- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.621
günaydın kızlarrr..
güne kötü başlayanlardan biride benim..sabah 10 da kızımla kalktık..kızımın kahvaltıya oturduk ..hanım yemek istemedi..yemediği yetmemiş gibi bütün kahvaltılıkları yere döktü..her yer battı çıktıı..birden çok sinirlendim..eylülle bağırdım çağırdım..ilk defa kızıma sesimi yükselttim...yavrum çok korktu..ağlıyoo..gelip bana sarılmak istiyo bide..o kadar pişman oldum..okadar kızdımki kendime..çok moralim bozuldu..hiç yere korkuttum kuzumu..kaç kere özürdiledim..oturdum ağladımmm ama nafile bidefa yaptım..ne yapsammm yok yanii...
gülizim üzme kendini yaa oluyor bazen öyle şeyler ne kadar sabırlı biri olsan da çıldırtıyorlar bazen
yani inşallah bir daha yaşanmaz ve yaptığını telafi edersin ona eminim canım benim ama yıprratma kendini
çok üzüzldüm meleğim ya..çok sinir oldum kendime..sanki dünya yıkıldı...5 dakikadada temizledim ha...ne var sanki bağıracak..alsanaalsanasmile.ki ben çok sinirli biri değilimdir..hele kızıma hiç kıyamazdımm..bu ilk defa oldu....çok pişmanım çokkkk....nasıl içli içli ağladı kuzum..çocuk ilk defa böyle bişi yaşayınca çok zoruna gitti....en zoruma giden ben ona bağırıyom...o ağlayıp bana sarılmak istiyooo..çok kötüyüm çokkkk...kendime inanamıyorumm..şu kocam gelsede şu stresten kurtulsammmm
neyse kızlar ben kaçıyorum dışarda çok güzel bi hava var..kuzumu gezdireyimde..gönlünü bari alayım totişiminnn
GÜNAYDIN güzel hatunlar bugün kendime gelemiyorum gözlerim açılmadı birtürlü halbuki 10 da kalktım çok bilee kocacım yine annesinin ordadanda dedesinin yanına gitti sinir olamakla kalmazmış gibi mertte saatlerdir babasının arkasından ağlıyor bir unutuyor sonra gene dış kapıya gidip ağlamaya başlıyor işim iş bütün gün artık çok sıkıldım hayatım mookkk gibi hep aynı mertte yemiyor kusuyor ben o yemiyor die ağlıyorum hafta içi aynı hafta sonu kayınvalidemin işleriyle yine yalnız geçiriyoruz oğluşumla fena halde felanalrdaym anlıycağınız
saphişim geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah çk acıyor yaw o uçuklarda
beyazmeleğim ne güzel kendine bakman en güzelini sen yapıyosun ben işten ayrıldığımdan beri (mertte 6 aylık hamileydim ) makyaj yaptığım gün 5 parmağımın sayısını geçmez aslında kendne bakınca daha pozitif oluyorsun kendine güven mutluluk geliyor ama yapçak bir yere gitmediğim için yapmıyorum hiç
halkısın meleğim ama malesef 5. katta oturuyorum ve tek başıma hem bebek arabası hem mert ve mertin çantası nı indiremiyorum keşke yapabilsem çünkü mert te bende çok sıkıldık evden odalar üstüme yürüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?