2008 Kasım Anneleri

gülizim üzme kendini yaa oluyor bazen öyle şeyler ne kadar sabırlı biri olsan da çıldırtıyorlar bazen
yani inşallah bir daha yaşanmaz ve yaptığını telafi edersin ona eminim canım benim ama yıprratma kendini

çok üzüzldüm meleğim ya..çok sinir oldum kendime..sanki dünya yıkıldı...5 dakikadada temizledim ha...ne var sanki bağıracak..alsanaalsanasmile.ki ben çok sinirli biri değilimdir..hele kızıma hiç kıyamazdımm..bu ilk defa oldu....çok pişmanım çokkkk....nasıl içli içli ağladı kuzum..çocuk ilk defa böyle bişi yaşayınca çok zoruna gitti....en zoruma giden ben ona bağırıyom...o ağlayıp bana sarılmak istiyooo..çok kötüyüm çokkkk...kendime inanamıyorumm..şu kocam gelsede şu stresten kurtulsammmm

tahmin edebiliyorum canım bazen bende eymene sesimi yükseltiyorum istemesem de yada yükseltmesemde kızıyorum ama oda inadına bana sarılmak istiyor o zaman çok kötü pişmanlk kaplıyor insanın içini

GÜNAYDIN güzel hatunlar bugün kendime gelemiyorum gözlerim açılmadı birtürlü halbuki 10 da kalktım çok bilee kocacım yine annesinin ordadanda dedesinin yanına gitti sinir olamakla kalmazmış gibi mertte saatlerdir babasının arkasından ağlıyor bir unutuyor sonra gene dış kapıya gidip ağlamaya başlıyor işim iş bütün gün artık çok sıkıldım hayatım mookkk gibi hep aynı mertte yemiyor kusuyor ben o yemiyor die ağlıyorum hafta içi aynı hafta sonu kayınvalidemin işleriyle yine yalnız geçiriyoruz oğluşumla fena halde felanalrdaym anlıycağınız

saphişim geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah çk acıyor yaw o uçuklarda

beyazmeleğim ne güzel kendine bakman en güzelini sen yapıyosun ben işten ayrıldığımdan beri (mertte 6 aylık hamileydim ) makyaj yaptığım gün 5 parmağımın sayısını geçmez aslında kendne bakınca daha pozitif oluyorsun kendine güven mutluluk geliyor ama yapçak bir yere gitmediğim için yapmıyorum hiç

krikocum haklısın evdeyken çoğu zaman bende yapmam, ama bazen çok sıkılırım çarşıya bile gitsem yapar çıkarım dediğin gibi insan daha pozitif oluyor en azından benim açımdan öyle
canım şuan hamileliğin etkisiyle daha da duygusalsın o yüzden sıkılman normal kocanda eminim memnun değildir bu durumdan ama napsın koşuşturup duruyor adamcağız, bir fırsatınız olsa değişik şeyler yapsanız iyi olur
hatta hava güzelse al merti de arabasına yürüyüş yapın biraz hem sana hem merte iyi gelir çocuklarda evde tıkılıp kalmaktan da sıkılıyorlar

dilekçim bu arada inşallah sende 2010 kasım annesi olursun istediğin yawruna kavuşursun bu arada bende mert e hamilelğimi 5 nisanda 5 haftalık hamileyken öğrenmiştim en sonda 23 şubat 2008 de hastalanmıştım zaten o hastalanmam son hastalığım oldu birdaha doğum sonrası 40 gün kan geldi birdaha bir kesildi hiç gelmedi emziriyorum die şimdi hamiliyimde

birda yine doğumda gelir sonra gene emziriyorum die hastalanmamm allah büyük artık birdaha ne zman düzene girer kadınlığım pis kan içimde dönüyor ve buda beni sinirli asabi alıngan kısacası çekilmez biri yapıyor malesef

halkısın meleğim ama malesef 5. katta oturuyorum ve tek başıma hem bebek arabası hem mert ve mertin çantası nı indiremiyorum keşke yapabilsem çünkü mert te bende çok sıkıldık evden odalar üstüme yürüyor sanki

ah canım benim yaa haklısın peki arabasını almasan yürüyerek gezemez mi acaba mertoşum, yada samimi bir komşun falan yok mu rica etsen arabasını bari indiriverse aşağı mertinden elinden tutar indirirsin
ay valla sen sıkıldım dedikçe ben sıkıldım bende çıkamıyorum yaa iş yerinden ondan
neyse bir evime gideyim bari

selam kızlar,
bişzde geç kalktık 10,30 da ama gece hep kaan uğraştırırken bu kez kerem çoştu zaten çoşkunda uyurken kudurmaz uykusu varsa uyurdu gece oynamak istiyordu yine.. tvde yumurcak tvnin bitiş müziği vardı uyurken onla iyi uyurlardı ışığı söndürdük karanlıkta hala dolanıyordu en son 2,30 da uyud bende mutfağı toplayım yatayım derken 3,30 olmuş..
safişcim geçmiş lsun uçuk çok kötü oluyor geçen benimd çıkacak gibi kaşınıyordu dudağım hemen limon sürdüm biraz yaktı ama kabarmadı hiç..aklınızda olsun kaşınınca limon sürün..
beyazmeleğim iyi ediyorsun bakımlı olmak güzel bende çalışmıyorum ev kuşuyum ama dışarı çıkarken göz kalemimi ve rujumu olmazsa parlatıcımı sürmeden çıkmam..
gülizcim aynı sahneyi biz çok yaşıyorduk her gün bir bardak çay dökülüyordu masya geçiş yaptım eşim tvnin karşısı diye yer sofrası istiyordu hep artık masada yiyoruz çokta iyi oldu ben çok cırladım arada hala yapıyorum bıdıklarıma bağırıyorum döküp saçtılarmı dediğin gibi aksine sana sarılmak istiyor onlarda sende pişman oluyorsun.. şimdi daha relax durumdayım..
krikitoscum seni unutmuşum evet hamişliğin etkisiyle iyice darlmışın ama eşin hafta sonu bir saatliğinede olsa çıkarsın seni biraz dolaşın konuş ona anlat derdini sonra yine dedenize babanneye gidersiniz..

Son düzenleme:
hoşçakal beyazmelekçim git sen bi oğlyşunu kokla sevde gel

valla bende bıdığıma bağırıyorum bazen üzülüyorum ama hakediyor oda gördüğü herşeyi istiyor elinden alınca susmadan kendini yerlere atarak ağlıyor beni kızdıran en çok yemek ve inat huyu inadı tuttu mu yandın artık susmaz sen kaç artık o odadan daha iyi

işlerim anca bitti ,bende biraz bakıyım dedim ama kimse kalmamış ,havayı güzel buldunuz da dışarı mı attınız kendinizi ,bende çıkmak istiyorum ,kocam da halı sahaya gitti ,gelsin çıkalım diycem ..

gittim yemeğimi yedim oğlum yeni uyanmıştı biraz oynaştık

ananesi hava çok güzel köye götüreyim dedi iyi fikir dedim bende çocuk kaç gündür evde çok sıkılmıştı hava çok soğuk diye çıkaramamıştım artık her gelen gidenin arkasından ağlar olmuştu ben hemen giydirdim onu dedim götüreyim önden çarşılarda yürüteyim biraz, dershaneden alırsın dedim
yürüyerek geldik yarım saatte dershaneye ama çok mutlu oldu nasıl sevindi anlatamam yavrum yaa, şimdi de gittiler artık braz koşup oynasın bahçelerde

oh afiyet olsun meleğim
ben de uyumuşum biraz ama sersem gibi başım ağrımış,uçuumla bunaa benziyorum kızlar sempatiksalakcinni sağolun geçmş olsun diyen arkadaşlarım opuyorumnanaktan
çayımı içiyorum bir yandan dudağım acıya acıya,neyse çay kendime getirir şimdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…