- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.861
amnnnn günaydın miniğiimmmmm..seni nasıl unutmuşumm..uykusuzluğuma ver canımcımmm....yasmın ıyı fıkır canım
ben ne alsam dıye dusunuyorum kara kara ama ne ıstedıgımı bılıyorum
gulız hanım gulız hanım
sıze de gunaydın fisfisfis
iyi yapmışsın canımm..bende seni nasıl unutmuşsammmmalsanaalsanasmilegulızcım kendımı hatırlatayım demıstım canım
herkes nerede yıne yaww
zeyna dan haber alan var mı
yasmin alyans işi bencede hoş bir fikir...
bi kaç kilo verdimya benim alyans olmaya başladı ama kocacığımın alyansı yok..bende ona bir alyans alıyım:)))aklına sağlık yasminim...
yasmin alyans işi bencede hoş bir fikir...
bi kaç kilo verdimya benim alyans olmaya başladı ama kocacığımın alyansı yok..bende ona bir alyans alıyım:)))aklına sağlık yasminim...
inşallah canımm...bi sorun çıkmaz..ben çok sevdim bu işii..opuyorumnanaktangülizciğim gerçekten çok rahat olur yatılı bakıcı
inşallah çok iyi anlaşırsınız hiç sorun çıkmaz
selam güzeller eskisi gibi giremiyorum biliyorum ama dediğim gibi çok yoğundum
dünde anneme geldim burda kaldım napiiim dinlenmem lazımdı o da anca annemde olabilirdi
ayy bu arada dün bi çanta beğendim eşimi aradım dedim ki böle böle kartım yanımda yok beğendim
çanta dedim 89 tl den 70 tl ye düştü dedim yeni açılmıştı çantacı yerini biliyordu o da çantacının
alamayız canım dedi param yok kusura bakma artık ev çanta dolu dedi bende gıcık olmuştum
ayy bugün almış getirmiş annemlere yaa yavrum hemde bizi özlemiş ayy çok kötü düşünüyorum bazen hakkında ama arada böle jestler yapınca iyi oluyorzemuszemus
Aaaa çok sevindim tontişim.Ben de verdim kilo ama halen olmuyor((
Gülizim bizi çaylatmaya çalışıyosun herhalde:))Kaç kuruş kıı?
uygun anlaştık canım biz..275 tl anlaştıkk..yeme içme bizdengülizcim ne kadar veriyorsunuz canım bakıcıya sorması ayıp
yok bacım hiç çatlatmayamı çalışırım..eğer sizde bulursanız kaçırmayın diye diyorum canımm..
uygun anlaştık canım biz..275 tl anlaştıkk..yeme içme bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?