2008 Kasım Anneleri

çok geçmiş olsun miniğim..ucuz atlatmışsınız gerçektenn..neyse allahım korumuşş...
bende hafta sonu eylüle bağırdımm..ilk defa yaptımm..kızım çok ağladı..bende çok üzüldümm....bende kızıma ve kendime söz verdimm..bir daha hiç bağırmayacağım diye ...

Ooooo miniğim korkunç bir badire atlatmışsım geçmiş olsun.Ne kadar dikkat edersek edelim oluyo bişiler ama allah koruyor yavruları..

Nerden alıyosun cicim evi?

hakıkaten allah korudu yavrumu
gorup yetısmeeydım neler olurdu dusunmek bıle ıstemıyorum

cıtosum ıstanbul kadıkoyden canım

zeyna gecmıs olsun canım
bence doktora gıt zıra ılac almadan kaldırmıyor bu meret

slm canlaaar :sm_cool:
ben geldim şöyle bir uğrayayım dedim kocişle barıştık :lepi: valla tüm gece trip attım sabahta öyle tabi daha yeni barıştık sayılır oğlanı öğle uykusuna yatırdım o konuşmaya başladı ben susmadım derken .........:kedi:
ay çok mutluyum ortalığı topaldım biraz, eşim halıları götürdü yıkatmaya eymen uyandı bişeyler yedik falan onları gönderdim çarşı işlerini halledecekler hava çok güzel eymeni de götür bari dedim ben epilasyon yapayım rahat rahat gittiler işe girişmeden size bir görüneyim dedim opuyorumnanaktan
daha temizlik var biraz işler var akşamada öğrencim gelecek gibi puff sıkıştyı hepsi yine işleri yetiştirebilirsem yarın sabah gidiyoruz otele delikafadulden
hadi fazla konuşmadan işimin başına geçeyim en azından epilasyon bitsin öpüldünüz şekerler yine uğrarım Şeniz

Selam güzellerim
Bugün ablama geldim.Dayım geldi Almanyadan,bugün ailecek ablamdayız.Buradan ara sıra size katılmaya çalışacağım.opuyorumnanaktan

canım benım sefkat gostermemle ıyılesır mı bılmem kı
bılıyorsun beyazmelek kadar sefkat gosteremıyorum

sakası bır yana mıden bulantısına kola ıyı gelıyor
ben kola ıcmedıgım ıcın maden suyunu denıyorum onunda faydası oluyor
galeta tarzı kuru yıyecekler mıdenın suyunu alır rahatlatır
ayrıca wc ye gırmen de en azından psıkolojık olarak rahatlatma saglar

2-3 gÜNDÜR VAR BU.Çok yükleniyorum sanırım.Birden boğazımı bu kadar kısmak iyi gelmiyor.Ya keşke yiyip yiyip zayıf olsam(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…