2008 Kasım Anneleri

selam kızlar nasısınız bakemmmmmm geçmişi okuyamadım bakamadım bile oğluşumun 3 dişi aynı anda çıkıyor diğerleride şişmiş şişmiş patlayamamamış off çok asabi istekleri olmayınca deliye dönüyor çığlık feryat figan ev sizlerden ne haber neler neler yaptınız dün akşam üstü mina bebeğe gittim bebek arabası alcaz mertte hafif bişey ama birtürlü bulamadım bizim arabamız zaten baston tipi ama ağar şöle benim kolay taşıyabileceğim hafifi bişey istiyorum ama hafifler çok naylon dandik iyilerde ağar bizim arabadan farkı yok

selam kızlar sonunda tatile girdim ama ne girmek moral bozukluğuyla, sinirlerim çok bozuk ağlamamak için zor tutuyorum kendimi Eymen'e yansıtmamaya çalışıyorum ama patlarsam kötü patlayacağım

akşamüstü çıkıyorum ddim yaa gittim müdür beye dedim biraz erken çıkabilir miyim diye tmm dedi sonra dediki gülbin hocam ....bey dediki(patron oluyor kendileri) gülbin hocanın şubat tatili yok pazartesi tatil ondan sonra çalışacak ama illede tatil yapmak isterse yaz tatilinden kısacacağım şimdi yapacağı tatili
ay şok oldum ne diyeceğimi bilemedim bir de diyoki bir planınız var mıydı vardı elbette dedim 3 senedir buradayım böyle bişey olmadı şimdi oluyor dedim bende dedim zaten diyor rehber öğretmene gerek yok zaten gelen giden yok diye falan öyle ikna olmuş, yazında zaten sizin tatillerinizde hiç problem çıkmadı bu zamana kadar diyor nerden çıkardı bilmem demeye getirdi yani müdür valla dedim bilmem ben tatil yapıcam dedim yazın olacakları da sonra konuşuruz kendisiyle dedim çıktım

ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen yaa lanet olsun bu özel sektöre
eski köye yeni adet getirdi gerizekalı adam bu saatten sonra ki bizim anlaşmamızda böyle birşey yok tabiki onunla da konuşacağım bu durumu yeri gelince

eve geldim biraz rahatladım az önce de kocamla tartıştık hiçbir zaman orta noktayı bulamadığımız her zaman fikir ayrılığı yaşadığımız bir konuda yine yaşadık, ikimizde birbirimizi anlamak istemiyoruz bende artık ne yapacağımı şaşırdım bıraktım ne olursa olsun artık hiç biyere gitmekte istemiyorum gitsemdfe bir anlamı kalmadı benim tatil böylece zehir oldu mafoldumben

Hoşgeldin Gülizcim stop
Mutluluğunuz daim olsun stop
İyi pazarlar stop

AMİNNNN SAPİŞİMMM..CÜMLEMİZİNN MUTLULUĞU DAİM OLSUN CANIMCIMM

gülizim anlaşıldı stop :)

eylülcüm doğru söylüorsun canım benim her an büyümekteler al tabi helal olsun aşırıya kaçmadıkça alıcaz tabi bütçemiz ölçüsünde
:)))))
bütün aksiliklerde sizi bulmuş dilekcim..çok geçmiş olsun meleğimişn dediği gibi nazar olmuş herhalde tunamız..bi oku üfle annesiii

bende alacam canım baston puset mayıs ayı gibi cicciho ct05 veya ct06 birini alacamm.bi nette araştır canım..fikir olsun sanada..

diloksum Tunama çok üzüldüm canım geçmiş olsun.Durum bizde de farklı değil cnm,eveli akşam gözü çıkıyordu nerdeyse sehpanın köşesinden,iki kaşının ortasında da yara var.Bende morluklar için lasonil kullanıyorum.
Tülaycığım seninki de yürür endişenme ama eylüle de katılıyorum biraz daha ilgi istiyor olabilir kuzucuk.
Sayfaya her yeni gelen yılın hamileleri ve anneleri kendi paylaşmak istedikleri konuların başlığını açtığı için çok normal böyle olması.Bizim daha önce yazıştıklarımızı yazışıyor onlarda şu anda ve yeni gelenler de öyle olacak.Biz paylaşımımıza buradan devam ediyoruz ama gerekli gördüğümüzde de konu açıyoruz

meleğim çok üzüldüm ya..dört gözlede tatili bekliyodunn...kötü olmuşş..ama sıkma tatlı canını..sağlık olsun be gülümm..bu zamanda hiç iş bulamayanlarda var..onları düşün canımm..en azından bi işimiz varrr...

ama sende bunlara güzel bi ders vermelisin canımm..nasıllll kpss den çok güzel bi puan alıp devlete geçerek..sen bunu başarabilirsin arkadaşıımmmm...kaydirigubbakcemile5

Hay Allah beyazım yaa nereden çıktı şimdi bu?Hayret birşey bu patron milleti ha!Ayıp denen bir şey var canım,oyun oynar gibi klava: Neyse tatlım sen söke söke tatili hakettin ve aldın,şu saatten sonra tadını çıkar lütfen,siniride eşinden çıkartma canım,Eymenimi üzmeyin bakayım aklinialirimsmileSen şimdi bir sakinleş,güzel bir tatilin havasına gir hemen çünkü çok kısa bir süren var zaten olumunekankayizsmile

kadının biri siteye yeni üye olmuşş..üye olur olmaz özelden mesaj atmışş..tanışalımmı ne dersin demişş....bende tanışalım bakalım dedimmm :))))

gülüzcim baktım tatlım bende dün (chicco lite way) ct 05 e benziyor neredeyse birebir aynısı gibi nakitte 200 dedi dedi ama kemeraltında büyük magazalarda sordum 280 dediler içinde yağmurluğu ve kapşonlu ayak örtüsü var arabaya takılıyormuş o komple örtüyo bebeği birde tam yatıyor olması benim için önemli diğer miniğim içinde kullanmak istiyorum yeri yeldiğindee mert uyuyorda bebek arabasında yatan olması önemli

beyaz melekçim sen canını sıkma tatlım cumartesi demedin pazar demedim çalıştın o tatili hat ettin tatil senin hakkın söke söke al tatlini ve inatlarına keyifle geçir zaten yeterince sıtresli ve yoğun çalışıyorsun tatlım üzülme sen

işte sorunlara alıştık kadar ne kadar sinir olsamda öyle yada böyle bir yolunu bulacağım ve kurtaracağım kendimi

ama eve geldikten sonra eşimle tartışmamız üzerine tuz-biber oldu yani en çokta ona bozuldum zaten mafoldumben

krikocum bende alacağım inşallah yaza doğru düşünüyorum bir baston puset ama ne alacağımı bilmiyorum tabi senin dediğin gibi haffi olması çok önemli benim için

gülizcim kız sapık falan olmasın yeni arkadaş

gidipte temizlik mi yapsam acaba sinirim geçermi acaba çok güzel hareketlerde var

beyazcım çok güzel hareketlerin eski bölümü sanırım sen en iyisi git bir halı sil sinirlere bire bir iyi geliyor yada git kocişinin gönlünü al tatlım şöle güzel bir film çerez ve eymen sizin çerezlere saldırsın :)))

evet baktım bende eski bölümmüş gerçi geçen haftalarda da izlememiştim ama kocamın gönlünü almaya da hiiiç niyetim yok o benim gönlümü alsın bitmiştir benim için :dilcikar:

booş boş yatıcam valla başka hiiç bişey yapasım yok

gülizcim kimmiş o üye canım daha siteye girer girmez sana arkadaş olalım mı diyen?merak ettim canım,internet ortamında herşeyden şüphe eder oluyoruz biliyorsun.sen üyenin adını ver de gerekirse bir takip edelim

editörüm sen çok yaşa koru bizi kötü üyelerden editörüm bziizm temmuz annlerinde biri var zaten devamlı banlanıyor 2 gün var 3 gün yok gibi o bana bişey derse sana şikayet edebilirmiyim editörüm :)

ohhh duşumu aldım mis gibi iyi geldi üstüne de vücut losyonumu sürdüm şöyle kendime msaj yaparak rahatladım valla, kocişte boyuna aşk şarkıları çalıyor mecnun oldu adam kaydirigubbakcemile3 ama yok taviz vermeyeceğim kin tutamıyorum hemen barışıyorum ondan zaten hiç bir düzelme olmuyor çok incitti bu sefer beni üstelik bile bile çünkü dediğm gibi bu konuları daha öncede konuşmuştuk neler hissettiğimi ve düşündüğümü biliyordu ona rağmen hala aynı ise benden de bişey beklemesin
gelmiş yanıma az önce aşkım küs müyüz falan diye yüzüne baktım hafif gülmser gibi yaptım hala bunu sorabiliyor musun dercesine kafamı çevirdim bi şekilde dersini alıp değişecek :umursamaz:

kızlar ben oğlanı uyutmaya gidiyorum uyursa inşallah hemen bende yatacağım stresten sanırım çok bitkin hissediyorum kendimi ki bugün hiç bişey yapmadım yorulacak hepinize iyi geceler tatlı rüyalar kendinize ve bebişlerime iyi bakın opuyorumnanaktan

kızlar canım çok sıkkınken aklıma ilk burası geldi, kötü zamanlarımda beni anlamaya çalışacak destek olacak insanların arkadaşlarının olduğunu bilmek çok güze gerçekten iyiki tanımışım sizleri ay zaten duygusalım ağlayacağım gideyim de yatayım bari hepinize iyi uykular olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…