2008 Kasım Anneleri

gülizim geçmişi son zamanlada pek okuyamadım o yüzden hep genel olarak cvp verdim cnm.teşekkür ederim daha iyi maşallah ama ishali geçmedi hala

ben geldim

dışardaydım alışveriş yaptım biraz battım galiba :)
kendime ceket,penye bluz,saat aldım.Eşime kazak.cerenimoyada kadife fermuarlı üst ve fitilli kadife pantolon aldım LCW den.
Baya indirime girmiş LCW kızlar.Aklınızda bulunsun.

Gülizcim ceren de öle ben kızınca ağlar illa kucağıma gelir.Pişman olurum aynı sen gibi

Saphişcim geçmiş olsun.

Krikos canım sabır sabır hepsi geçecek.

Zeyna dükkanı açmış ama bana çay kalmamış

maşallah pek bi kalabalığız sanırım benim bereketsizliğim kimse gelmemiş beyazmele-gülizgül-sapiş-dark ve ıcırla lavişte gözüküp kaçmışlar
ben bugün çok çalıştım valla gözüm pc bile görmedi dip köşe giriştim oplanın odasını değiştirdim falan yorgunluktan vücudum titriyor

ohoo kimsecikler yok yine, ay Eymen köyde uyumamış diretmiş yatağını aramış gittiğimde sarhoş gibiydi yavrum zor yürüyordu yemeğimizi yedik kalktık hemen arabaya bindik daha sokağın köşesini bile dönmeden uyudu kaldı kuzucum kucağımda eve geldik montunu çıkarıp tulumunu giydirirken biraz ağladı hemen uyudu yine yatağına koyar koymaz hatta yattıığı gibi kaldı diyebilirm kuzum kıpırdamadı bile
inşallah bir saat sonra kalkıpta sabaha kadar oynayalım demez valla yanarım

bende biraz tv seyrettim temizliğimin 3. raundu var ama hiç içimden gelmiyor diğer bir yarım boşver temizliği dersine çalış böyle fırsat ele geçemez diyor ama içimdeki en güçlü ses git tototu devir uyu diyor off off acayip yorugn hissediyorum kendimi mirmirmirmir

ya misafir bile yok ne bahtsız hatunum böyle

sanki KK ya yazmakta bir devlet vazifesi gibi cumartesi-pazar olunca herkes çil yavrusu gibi dağılıyor, işte arada birkaç nöbetçi görevli oluyor gelip giden kolaçan eden o kadar

herkese merhaba.giriyorum okuyorum çıkıyorum dünden beri yazamadım.şimdide çağan kucağımda rahat vermiyo.meleğim bende bi kaç gündür çalışamıyorum hiç.kitaplarımda geldi ama hiç fırsat bulamadım.çağan çok yaramaz oldu bu aralar.gece 1den önce uyumuyo.benimde o saatte pilim bitmiş oluyo.napıcam bilmiyorum

cagancukum olduğu kadar artık ne yapalım elimizden geleni yapmaya gayret edicez
senin hastalıklar ameliyatlar falan da üst üste geldi kaldı şans işte

safişim bende biraz ona baktım kapadım sonra şimdi de gideyim çalışayım bari temizlik işi yattı eşiminde hiç canı istemiyor yormayayım onu da yarına artık kalanları da iyi geceler herkese kızlar yarın beni yalnız bırakmayın haa aralarda uğrayın özletmeyin

ii geceler kızlar görümcemler ve kayınvalidemde onlar gitti off çok yoruldum 1 haftadır
bir de çok yedim kalabalıkla kesin kilo aldım tartılmıyorum korkudan yarın biraz dinlenmeyi düşünüyorum
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…