- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.681
Sağol canım
Siz baya yoğunsunuz o zaman buraya gelince.O zaman dediğin giib ya bize gelirsiniz krikitosa da haber veririz o da gelir veya müsait olursa biz krikitosa gideriz
bugün mutsuzum ..akşam misafirim vardı..
tuna misafirler varken yüz üstü betona düştü dudağı patladı..epey kanadı..allahtan dişte birşey yok..
gece berbattı..çığlık çığlığa..en son saate baktığımda 5 e çeyrek vardı..içini çeke çeke uyumuş sanırım..hatırlamıyorum..
sabah dolaba çenesini vurdu..çenesi yarıldı 3 cm kadar..baticonla temizleyebildim sadece..
1 ssat kadar önce de sandalyesinde geriye düşüp yüzünü ve kafasını salıncağının demirine vurdu..yüzünden çüzükler var..kanadı da biraz..
bir de gece 1 siviri vardı odada..yüzünün 4-5 yerinden yemiş..
eşim de şimdi geldi..sabah 5,5 ta gitmiş işe..o gelince rahatladım..
yemeğni yedirdim uyuttum ..umarım mutlu kalkar oğlum..
bugün mutsuzum ..akşam misafirim vardı..
tuna misafirler varken yüz üstü betona düştü dudağı patladı..epey kanadı..allahtan dişte birşey yok..
gece berbattı..çığlık çığlığa..en son saate baktığımda 5 e çeyrek vardı..içini çeke çeke uyumuş sanırım..hatırlamıyorum..
sabah dolaba çenesini vurdu..çenesi yarıldı 3 cm kadar..baticonla temizleyebildim sadece..
1 ssat kadar önce de sandalyesinde geriye düşüp yüzünü ve kafasını salıncağının demirine vurdu..yüzünden çüzükler var..kanadı da biraz..
bir de gece 1 siviri vardı odada..yüzünün 4-5 yerinden yemiş..
eşim de şimdi geldi..sabah 5,5 ta gitmiş işe..o gelince rahatladım..
yemeğni yedirdim uyuttum ..umarım mutlu kalkar oğlum..
meleğim ben de çok beğendim saç rengini..daha bi pozitif olmuşsun..bu yönüne hayranım...aman eksilmesin..
sen yaşamayı ve yaşatmayı seviyorsun bence..
ben de martta mersine gideceğim..çikolata kahvesi düşünüyorum acaba nasıl olur ...uçlarını da düzelttiricem..çok ihtiyacım varrr
dilokscum geçmiş olsun canım ,çok düşüyolar bu ara ,meliste başını kapıya çarptı ama ne ses taakk diye bi ses çıktı ödüm patladı ,kafa anında şişti tabi balon gibi ,şimdi yeri morardı öyle duruyo bikaç gündür ..
tülaycım sen biraz cesaretlendir bence ,çalıştır bol bol ,birazda senin elinde ;
ayrıca 2008 annelerinin izi kalmadı derken neyi kasdettiğini anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?