- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.901
ya bu 2008 annelerin linkini başka bi sayfaya koymak istiyom nasıl yapıyonuz..asortikin yaptığı gibi....
canım ıban numarası demek banka numarası demek..çalıştığın bankayı ara iban numaranı iste..
dilekcim ben bulmadım canımm..geldi o beni buldu..hiç aklımda yoktu..yeni bakıcıya geçecektik ama..hiç yatılı falan düşünmüyodumm..eski çalıştığı yerden tanıyodumm..kendisi işi bıraktıkatn sonra..bakıcı arıyormuşsunn..böyle böyle kabul edermisin dedi..bende ne kadara olur dedimm..oda önceki bakıcına ne veriyosan benimkide o olsun dedi...opuyorumnanaktanTünaydıınnn kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes ve bebişleri iyidir.
Gülizim nerden buldun bukadara hemde yatılı valla yasminin dediği gibi bakıclar 600-800 arasında bizede yol göster canım ya.Ben yetişemiyorum artık bari evde olurda herşeyimi yapar bende oğluşumla bol bol gezer tozarım:))
keşke derincimm..öye robotla olsaydı..bi alırken para verirdik..başkada vermezdikk..çok da rahat ederdikk..:lepi:selam kızlar.gülizcim valla bakıcını çok kıskandım bende istiyom.keşke şu robotları artık üretseler yaa.birer dene alırdık keyfümüze bakardıkk ohh ne güzel olurdu.Robot uşak veya robot hizmetçi.programlıyosun akşama kadar işleri yapıyo yemeği yapıyo akşamda çay yapıyo hehehehe ben 2125 yılında falan olmayı istedim bak bi ann kesin olur bunlar ama biz göremeyiihhkkk
sağol canım benim inşallah,iyileşti çok şükür ama ishal bitmedi tamamen.sayısı azaldı neysekiEditörüm güle güle kullansın Okyanusum.Umarım zahmetsizce alışır, zorlanamz tontişim. İshali, kusması nasıl oldu?
ya ben de bu soguk kıs gunlerınde kurklenmek ıcın basvuru formu doldurdum ama donus falan olmadı bana
banka havalesı ıle odeme yapıcam ama ıban nosu olmadan havale yapamam
ve ıban nosu verılmemıs
bu ısın proseduru nedır
zeynayı ben de çok merak ediyorum.Kontör yok arayamıyorum da.maytabım sende bilmiyor musun ne olmuş?
Bu arada kızlar ben krikitosu da arayamadım ama aklım dünden beri onda.ne oldu sonuçlar acaba,dün belli olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?