2008 Kasım Anneleri

beyazım doğru söylüyosun canım ,hergün bu muhabbetleri arkadaşımıza ,komşumuza yapsak valla sıkılırlar bizden ,ama biz bizi anlıyoruz canım ,sıkıntımızda ,mutluluğumuzda buraya atıyoruz kendimizi ..

banada bi kozmetik mağazasından 20 tl lik hediye çeki vermişlerdi ama 50 tl alışveriş yaparsan geçerli oluyodu ,tarihi dolmadan gideyimde kullanayım dedim ,melisi anneme bıraktık ,hem eşimle biraz gezelim dedik ,waffle yiyelim ,hemde alışverişimi yapayım dedim ,ama dünya şey aldım ,kişisel bakımdan ,toniklere ,nemlendiriciden ,makyaj malzemesine kadar ,limiti de fazlasıyla aştım ,hediye çeki bahane oldu :))) ay kocam allahtan sesini çıkarmıyo garibim ..

ohhhh ne güzel olmuş eylülcüm alışveriş yapmak insana mutluluk veriyor süper ilaç gibi bişey benimde çok ihtiyacım alıverişe kozmatik değilde kıyafet daha çok spor şeyler giydiğim için sıkıldım aynı şeyleri giymekten ayakkabı bot off ne iyi olurdu ama çoookkk masraf var çoookkk

bende çıkçam dedim çıkamadımda kocişim medya kralına takıldı oğlumu uyuttum yatsam bende artık ne iyi olur

beyazmeleğim iyi geceler tatlı rüyalar canım
eylülüm oh sefan olsun cnm güle güle kullan hoş senin kozmetiğe ihtiyacın yok ama...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

krikocum insan sters atıyo gerçekten ,yani ben çok küçük bişey bile alsam mesela evime bir çay bardağı bile alsam mutlu oluyorum ,heleki bıgün daha bi deşarj oldum :))

safişim sağol tatlım ,geleceğime yatırım yapıyorum ,sarkmış ,kırışmış bir surat istemiyorum ,şimdi olmasada ilerde olacak bunlar ve cildimize iyi bakmamız şart ,ama bunları bana sürecek birde adam lazım ,promosyon olarak vermiyolardı :))) lakin her sabah ve akşam yapılacak kremleme işlemeleri var ,kaç yıldır kullanırım ama hep aksatırım ,artık karar verdim düzenli kullanıcam
ben daha uyumaya niyetli değilim ,akşam üstü kestirdim biraz ,başka topiklere takılayom bari burda herkes yatmış anlaşılan
hepinize iyi geceler ..

Allah biliyor çok saldım kendimi.Eskiden bende çok kullanırdım,hatta temsilcilik bile yapmıştım daha ucuza alayım diye bayanssulusmileŞimdi psikolojik olarak hiç canım istemiyor.Dışarı çıkarken (çok az çıkıyorum) bile zor yapıyorum makjajı,evdeyken hiç yapmaz oldum.Hiç canım istemiyor

safişim bende makyajseverlerden değilim ,sadece özel biryere gideceksem yaparım ,evde de çok nadiren kalem sürerim gözüme o kadar ,ama bakım konusunda biraz abartıyorum sanırım ,benim alışverişlerim genelde kişisel bakım üzerine ,yani ben işin iç kısmı ile ilgileniyorum motor diyelim ,kaporta pek önemli değil :)))

Tontişlerim günaydın.Çok yoğun bir haftasonundan sonra yorgun argın haftaya başladık.Oğlum biraz öksürüyo.Dün kuzenimden öksürük şurupları yasaklanacakmış diye duydum.Antibiyotik tedavisi yapılacakmış sanırım.Biilmiyorum aslı nedir.Duyan varsa duymayanlara anlatsın şekerler.

Geçmişi okuma fırsatım olmadı.Hasta bebelerimiz nasıl oldu?Duru Okyanus, Emir , Asortik hatunun Eylül yavrusu düzelmişlerdir umarım.Herkese iyi bir çalışma günü, sendromsuz bir pazartesi diliyorum:))

Gunaydın tontısler
dedemın olum yıldonumu bugun canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor babannemme dedemın arasında 8 ay var dedem olumune dayanamadı kendıde tam 8 ay sonra vefat ettı onları cok ozluyorummmm mafoldumben
gorumcekle kızım ise evde , bugun memlekete annesının yanına gıder dıye dusunmustum ama bır hafta burda kalacakmıs offfff

gunaydın
zor yorucu ve hasta 3 gunun ardından ısımın basındayım
kesınlıkle ısyerınde daha cabuk ıyılesecegımı dusundugum ıcın geldım
zıra evde dınlenmek yerıne pestılım cıktı

cumartesı gunu oglumun su cıcegı asısı oldu
genel muayenenın ardından 81 cm boyunda 11 kg agırlıgında bır delıkanlı oldugunu ogrendık
doktoru da asısını yaptı tam oldu
yalnız bekleme salonunda canımızı cıkaran ve ıstedıklerını yapmadıgımız ıcın aglayan sıpa ası olunca ahh gıbı bır mızırdadı sonra doktorun steteskopuna saldırdı
cok meraklı bır cocuk yaww

cumartesı yatılı mısafırım vardı ve ben cok yoruldum
dun onları gonderdıkten sonra evı ustunden bır toplayıp hemen yattım erkenden
yemeklerde kocısten de super oldu ama geceye oglum damgasını vurdu tabıı

Canım uzun süre olmuş ama başın sağolsun.Görümceğe de halası bakıyo ne güzel.Üzülme canım ya.Sana da arkadaş olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…