uymaz diye sürmedim kırmızı sürecektim :çok üzgünüm: dudak nemlendiri parlatıcım vardı artık ondan sürdüm bugünlükte böyle olsun kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlarım a.s.
çok canım sıkkın alt dudağımda 3 tane birden uçuk çıktı dün.Bugün de iyice şişmiş durumda.Ham canımı acıtıyor hem de dışarı çıkmamı engelleyecek kadar kötü bir görüntüsü var :S

kokuşum beyazmleğim ben ruj sürmeyeli dünya zaman oldu ahh eski günler ahhh
idare ediver artık:)

aa gencecik hatunsun canım benim niye sürmüyorsun bakiim ruj, valla kokoşluk mu bilmem ama seviyorum makyaj yapmayı vs... ki benim de o kadar fazla değil yani yani hafif yaparım ama yine de yüzümü solgun görmek istemem bayanssulusmile

ayy canım tahmin edebiliyorum hem acısını hem görüntüsünü geçmiş olsun noldu kız çok mu korktun böyle çıktı uçuklar
verdiğin linke de bakıyorum şimdi

günaydın kızlarrr..
güne kötü başlayanlardan biride benim..sabah 10 da kızımla kalktık..kızımın kahvaltıya oturduk ..hanım yemek istemedi..yemediği yetmemiş gibi bütün kahvaltılıkları yere döktü..her yer battı çıktıı..birden çok sinirlendim..eylülle bağırdım çağırdım..ilk defa kızıma sesimi yükselttim...yavrum çok korktu..ağlıyoo..gelip bana sarılmak istiyo bide..o kadar pişman oldum..okadar kızdımki kendime..çok moralim bozuldu..hiç yere korkuttum kuzumu..kaç kere özürdiledim..oturdum ağladımmm ama nafile bidefa yaptım..ne yapsammm yok yanii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…