- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.881
Günadın,günaydın,günaydın a.s.
Zeynamn niye ağladığını hala öğrenemedik değil mi?
Herkes iyi sanırım,biz de iyiyiz çok şükür.
Kızıma lazımlık hediye gelmiş,şu müziklilerden.Ben de bir süredir almak için bakınıyordum.Zannedersem dayım annemden tüyoyu almış hehe.Sağolsun iyi oldu
kalmalı canımm..buralarda daha uygun...bide kadının zaten babasından kalan maaşı var..sadece yalnız kalmayayım ..kendisinede uğraş olsun diye istedi..kendisi teklif etti bize bizde kabul ettikk..asortim güle güle kullan çantanı yalnız hakikaten biraz pahalıymış.Şahsen 30-40 Liraya çok güzel çantalar buluyorum.
Gülizciğim bakıcınızın fiyatı çok uygunmuş canım valla çok şanslısın.Hem de kalmalıydı değil mi?Burada o fiyatın 4 katı :S
büyük şehirlerde öyle canımm.geçende okumuştumm 1000 tl ye çocuk bakıyomuşş..ohaoldumsmile..insanlar 1000 tl bakıcıya verirse ..geriye kendilerine ne kalır kiiigulızcım cok sanslısın canım
bu ucrete bızde yarım gun bıle calısmazlar
saphıra gule gule kullanın cıcınızı
foto ıstıyorum cunku ben kararsızım lazımlık mı alsam yoksa klozet adaptorumu alsam dıye
asortık hatun hayırlı olsun yenı cantan
Günadın,günaydın,günaydın a.s.
Zeynamn niye ağladığını hala öğrenemedik değil mi?
Herkes iyi sanırım,biz de iyiyiz çok şükür.
Kızıma lazımlık hediye gelmiş,şu müziklilerden.Ben de bir süredir almak için bakınıyordum.Zannedersem dayım annemden tüyoyu almış hehe.Sağolsun iyi oldu
bakıcımız önce başka birinin evinde temizlik işlerine bakıyodu....evde 3 çocuk vardı..evi temizliyodu, ütü yapıyodu,yemek yapıyodu artı 3 yaşındaki çocuğuda bakıyodu..cumarteside çalışıyodu..400 tl alıyodu..sonra rahatsızlandı o işten ayrıldı..bizimle anlaştı işte..eylülü bakacak..yemek yapacak, bide etrafı 2 günde süpürge tutacak..ütü falan yapmıyacakk..gerçi dün gittim bütün işleri yapmışş..yoğurt bile çalmış maşallah..köylü kızıyımdır ama hiç anlamam öyle işlerdennn..çok iyi oldu..artık ev yapımı yoğurt yiyecez sayesinde...Gülizim ne kadar uygun fiyatı.Valla burdada fiyatlar öyle olsa keşke 2 tane tutarık kıı.Ben biriyle tanıştım 600e bakarım dedi ama yatılı değil.Sabah 7,30-akşam 7,30 arası.Ne kadar uygun.Arkadaş arıyo bakıcı 800 diyolarmış.Gaaayet iyi:))Hayırlı olsun cınım...
Asortim sen kilo vermeden önce gayet iyiydin canım.Gerek yok canını sıkma ööle.Çantanda hayırlı olsun.Güle güle kullan yıııvrım.Kocana da kocamaaan bir bravooookaydirigubbakcemile3
tünaydın hanımlar
gülizcim bakıcınız gerçekten ucuzmuş bide ben yaş aralığını merak ettim yaa çok fesadım ben biliyorum:))
asortim kokoşum yakışıryavrum güle güle kullan çantanı kocişine de maşallah iyi keklemiş seni
hava bi soğudu bi soğudu bende sabahtan beri çamaşır yıkıyorum ama nerde kurutcaamı bilmeden kapının arkasındaki peteğe astım kurudukça yenileriyle değişiyom herhalde 5 günde kurur şimdide yünlüleri attım evin içinde parfüm kokusu yasak o yüzden eve asamıyorum yokyaa kurutma şart oldu kocamkarşı çıksada
bizde sevgililer gününde pek hediye alınmaz çünkü biz sevgili diiliz siz öylemisiniz yoksam:)))kocamın nadide laflarından biri biz sevgilimiyiz yaaaauuu
tünaydınn..
tam bilmiyom canım ama 50-55 arasında sanırsamm...50 kesinde yukarısını bilmiyommm:)))..nasıl uygunmuu
3 numara guzel oldugu kadar cesur ve ıddıalı bır gelınlık
gulız senın bakıcının ıstanbul versıyonu olsa keske
tamam canım tehlike yokmuş sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?