- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.781
aman sorma yasminim..nasıl özlemiş babasını..gece boyuncaa sarıldı uyudu babasına..ama arada dönüp benide kontrol ediyo..varmıyım diye :))))Canım hayırlı olsun.Tontiş özlemiş mi babişi???
ben geldim şekerlerrr..Oğlanı traş ettirdim.çok ağladı bu sefer.Çok kısa oldu saçı yaa inşallah bir an önce uzar..
Öğleden önce süüpürgeyle oynarken düşmüş dudağı kanamış.hala da kanıyordu içim cız etti ya dün de yanağını sehpaya çarptı morardı.OFFFFF içim gidiyor vallaaaaaaa ya
sanada alalım bi kürk be gülüm...:)))Herkes kürklü , kendimi çoook çıplak hissettim:))
teşekkürler nazlı meleğimm..gülizcim gözünaydın kocan gelmiş..
maytabım ağda işini iyi etmişin güzelim arada bir kolaya kaçmakta fayda var..ayy sular olmayınca insanın eli koluda oynanamaz ama kolay gelsin sana temizlikte...
çitoscum sıhatler olsun kuzuna.. ufak bir kazada atlatmış geçmiş olsun.. şimdi yürüyorlar tutmak mümkün değil bıdıkları düşe kalka büyüyecekler...
kızlar bende oğlanları uyuttum iyice yorulmuşlar kolay uyudualar.. bende evimi temizlemeğe gidiyorum görüşürüz yine.
Teşekkür ederim kızlarrr.
Yasmin senin kocanı napsak ne etsek çözümsüz anacım o.
Ya bu arada hafta sonu Konyadaydım.Oğlum çok mutlu oldu.Aakraba ziyaretleri yapptık avm filan gezdik.Avm de trene bindik oğluşumlaaaaaaa çok zevkliydiii..
Ve bir kere daha dubleks evden nefret ettiğimi anladım.Annemlerin evi düz ayak bizimki dubleks ve çok zor oluyo in çık..Çocuğa doğru düzgün alan da kalmıyor yürüyüp gezecek,anneannesinin evinde doyasıya gezdi her odaya girdi çıktı.Çok özendim valla.Bri daha asla ve asla dubleks ev almam büyük konuşmayım da..
Ankaradaki ev dubleks değil.Gelin işte:))
oooo ne güzel gezmiş eğlenmişsiniz..batu için değişiklik olmuştur ne güzel..bende dubleks evlere bayılırım...hatta geçende eylül ilk defa merdiven indi çıktı çok hoşuna gitti...keşke bizim evimizde öyle olsaydı bol bol iner çıkardı...diye düşündümmYa bu arada hafta sonu Konyadaydım.Oğlum çok mutlu oldu.Aakraba ziyaretleri yapptık avm filan gezdik.Avm de trene bindik oğluşumlaaaaaaa çok zevkliydiii..
Ve bir kere daha dubleks evden nefret ettiğimi anladım.Annemlerin evi düz ayak bizimki dubleks ve çok zor oluyo in çık..Çocuğa doğru düzgün alan da kalmıyor yürüyüp gezecek,anneannesinin evinde doyasıya gezdi her odaya girdi çıktı.Çok özendim valla.Bri daha asla ve asla dubleks ev almam büyük konuşmayım da..
Ustalarla beraber kalırız artık:)))Ayy bi bitmedi şu evde yaaaa %93 diyo daha ..
oooo ne güzel gezmiş eğlenmişsiniz..batu için değişiklik olmuştur ne güzel..bende dubleks evlere bayılırım...hatta geçende eylül ilk defa merdiven indi çıktı çok hoşuna gitti...keşke bizim evimizde öyle olsaydı bol bol iner çıkardı...diye düşündümm
Ödemeler bitti mİ?
Geçen hastaneye gittiğimizde karşısında bir dubleks vardı.Bende acaba dubleksdemi otursaydım dedim. Kendime bir kış bahçesi, Anıla yazın şişme havuz falan diye düşündüm.Sonra Ankara gibi soğuk bi memlekette 3 ay için değer mi dedim((
bu arada benım ev alma ısımı emlak komısyoncusu askıya aldı
gorumceklerın gozu kalmıstı zaten
onumuzdekı hafta mal sahıbıyle bulusabılıcez dua edın sırf onlara ınat almak ıstıyorum bu evı
hafta sonu benım oglusumda tehlıke atlattı
salon masasının uzerınde cam kadehten olusan ıcı cam tas dolu bır aranjmanım var
ortuyu cekerek tam masanın ucuna kadar getırmıs
salon kapısından masanın yanına nasıl uctugumu bılmıyorum ama sınırımden ve korkumdan elıne vurdum
cok korktum cunku bır anda elıne vurunca o da ıcerledı agladı
sonra ozur dıledım sevdım oksadım ama ılk tepkım kotuydu tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?