2008 Kasım Anneleri

güle kullansın okyanusumuz hediyesiniii

kalmalı canımm..buralarda daha uygun...bide kadının zaten babasından kalan maaşı var..sadece yalnız kalmayayım ..kendisinede uğraş olsun diye istedi..kendisi teklif etti bize bizde kabul ettikk..
büyük şehirlerde öyle canımm.geçende okumuştumm 1000 tl ye çocuk bakıyomuşş..ohaoldumsmile..insanlar 1000 tl bakıcıya verirse ..geriye kendilerine ne kalır kiii

Editörüm güle güle kullansın Okyanusum.Umarım zahmetsizce alışır, zorlanamz tontişim. İshali, kusması nasıl oldu?

sapiram ben genelde o fiyat aralıklarında bulabiliyorum beğendiğim çantaları demek ki burada hem güzel hemde ucuz çanta bulamıyorum yaww niyeyse arasam belkim bulurum ama
zamanım yok aramaya yaz olsa neyse...
yasminim teşekür ederim canım kilo verince daha iyiydim ama o yüzden canım bi de uğraş uğraş
1 haftada geri al ona çok üzüldüm yaa

tünaydın hanımlar
gülizcim bakıcınız gerçekten ucuzmuş bide ben yaş aralığını merak ettim yaa çok fesadım ben biliyorum:))
asortim kokoşum yakışıryavrum güle güle kullan çantanı kocişine de maşallah iyi keklemiş seni
hava bi soğudu bi soğudu bende sabahtan beri çamaşır yıkıyorum ama nerde kurutcaamı bilmeden kapının arkasındaki peteğe astım kurudukça yenileriyle değişiyom herhalde 5 günde kurur şimdide yünlüleri attım evin içinde parfüm kokusu yasak o yüzden eve asamıyorum yokyaa kurutma şart oldu kocamkarşı çıksada
bizde sevgililer gününde pek hediye alınmaz çünkü biz sevgili diiliz siz öylemisiniz yoksam:)))kocamın nadide laflarından biri biz sevgilimiyiz yaaaauuu

bakıcımız önce başka birinin evinde temizlik işlerine bakıyodu....evde 3 çocuk vardı..evi temizliyodu, ütü yapıyodu,yemek yapıyodu artı 3 yaşındaki çocuğuda bakıyodu..cumarteside çalışıyodu..400 tl alıyodu..sonra rahatsızlandı o işten ayrıldı..bizimle anlaştı işte..eylülü bakacak..yemek yapacak, bide etrafı 2 günde süpürge tutacak..ütü falan yapmıyacakk..gerçi dün gittim bütün işleri yapmışş..yoğurt bile çalmış maşallah..köylü kızıyımdır ama hiç anlamam öyle işlerdennn..çok iyi oldu..artık ev yapımı yoğurt yiyecez sayesinde...

tünaydınn..
tam bilmiyom canım ama 50-55 arasında sanırsamm...50 kesinde yukarısını bilmiyommm:)))..nasıl uygunmuu

ya ben de bu soguk kıs gunlerınde kurklenmek ıcın basvuru formu doldurdum ama donus falan olmadı bana
banka havalesı ıle odeme yapıcam ama ıban nosu olmadan havale yapamam
ve ıban nosu verılmemıs
bu ısın proseduru nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…