2008 Kasım Anneleri

Bu batunun 3.traşı olacak.Saçları da dalgalı hafif uzunken iyi oluyor biraz daha uzayınca saçlar arapsaçına dönüyor tam kıvırcık olsa hiç kestimem aslında uzun seviyorum ben çünkü.

Daha öncekilerde uslu durmuştu bakalım bu sefer nasıl olacak sıpacık.

yasmıncım bende sormustum ama sanırım gozden kacırmıssın ıyı olmasına sevındım teyzenın tekrar gecmıs olsun
ayy benım kızım keltos az bı sacı var yazın hafıf uclarından aldırırım bıraz canlanır belkıde

Ah özür dilerim Icırım.Uyuyarak okuyorum yazıları.Gece 1 de yattım.Kocamında çenesi düşünce uyuyamadım(

onemlıııı dıııll canım bende uyudum ama bı tuhaf uuyudum eylul pısık olmus ona cok uzuldum herhalde ondan oldu eylulun tenı cok hassah hemen pısık oluyor

selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum..
oğlanlar şu anda kuduruyorlar, uyuyacaklar, uyutmadan geldim..
bir dolanayım uyutmaya gideceğim.. evimi mook götürüyor her yer oyuncak döküntü.. ancak kuzuları uyutunca toplayabilirim...iyice yorulsunlar uykuları gelsin diye bekliyorum..
geçmişe bakamadım şimdi bakıp geliyorum..

Nazlımeleğim facede tontişlerin resimleri var.Maşallah ne güzel bakmışsın.Bravo diyorumopuyorumnanaktan

beyazmelekcim facede resimlerinizi gördüm canım çok şeker çıkmışınız ailecek.. saçların çok yakışmış gerçekten ışl ışıl..müdürünede söytleyecek söz bulamıyorum inş özelden devlete geçiş yaparsın kpssde başarılar..
dilokscum tunayada geçmiş olsun zaten bir düştülermi üstüste geliyor..Allah koruyor kuzularımız..
ıcırım ananenin ve dedenin mekanı cennet olsun...
remocum annenin son ameliyatıda sorunsuz geçmiş sevindim gözünüzaydın..
zeynayla ıcır bu ara yanınıza yaklaşmamak lazım adet öncesi insan çok gergin olur aman relax olun bu ara..
yasmincim sağol, annene tekrar geçmiş olsun..

selam kızlar nasılsınız bakalım herkes iyimi yaa bende çook keyifsizim yaa hasta olucam geçmişe şööle bi
baktım mmmf nerde bu arada yaaa
remedios annene geçmiş olsun çook
beyazmelek sende çok güzel çıkmışsın maşşallah saçların çok yakışmış cicim
baaşşkkaaaa ııııııı!
eylülüm senin ve melisin cicileri hayırlı olsun güle güle kullanınn canımm

Hoşgeldin Asortim.Ne hastası kııı?Geçmiş olsun şimdiden..

Beyazmeleğime bende baktım.Güzel hatun ama Eymen daha güzel.Heh heh heeee:)))Maşallah oğluşa..

GÜNAYDIN GÜZELLER GÜZELİ KASIM TONTİŞLERİ
ay ne günaydını be saat 2 olmuş
sabah kalktımbanyomu yaptım yapar yapmaz hop sular kesildi zamanlamam müthişti e madem sular kesik dedim çocukları bırakıp kuaföre çıktım ağda için aslında kendimyapıyorum ama valla üşendim bu sefer hem fazla uzamışlardı da başedemezdim 10 dakkada mis gibi yaptı kız
şimdi iş yapmam lazım ama su yok canımda istemiyo memoyu yatırdım uyumadı iyice sallanmaya alıştı gidiimde şıunu sallim sonrada bakiim evime az gelirim sonra gene
herkes iyimi geçmişe bakamadım kızlar bu sefer kusura bakmayın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…