2008 Kasım Anneleri

ya bu 2008 annelerin linkini başka bi sayfaya koymak istiyom nasıl yapıyonuz..asortikin yaptığı gibi....

canım gelısmıs cevap kısmında ustte mavı dunyanın uzerınde atac var
lınk ekle atacı oluyor ona eklıyorsun
kasım annelerı sayfasındayken en ustten web sıte adresını kopyalayarak

Tünaydıınnn kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes ve bebişleri iyidir.

Gülizim nerden buldun bukadara hemde yatılı valla yasminin dediği gibi bakıclar 600-800 arasında bizede yol göster canım ya.Ben yetişemiyorum artık bari evde olurda herşeyimi yapar bende oğluşumla bol bol gezer tozarım:))

dilekcim ben bulmadım canımm..geldi o beni buldu..hiç aklımda yoktu..yeni bakıcıya geçecektik ama..hiç yatılı falan düşünmüyodumm..eski çalıştığı yerden tanıyodumm..kendisi işi bıraktıkatn sonra..bakıcı arıyormuşsunn..böyle böyle kabul edermisin dedi..bende ne kadara olur dedimm..oda önceki bakıcına ne veriyosan benimkide o olsun dedi...opuyorumnanaktan

selam kızlar.gülizcim valla bakıcını çok kıskandım bende istiyom.keşke şu robotları artık üretseler yaa.birer dene alırdık keyfümüze bakardıkk ohh ne güzel olurdu.Robot uşak veya robot hizmetçi.programlıyosun akşama kadar işleri yapıyo yemeği yapıyo akşamda çay yapıyo hehehehe ben 2125 yılında falan olmayı istedim bak bi ann kesin olur bunlar ama biz göremeyiihhkkk

keşke derincimm..öye robotla olsaydı..bi alırken para verirdik..başkada vermezdikk..çok da rahat ederdikk..:lepi:

Editörüm güle güle kullansın Okyanusum.Umarım zahmetsizce alışır, zorlanamz tontişim. İshali, kusması nasıl oldu?
sağol canım benim inşallah,iyileşti çok şükür ama ishal bitmedi tamamen.sayısı azaldı neyseki

canım kapına kargo geldiğinde kapıda ödeme yapmak daha pratik değil mi?

zeynayı ben de çok merak ediyorum.Kontör yok arayamıyorum da.maytabım sende bilmiyor musun ne olmuş?
Bu arada kızlar ben krikitosu da arayamadım ama aklım dünden beri onda.ne oldu sonuçlar acaba,dün belli olacaktı

Ya gece aklıma geldi Krikitos.3 LÜ Test sonucunu alacaktı pazartesi.Merak ettim..

Derinim sana sonuna kadar katılıyorum:))

Asortim dün hele kimse yoktu.Burda birkaç kişiydik(

ştttt noluyo burda aloooooooo
burdayım kuzular çok yoğunum haftanın ilk 5 günü ben az karışırım daha yemek bile yiyemedim çok yoğunum anlayın artık
dün öle bi ağladım hastaydım olmakla olmamak arası idim ondan yani
Allaha şükür kisme ilgili veyabenle ilgili bi durum yok
kimse benim civcivlerime kışt demedi canlarım
sizi çok seviyorum başka ne olsun

asorti çantanı güle güle kullan şekerim
bende hiç bişi beklemiyorum biz sevgilimiyiz aaaaa alsanaalsanasmile
gülizin kadınına maşallah diyorum herkeze versin diye dileklerde bulunuyorum ben bile bulsam gözüm kapalı alrım 300 bile veririm

dilekcim senin şu basurdu sanırım bi tahlilin vardı ne oldu ?nasıl oldu falan sen iyimisin?

Ben seviyorum özel günleri Zeynam.Değişiklik oluyo.Sevmiyomuyuz kocalrımızı.Sevgilimiz tabi onlar kııı:))

Dilek kaçtı galiba yine, görünmüyo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…