bulutlu fakat ılık ve mis gibi bir nazilli pazar sabahından günaydıın
çok sakiiin çok dingin bir hava var dışarıda çıkıp saatlerce yürüyüş yapılabilir, dağlara bayırlara çıkılabilir öylesine mis gibi yani
ama ben yine küçücük odamdayım her pazar olduğu gibi, olsn napalım valla keyfim yerinde bugün bozmaya da hiç niyetim yok
nasılsa haftaya pazar, pazar keyfi yapabilirim yılda bir-iki kez de olsa oluyor sonuçta buna da şükür
Eymen dün gece neti kapattım uyandı yattı iki dakka sonra tekrar ağladı falan birkaç kez böyle tekrar etti bende kaldırdım biraz oynasın diye baktım beli ıslak çiş yapmış ondan rahatsız olmuş kuzucum bezi kuru ama direk beline nasıl çıktı o çiş anlamadım valla
neyse üstünü başını değiştirdim bir yarım saat falan oynadı sonra yine yattı kuzucum
bu arada dördüncü dişimiz de beyazlamış gördüm diş olayımız hızlandı biraz, allahtan ateş falan yapmıyor geceleri huzursuzluk yapıyor zaman zaman o kadar
fotoğraf makinamın pilleriyle ara kablosu kayıptı buldum nihayet dün akşam size saçlarımı gösterecektim bir türlü bulamadım birazdan yükler koyarım artık
hoş bir öncekinden pek farklı değil saçım biraz daha açıldı sadece ama olsun bayanssulusmile
sıcacık boyoz aldım gelirken sıcak bir çayla yedim bitirdim şimdi ohh sefam olsun şimdi tabi her zaman olduğu gibi rujumu falan bir tazeleyeyim geleyim
bugün gelen giden olmazsa hiç bir işim yok bomboşum