2008 Kasım Anneleri

yasminim geçmiş olsun hayatım sen gel benim şefkatli kollarıma bakiiim hem benim gazozumda var mide bulantısına birebir :jeyyar:
şaka bir yana hayatım arkadaşlar önermiş birkç şeyde kilo vermek demek aç kalmak demek değilki hayatım o sağlıklı bişey olmaz karnın doyur bebeğim sen o zaman bişeyciğin kalmaz ama tıkka basa değil tabi sık sık az az yiyeceksin canımcım dikkat et bugünlerde fazlaca yoruluyorsun zaten bir de böyle aç bırakarak kendini allah korusun daha da kötüleşebilirsin

safişim hadi gözün aydın

maytabım seninde ağdan hayırlı olsun ama yıkanamıyormuşsun ben ikimizin yerine de yıkanırım canikom benim de epilasyon işi bitti şükür eşimde evi süpürmeye girişti bende toz alimm bari zemuszemus

Haklısın tontişim.Akşama yerim bişiler.Tabi eve gidebilirsem.

Sende parlamışsın, sıhhatler olsun:))

ohoo dükkan kapanmış kimsecikler kalmamış yorulduk ama değdi nihayet temizliği bitirebildik

Eymen'de uyudu bizde bir yemek yiyelim sonra bavul hazırlayacağım, duşa gireceğim vs... hazırlıklar tam gaz devam
kociş mutfağa geçti bende gideyim yine gelirim birazdan gece kuşları damlar :hulya:

annem ve ablamlar vardı bugün gelemedim ,kardan dolayı epeydir görüşememiştik ,bugün havayı güzel gördüler ,bende buluştuk süper oldu ,meliste kuzenlerini teyze ve özellikle anneannesini özlemiş ,bütün gün deli gibi oynadılar ..

herkes iyi sanırım ,bi problem yok..

ee hala kimseler yok ayol ne oldu size bugün önemli bir dizi falan mı var benim mi haberim yok :uhm:

yemeğimizi yedik ayy bir ağırlık çöktüki üzerime müthiş gözlerimi açamadım hemen attım kendimi kanepeye orada kalmışım zaten uyumuşum mis gibi Eymen'le beraber uyandım az önce iyi geldi valla en azından gece biraz ders çalışabilirim

Eymen'im manyak oğlum desen yemek istedi gösterdi ısıttık koyduk mama sandalyesine oturdu yemek istemiyor iyi dedim madem inelim inmekte istemiyor bıraktım mutfakta çıktım öyle oturuyor mama sandalyesinde tabağında küçük küçük lokmalanmış ekmek var kaşıkla kuru ekmek yiyor kaydirigubbakcemile3

gideyim de yine yedirmeye çalışayım bari yemezse de şansına küssün birazdan meyve yer babasıyla yatarken de süt içer küçük sıpam benim

hıh tam ben yazarken Eylülcüğümle Zeynacığım gelmiş

eylülüm güzel bir gün olmuş sizin için, özellikle melis için

zeynam noldu hayrola neden ağlıyorsun

kızlar bende baktım bizim kasım anaları nerde diyorum aşağılaramı düştü derken safişcim üste taşımış.....
beyazmeleğim ohh miss gib olmuş evin güle güle kirletinmi denir.. epey rqhatsın tatilede gidiyorsun keyfini çıkar tatlım...
zeynam ağlamış kaçmış ama mühim bişey değildir inş...
kendi kendime konuşmayım bir dolanayım ben yine..

kızlar merhaba

tatil modundayım pek nete fırsat bırakmamaya çalışıyorum.

Malum gelecek haftadan sonra okullar açılacak ve ben bu günleri özlicem.

bugün sıcacktı hava 1 saat Cereni sitede ve parkta oynattım.

sonra arkadaşıma gittim hazır gitmişken ben de maytap gibi Parladım :))) zaten parlaktım pasparlak oldum.
Geç geldik eve akşam.

Kalimerocum ohh gez alışveriş yap baya uygun LCW.

Hepinisi öpüyorum

Günaydın kızlar.Tükanı ben açtım yine.Kimsecikler kalmamış dün burda.Çok boş kalıyo çoook.

Zeynam neden ağladın dün gece?

Beyazmeleğim güle güle kirletin evinizi.Eymen Bey artık kendi yiyo demek yemeğini.Ama mama sandalyesinde:))

KK bu aralar ışıldıyo.Darkcım , Maytabım ve B.meleğim sayesinde:)))

günaydın kasım bebişlerinin güzel anneleri...
bugün açılışı ben yaptım bakalım:)))herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli mutlu bir gün diliyorum:))

neler olmus yaww
zeynam neden aglamıs

ben dun aksam lcw'e gıttım
kendıme gore hıcbır sey bulamadım zıra talan etmısler
bır tane kazak begendım onunda bedenı kalmamıstı
ama olsun oglusuma bır suru cıcıler aldım
cok sevındırık oldu

yegenlerım ıcın prınter alıcam hedıye bakayım derken yagmur basladı
zorla eve gectım kaldı bu aksam yıne erken cıkmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…