2008 Kasım Anneleri

evet canım bayağı farketti dedi annem ayna gibi oldu diyor
yaşlılık işte özellikle 70 yaşından sonra herkes de katarakt olurmuş
annem de şekerden olmuş şeker 400 seviyesine çıkarsa annında göze zarar veriyormuş

remocum cok cok gecmıs olsun seker hastalıgı dırek gozlerı ve bobreklerı etkıklıyor canım ıns tek sorununuz katarak olur annecıgıne tekrar gecmıs olsun
yasmınım senın annecıgın nasıl daha ıyımı teyze

Remocum geÇmıŞ olsun benım dedem de Şeker hastası bı gÖzÜnÜ kazada kaybetmıŞtı Ötekı gÖzÜnÜde Şekerden dolayı kaybettı canım Çok kÖtÜ bıŞey haftada 3gÜn dıyalıze gırıyor oda amelyat olacak azıcık dahı gÖrebılmek ıÇın

Zordur ya.Allah esirgesin devamlı körlük kötüdür.Annen 70 var mı canım?

Icırım keyfini bozma.Bir hafta geçer tontişim.Hem akşamları daha az yorulursun:))

günaydın kızlar
yasminim p.tesi sendromu yaşamayalım dileğinde bulunmuş ama ben körü körüne tam olarak p.tesi sendromu yaşıyorum ühühühü evde uyumak istorum göslerim açılmıyor ya kafamçokkarıştı
başımda ağrıyooo gerginlikten sanırım hastada olacak 2-3 günüm var sanırım hepsi yüzünden böleyim
remocum geçmiş olsun annenin daha iyi olmasına sevindim umarım inşallah daha daha iyi olur
Allah tüm hastalara şifa versin
yasmin cidden senin anneciğin nasıl oldu?

biri beni ayıltabilirmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?

ıcırcığım amin canım

çitoscuğum bizde haftasonu kestirdik zor zaptettik hatta en son kulaklarını ve ensesini düzelttiremeden bıraktık ne ağladı ne ağladı anlatamam küçükken kuzu gibi durup bakıyordu aynaya şimdi tam canavar oldu

zeynacığım sağol canım

Sağol balım ya.Az önce kontrolu vardı.Dr.pansuman yapmış iyi demiş.Durumu daha iyi.

Çitosum bende kestirecem.Çok terliyo ve kaşıyo.Bonus oldu resmen.Acaba stüdyoda foto çektirsem ondan sonra mı kestirsem.Valla ilk birkaç seferde ağlarlar sonra alışırlar herhaldebayanssulusmile

cıtos canım bız 5 numara dedıklerı sekılde kestırdık canım
sımdıden saatler olsun

zeyna ne oldu kuzu
yoksam hasta mı oluyorsun
mısafırının gelmesı yakınsa bu ruh halı ondan da olabılır
kahve ıcmenı tavsıye ederım

bız dogdugundan bu yana 4 kez kestırdık saclarını
ılkınde anlayamamıstı bıle
en sonuncusunda elıne sarjlı supurgeyı verdıgımız ıcın onun sesıyle sac kesme makınesının seslerı karısınca problem olmadı
belkı de alıstı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…