- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.701
Hoşgeldin Gülizcim stop
Mutluluğunuz daim olsun stop
İyi pazarlar stop
:)))))gülizim anlaşıldı stop :)
eylülcüm doğru söylüorsun canım benim her an büyümekteler al tabi helal olsun aşırıya kaçmadıkça alıcaz tabi bütçemiz ölçüsünde
bütün aksiliklerde sizi bulmuş dilekcim..çok geçmiş olsun meleğimişn dediği gibi nazar olmuş herhalde tunamız..bi oku üfle annesiiibugün mutsuzum ..akşam misafirim vardı..
tuna misafirler varken yüz üstü betona düştü dudağı patladı..epey kanadı..allahtan dişte birşey yok..
gece berbattı..çığlık çığlığa..en son saate baktığımda 5 e çeyrek vardı..içini çeke çeke uyumuş sanırım..hatırlamıyorum..
sabah dolaba çenesini vurdu..çenesi yarıldı 3 cm kadar..baticonla temizleyebildim sadece..
1 ssat kadar önce de sandalyesinde geriye düşüp yüzünü ve kafasını salıncağının demirine vurdu..yüzünden çüzükler var..kanadı da biraz..
bir de gece 1 siviri vardı odada..yüzünün 4-5 yerinden yemiş..
eşim de şimdi geldi..sabah 5,5 ta gitmiş işe..o gelince rahatladım..
yemeğni yedirdim uyuttum ..umarım mutlu kalkar oğlum..
selam kızlar nasısınız bakemmmmmm geçmişi okuyamadım bakamadım bile oğluşumun 3 dişi aynı anda çıkıyor diğerleride şişmiş şişmiş patlayamamamış off çok asabi istekleri olmayınca deliye dönüyor çığlık feryat figan ev sizlerden ne haber neler neler yaptınız dün akşam üstü mina bebeğe gittim bebek arabası alcaz mertte hafif bişey ama birtürlü bulamadım bizim arabamız zaten baston tipi ama ağar şöle benim kolay taşıyabileceğim hafifi bişey istiyorum ama hafifler çok naylon dandik iyilerde ağar bizim arabadan farkı yok
meleğim çok üzüldüm ya..dört gözlede tatili bekliyodunn...kötü olmuşş..ama sıkma tatlı canını..sağlık olsun be gülümm..bu zamanda hiç iş bulamayanlarda var..onları düşün canımm..en azından bi işimiz varrr...selam kızlar sonunda tatile girdim ama ne girmek moral bozukluğuyla, sinirlerim çok bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi Eymen'e yansıtmamaya çalışıyorum ama patlarsam kötü patlayacağım
akşamüstü çıkıyorum ddim yaa gittim müdür beye dedim biraz erken çıkabilir miyim diye tmm dedi sonra dediki gülbin hocam ....bey dediki(patron oluyor kendileri) gülbin hocanın şubat tatili yok pazartesi tatil ondan sonra çalışacak ama illede tatil yapmak isterse yaz tatilinden kısacacağım şimdi yapacağı tatili
ay şok oldum ne diyeceğimi bilemedim bir de diyoki bir planınız var mıydı vardı elbette dedim 3 senedir buradayım böyle bişey olmadı şimdi oluyor dedim bende dedim zaten diyor rehber öğretmene gerek yok zaten gelen giden yok diye falan öyle ikna olmuş, yazında zaten sizin tatillerinizde hiç problem çıkmadı bu zamana kadar diyor nerden çıkardı bilmem demeye getirdi yani müdür valla dedim bilmem ben tatil yapıcam dedim yazın olacakları da sonra konuşuruz kendisiyle dedim çıktım
ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen yaa lanet olsun bu özel sektöre
eski köye yeni adet getirdi gerizekalı adam bu saatten sonra ki bizim anlaşmamızda böyle birşey yok tabiki onunla da konuşacağım bu durumu yeri gelince
eve geldim biraz rahatladım az önce de kocamla tartıştık hiçbir zaman orta noktayı bulamadığımız her zaman fikir ayrılığı yaşadığımız bir konuda yine yaşadık, ikimizde birbirimizi anlamak istemiyoruz bende artık ne yapacağımı şaşırdım bıraktım ne olursa olsun artık hiç biyere gitmekte istemiyorum gitsemdfe bir anlamı kalmadı benim tatil böylece zehir oldu mafoldumben
beyazcım çok güzel hareketlerin eski bölümü sanırım sen en iyisi git bir halı sil sinirlere bire bir iyi geliyor yada git kocişinin gönlünü al tatlım şöle güzel bir film çerez ve eymen sizin çerezlere saldırsın :)))
gülizcim kimmiş o üye canım daha siteye girer girmez sana arkadaş olalım mı diyen?merak ettim canım,internet ortamında herşeyden şüphe eder oluyoruz biliyorsun.sen üyenin adını ver de gerekirse bir takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?