2008 Kasım Anneleri

yasmin alyans işi bencede hoş bir fikir...
bi kaç kilo verdimya benim alyans olmaya başladı ama kocacığımın alyansı yok..bende ona bir alyans alıyım:)))aklına sağlık yasminim...

kızlar yeni bakıcı almıştıkya..yatılı..
amannn çok güzel bişimiş ya...dün işten çıktım eve gittim, yemekler yapılmış, tatlı bile yapmış,,, her yer mis gibii.. ben çok sevdim bu işi..

selam güzeller eskisi gibi giremiyorum biliyorum ama dediğim gibi çok yoğundum
dünde anneme geldim burda kaldım napiiim dinlenmem lazımdı o da anca annemde olabilirdi
ayy bu arada dün bi çanta beğendim eşimi aradım dedim ki böle böle kartım yanımda yok beğendim
çanta dedim 89 tl den 70 tl ye düştü dedim yeni açılmıştı çantacı yerini biliyordu o da çantacının
alamayız canım dedi param yok kusura bakma artık ev çanta dolu dedi bende gıcık olmuştum
ayy bugün almış getirmiş annemlere yaa yavrum hemde bizi özlemiş ayy çok kötü düşünüyorum bazen hakkında ama arada böle jestler yapınca iyi oluyorzemuszemus

gulızcım kendımı hatırlatayım demıstım canım

herkes nerede yıne yaww
zeyna dan haber alan var mı
iyi yapmışsın canımm..bende seni nasıl unutmuşsammmmalsanaalsanasmile
bi kaç kilo verdimya benim alyans olmaya başladı ama kocacığımın alyansı yok..bende ona bir alyans alıyım:)))aklına sağlık yasminim...

ooo hilalim kilo vermişsinn..bende son günlerde azıttım deli yiyomm..neler yapıyon canımcım bende san a takılayımm:lepi:

Aaaa çok sevindim tontişim.Ben de verdim kilo ama halen olmuyor((

Gülizim bizi çaylatmaya çalışıyosun herhalde:))Kaç kuruş kıı?

gülizciğim gerçekten çok rahat olur yatılı bakıcı
inşallah çok iyi anlaşırsınız hiç sorun çıkmaz
inşallah canımm...bi sorun çıkmaz..ben çok sevdim bu işii..opuyorumnanaktan

güle güle kullan cantanı canımm

ya ben varya bu misafir furyasında tam 2-2.5 kg almışım kızlar ya çok moralim bozuldu dün tartıldımda
o kadar uğraştım 1 haftada yarısını aldım beee yuh bana nasıl verecem ben geri bunu yaaofff
hediye işine gelince çanta aldı artık hediye almaz heralde yaa ben de ne alacağımı bilmiyorum

Aaaa çok sevindim tontişim.Ben de verdim kilo ama halen olmuyor((

Gülizim bizi çaylatmaya çalışıyosun herhalde:))Kaç kuruş kıı?

yok bacım hiç çatlatmayamı çalışırım..eğer sizde bulursanız kaçırmayın diye diyorum canımm..
gülizcim ne kadar veriyorsunuz canım bakıcıya sorması ayıp
uygun anlaştık canım biz..275 tl anlaştıkk..yeme içme bizden

Günadın,günaydın,günaydın a.s.
Zeynamn niye ağladığını hala öğrenemedik değil mi?
Herkes iyi sanırım,biz de iyiyiz çok şükür.
Kızıma lazımlık hediye gelmiş,şu müziklilerden.Ben de bir süredir almak için bakınıyordum.Zannedersem dayım annemden tüyoyu almış hehe.Sağolsun iyi oldu

asortim güle güle kullan çantanı yalnız hakikaten biraz pahalıymış.Şahsen 30-40 Liraya çok güzel çantalar buluyorum.
Gülizciğim bakıcınızın fiyatı çok uygunmuş canım valla çok şanslısın.Hem de kalmalıydı değil mi?Burada o fiyatın 4 katı :S

gulızcım cok sanslısın canım
bu ucrete bızde yarım gun bıle calısmazlar

saphıra gule gule kullanın cıcınızı
foto ıstıyorum cunku ben kararsızım lazımlık mı alsam yoksa klozet adaptorumu alsam dıye

asortık hatun hayırlı olsun yenı cantan

yok bacım hiç çatlatmayamı çalışırım..eğer sizde bulursanız kaçırmayın diye diyorum canımm..

uygun anlaştık canım biz..275 tl anlaştıkk..yeme içme bizden

Gülizim ne kadar uygun fiyatı.Valla burdada fiyatlar öyle olsa keşke 2 tane tutarık kıı.Ben biriyle tanıştım 600e bakarım dedi ama yatılı değil.Sabah 7,30-akşam 7,30 arası.Ne kadar uygun.Arkadaş arıyo bakıcı 800 diyolarmış.Gaaayet iyi:))Hayırlı olsun cınım...

Asortim sen kilo vermeden önce gayet iyiydin canım.Gerek yok canını sıkma ööle.Çantanda hayırlı olsun.Güle güle kullan yıııvrım.Kocana da kocamaaan bir bravooookaydirigubbakcemile3

Sağol kalimerom,çekip koyarım fotyu.Bu ilk başlarda lazımlık,sonra üst kısmı çıkıp klozet adaptörü olarak kullanılıyo.alt kısmı basamak olarak kullanılıyo,lavoboda ellerini yıkayabilsin diye.ben memnun kalacağımı düşünüyorum.şimdilik 1 kez oturttum Okyanusu,biraz ağlar gibi oldu hoşlanmadı.Kaldırdım hemen ama müzikleri filan çaldı,fakat bizimki ürkünce ilgilenmedi müziklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…