2008 Kasım Anneleri

günaydın arkadaşlar...
ne geceydi ya..eylül bugün sabaha kadar emdi....çocuk memeden ayrılmak istemiyo..gece boyu yapışık ikiz gibiydikkk

Kalimerom güle güle giysin tıntişin.Bende pazartesi kendime bişi alıyım dedim Anıla alıp geldim.Hep böyle oluyo((

yasmın evet canım
sadece kendıme alıcam dıyorum ama oglusum hep oncelıklı oluyor
dun esım hep ogluna calısıyorsun bır de bana bısı alsaydın dedı
ben de bedenı kalmamıs dedım halbukı hıc bakmadım bıle kaydirigubbakcemile3
kıskanma moduna gecıyor arada bır

dun aksam yattık ve oglum aramızda
emerek uyutmayı umıt edıyorum ama oglum sımarmıs uyumak ıstemıyor
babası hadı yeter artık uyuyoruz dedı kuzu kalktı benım yanımdan
gıttı babasının alnına buzusuk dudaklarıyla bır opucuk kondurdu opuyorumnanaktan
cııccıııı dıye sevmeye basladı babasını
gonlumuzu yapıyor aklınca yavru kuzu
tabıı bızım yelkenler fora oynastık yatagın ıcınde

Çok tatlı oldular çok.Tam sevilecek hale geldiler.Anıla da yemek yedirirken canı istemezse gözümün içine bakıp dudağımı öpüyo.Gözünü kaçırıyo.Dünde gel oğlum yemek yiyelim dedim.Ayiy diyo.Hayır demeyi öğrenmiş.İyi ki doğurmuşuz ya.Valla bazen bi tane daha yapsam mı diyorum:)))

günaydınnn
bednde dün yoktum öğleden sonra trabzona geçtim harç ücreti ödemeye kızımı anneannesine bıraktık gezdik tozduk dolaştık:)
bende lcw den kızıma ciciler aldım çok güzel hepsi
kendime de aldım 4-5 bluz feci indrim var vallahi sezonda bayıldığım paraa-lara acıyorum
bide çok güzel bi çizme aldım %60 indirimden
benden böyle gece giremedim çok yorulmuştum çünkü:))

remedıos gunaydın canım

yasmın ınsan her yenı ogrendıgı seyden mutlu oluyor kuzusunun
bızım kucuk dana cok yaramazlık yapınca bılıyor kızacagımızı
hemen elını yumruk yapıp gosterıyor bıze

allah olmayan herkese versın ınsa allah

minik'ciğim bir de alıştık kuzulara sevgi ayrı alışmakta çok önemli geçen gün annemlerde kaldı yağız
yatağını boş görünce öyle kötü oldum ki anlatamam allah ayırmasın evlatlarımızdan bizi

Ya bende gidecem LCWye o zaman.Canım istedi yawww.Sende güle güle giy tontişim. Alırsın tabi 4-5 tane.Vücut var , incecik dal gibi giyinin.mafoldumben

Kalimerom amin canım.Allah yokluğunu göstermesin..

Remocum günaydıııınn.

haklısın remedıos
artık onlarla bır yasam surdurmeye alıstık
alıskanlıklarımızı, hayata bakısımızı, tum programlarımızı artık onları da dahıl ederek yapıyoruz

lcw de ındırım ve urunler guzelde
burada hıcbır sey kalmamıs ben de baska magazalara mı baksam acaba

Ya kızlar ben bişi düşündüm ama ona hitap eder mi?Şimdi alyanslarımızı kullanamıyoruz.Bana dar geliyo. Onun alyansı ise bayağı kalın.El yapımı alyans bizimkiler.Alyansları yenileyip sürpriz yapmayı düşünüyorum.Ne dersiniz?

günaydın canımm..güle güle giyiniz cicilerinizi

ay remocum bendende okadar ..bende hiç ayrı kalamıyom kuzumdann..akşamı zor ediyomm...bazen keşke çalışmak zorunda olmasaydım diyomm..şöyle durumum iyi olsaydı..hiç devlet memuruyum falan demezdim..istifa ederdimm:.

Herkese günaydın

Hepimiz iyiyiz sanırım..

Birazdan toplantıya giricem şekerler..görüşürüz..
günaydın citosumm

sevgililer günü deyince eşinize bişeyler alacakmısınız???
bende ne alam diye düşünmeye başladım ...nette geziniyom sabahtan beri ne alsam diye...::
çok güzel bi fikir canımm...nikah tazelemiş gibi olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…