2008 Kasım Anneleri

ben geldim şekerlerrr..Oğlanı traş ettirdim.çok ağladı bu sefer.Çok kısa oldu saçı yaa inşallah bir an önce uzar..

Öğleden önce süüpürgeyle oynarken düşmüş dudağı kanamış.hala da kanıyordu içim cız etti ya dün de yanağını sehpaya çarptı morardı.OFFFFF içim gidiyor vallaaaaaaa ya

gülizcim gözünaydın kocan gelmiş..
maytabım ağda işini iyi etmişin güzelim arada bir kolaya kaçmakta fayda var.. ayy sular olmayınca insanın eli koluda oynanamaz ama kolay gelsin sana temizlikte...
çitoscum sıhatler olsun kuzuna.. ufak bir kazada atlatmış geçmiş olsun.. şimdi yürüyorlar tutmak mümkün değil bıdıkları düşe kalka büyüyecekler...
kızlar bende oğlanları uyuttum iyice yorulmuşlar kolay uyudualar.. bende evimi temizlemeğe gidiyorum görüşürüz yine.

Çitosum geçmiş olsun.Akşam Anıl sandalyeden tutunurken düşmüş kafayı radyatöre vurmuş, sandalyede üstüne düşünce alnı morardı.Düşmüş diyorum babası yanındaydı.3 Kere dikkat etmesini söyledim ama o beni yanlış anladı sanırım.TV de ki futbol programına dikkatini vermiş.Oğlum düştü ama en çok eşim üzüldü.Çünkü ben çoook kızdıııımalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

Herkes kürklü , kendimi çoook çıplak hissettim:))
sanada alalım bi kürk be gülüm...:)))
teşekkürler nazlı meleğimm..

Ya bu arada hafta sonu Konyadaydım.Oğlum çok mutlu oldu.Aakraba ziyaretleri yapptık avm filan gezdik.Avm de trene bindik oğluşumlaaaaaaa çok zevkliydiii..

Ve bir kere daha dubleks evden nefret ettiğimi anladım.Annemlerin evi düz ayak bizimki dubleks ve çok zor oluyo in çık..Çocuğa doğru düzgün alan da kalmıyor yürüyüp gezecek,anneannesinin evinde doyasıya gezdi her odaya girdi çıktı.Çok özendim valla.Bri daha asla ve asla dubleks ev almam büyük konuşmayım da..

Ankaradaki ev dubleks değil.Gelin işte:))

oooo ne güzel gezmiş eğlenmişsiniz..batu için değişiklik olmuştur ne güzel..bende dubleks evlere bayılırım...hatta geçende eylül ilk defa merdiven indi çıktı çok hoşuna gitti...keşke bizim evimizde öyle olsaydı bol bol iner çıkardı...diye düşündümm

Geçen hastaneye gittiğimizde karşısında bir dubleks vardı.Bende acaba dubleksdemi otursaydım dedim. Kendime bir kış bahçesi, Anıla yazın şişme havuz falan diye düşündüm.Sonra Ankara gibi soğuk bi memlekette 3 ay için değer mi dedim((

Ayyy sakın ha sakın..Merdiven demek tehlike demek..:CüvCüv:

Ödemeler bitti mİ?

Yok kız ödemeler bitmedi daha çok var.125 peşin verdik bi de üstelik..Şu ev meselesi daralttı beni artık..

Aman aman sakın. 3 ay bile değil yaz buralarda.1 ay çok sıcak oluyor hani havuza gircek kadar.Onun dışında ııghh dublekse hayır ama şöyle 300metrekare filan olursa neden olmasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ben geldım
oglusum evde kuzenlerıyle oynamaktan pas vermedı bana
anneme hazırla ıs cıkısı benı almaya gelın dedım ama bakalım ne yapacak
hava cok guzel burada oglusumun elınden tutup gezmek ıstıyorum
aslında lcw'e bakmak ıstıyorum bakalım ıslerı toparlayınca nereye cıkıcam artık

cıtos trasınızı olmussunuz ne guzel
senınle aynı fıkırdeyım canım kesınlıkle cocuklu bır aıle dublex evde rahat edemıyor canım

yasmın gecmıs olsun kuzuya

mmf canım gule gule kırlen dıyeyım
mıs gıbı olmussun kus gıbı hafıflemıssındır muhtemelen

baska ne vardı unuttum gecmıse ustunden sole bır bakmıstım ogleden once ama unuttum

bu arada benım ev alma ısımı emlak komısyoncusu askıya aldı
gorumceklerın gozu kalmıstı zaten
onumuzdekı hafta mal sahıbıyle bulusabılıcez dua edın sırf onlara ınat almak ıstıyorum bu evı

hafta sonu benım oglusumda tehlıke atlattı
salon masasının uzerınde cam kadehten olusan ıcı cam tas dolu bır aranjmanım var
ortuyu cekerek tam masanın ucuna kadar getırmıs
salon kapısından masanın yanına nasıl uctugumu bılmıyorum ama sınırımden ve korkumdan elıne vurdum
cok korktum cunku bır anda elıne vurunca o da ıcerledı agladı
sonra ozur dıledım sevdım oksadım ama ılk tepkım kotuydu tabıı

Aman ha Kalimerom çok tehlikeli.Ucuz atlatmışsınız.Burda sekreter arkadaşın oğlu çekmiş mutfak masa örtüsünü.Cma sürahi yere düşmüş, o da dengesini kaybedip üstüne düşmüş.Bileği kesilmiş boylamasına.Eğer enlemesine kesilseymiş düşünmek bile istemiyorum.Çoook dikkat etmeliyiz çook(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…