2008 Kasım Anneleri

selam ,beyazım saçların güzel olmuş ,bende boyadım beğenmedim ,kuaföre gittim kızıl gölge attırdım ,bu sefer güzel oldu ..severim kızılı ,face de 1900 lü yıllardan kalma kızıl fotolarım var görmüşündür ,vazgeçilmez rengimdir benim ,sanada yakışmış ,güle güle kullan ..

kocam maça gitti yine ve ben yalnızlığımla baş başa kaldım ((

ama dün çıktım dışarı ,mağazalarda acayip indirim var C&A dan kot aldım melise 29 tl ye inmiş 60 küsürlerden valla süper ..

Hoşgeldin eylülcüm,güle güle kullan saçını bayanssulusmile
Sanki sen bir ara tamam artık Melis'e bir şey almıcam tutucam kendimi demiştin ne oldu? kaydirigubbakcemile3 Güle güle iyi günlerde giysin prensesim

Sağol canım
Siz baya yoğunsunuz o zaman buraya gelince.O zaman dediğin giib ya bize gelirsiniz krikitosa da haber veririz o da gelir veya müsait olursa biz krikitosa gideriz

valla canım yoğuun sayılırız kendimce plan yaptım cuma günü sabah uyanınca çıkalım dedik, direk sizinle buluşucaz akşam kuzenime geçicez gece orada kalalım diyoruz sabah da onlarla vakit geçiririz hafta içi çalışıyorlar çünkü hafta sonu olsun dedim akşam üstü de oradan çıkıp diğer arkadaşıma gidicem birazda orda takılıp döneriz evimize diyorum diğer arkadaşa da söylemeyeceğim geldiğimi artık inşallah duymaz duyarsa da affetsin herkesi görmek istiyorum bende ama öyle olursa 3 gün orada kalmam lazım

safiim ağrımasın yerlerin gülüm git yaptır yakışıyor sana röfle

eylülüm hayırlı olsun melis sultanın cicileri ve tabiki yeni saçın sen de bir foto koyda görelim cicim öle yaptırdım demekle olmaz
ayrıca safiin dediği olayı bende hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben kendime hiç öle tutamayacağım sözler vermiyorum dikkat ettim bir daha birşey almayacağım diye söz verdimmi daha çok para harcıyorum bırakıyorum kendimi kendi halime daha iyi oluyor kaydirigubbakcemile3

günaydınnn..stop.
kocam geldii.stop .çok mutluyuzz..stop.
meleğim saçın çok güzel omuşşş stopp güle güle kullan stoppp
ben kaçtım stoppp :))))

doğru diyosunuzda kızlar ,melis birden boy attı ,inanırmısınız hiç bişeyi olmuyo ,dün ablamda bir dünya verdi ,bende aldım bir iki bişey napim :)) dayanamadım yine ..

gülizim anlaşıldı stop :)

eylülcüm doğru söylüorsun canım benim her an büyümekteler al tabi helal olsun aşırıya kaçmadıkça alıcaz tabi bütçemiz ölçüsünde

bugün mutsuzum ..akşam misafirim vardı..
tuna misafirler varken yüz üstü betona düştü dudağı patladı..epey kanadı..allahtan dişte birşey yok..

gece berbattı..çığlık çığlığa..en son saate baktığımda 5 e çeyrek vardı..içini çeke çeke uyumuş sanırım..hatırlamıyorum..

sabah dolaba çenesini vurdu..çenesi yarıldı 3 cm kadar..baticonla temizleyebildim sadece..

1 ssat kadar önce de sandalyesinde geriye düşüp yüzünü ve kafasını salıncağının demirine vurdu..yüzünden çüzükler var..kanadı da biraz..

bir de gece 1 siviri vardı odada..yüzünün 4-5 yerinden yemiş..

eşim de şimdi geldi..sabah 5,5 ta gitmiş işe..o gelince rahatladım..

yemeğni yedirdim uyuttum ..umarım mutlu kalkar oğlum..

meleğim ben de çok beğendim saç rengini..daha bi pozitif olmuşsun..bu yönüne hayranım...aman eksilmesin..
sen yaşamayı ve yaşatmayı seviyorsun bence..

ben de martta mersine gideceğim..çikolata kahvesi düşünüyorum acaba nasıl olur ...uçlarını da düzelttiricem..çok ihtiyacım varrr

geçmiş olsun canım,
bebekleri ne kadar esirgesekde oluyor arada ..

kızlar bebeğim 15 aylık olacak ve hala yürümüyor..

dana elini tutarak yürüyo,
sürünüyo ama tek başına yürümüyo,

boyu kilosu normla sanıırm . ama ben deviti vermedim yani bebeğim almak istemedi..
düşüncelerinizi merka ettim..

birde kızlar sayfada 2008 annelerinin izi kalamdı

canım kıyamam Tuna'ma çok geçmiş olsun bebeğime annesi nazara mı geldi noldu sakarlıklar üst üste gelmiş bir oku üfle bari çocuğu

bu arada düşüncelerin için çok teşekkür ederim canım benim kesinlike seviyorum arada benimde agresifleştiğim,mutsuz olduğum zamanlar olmuyor değil tabi gergin oluyoum dehşet saçıyorum kaydirigubbakcemile3 ama genellikle pozitif olmaya gayret ediyorum

çikolata kahvesini birkaç sene önce yaptırmıştım oda çok güzel oluyor tavsiye ederim

ben kaçar kızlar mdürden izin isteyeceğim kimse yok boş boş oturuyoruz annem 5 çayına çağırıyor gideyim bari :içelim:

tülaycım yere sağlam basabiliyorsa elinden tutarak yürüyorsa,taytay durabiliyorsa tamamdır bence..ama se
nin de çalıştırman lazım..bol bol tay tay bırak..yürüt..bir arkadaş vardı onunda yürümüyordu henüz..vira mıydı kızlar

beden bilemiyorum..marka marka farkediyor ..yardımcı olmayacağım bu konuda..

dilokscum geçmiş olsun canım ,çok düşüyolar bu ara ,meliste başını kapıya çarptı ama ne ses taakk diye bi ses çıktı ödüm patladı ,kafa anında şişti tabi balon gibi ,şimdi yeri morardı öyle duruyo bikaç gündür ..

tülaycım sen biraz cesaretlendir bence ,çalıştır bol bol ,birazda senin elinde ;
ayrıca 2008 annelerinin izi kalmadı derken neyi kasdettiğini anlamadım..

kasteddiğim ,kasım annelerinde sayfayay baktığında bize ait başlık az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…