2008 Kasım Anneleri

sevgililer günü deyince eşinize bişeyler alacakmısınız???

Hımmm valla daha düşünmedim hiç..25 şubat bizim tanişma yıldönümümüz o gün kutlarız genelde.14 şubatta da benim koca nöbetçi zaten..

Ben ilk alyansların çok özel olduğunu ve değiştirilmemesi gerektiğini düşünüyorum yasminim.Ama dar geliyorsa bişi diyemem..

Ayy kızlar gerçekten mi?Bencillik olmaz değil mi?

Olurr

Ooooh süper valla.Evde yabancı biri varken rahat edebiliyormusunuz gülizcim?

Çok güzel jest valla alkışlıyorum kocanıalkisalkisalkis

Burada gök delindi galiba

Buralarda ona göğün dötü delindi diyorlar:roflol::roflol:

zeynam hoşgeldin bi sorun olmamasına sevindim canım,merak ettirme böyle kendini bir daha alsanaalsanasmile
çitosum hoşgeldin,burada da denir de işte ben şimdi söylemedim öyle kaydirigubbakcemile3
yasmincim ben de yaza düşündüm hep ama benim ev çok sıcak(30 derece) o yüzden sıcaklık bakımından yazı beklememgerek yok yavaş yavaş başlayayım dedim,Okyanusu sıkmadan.Banyoya koydum onun tuvaletini de bakalım işa yarayacak mı,beni görüp onun da oraya oturası gelir belki.Prof.Dr. pedagoga danışan bir anne ikizlerine öyle öğretmiş.Hiç çiş bile dememiş.12 aylıktan itibaren aynen benim gibi banyoya lazımlık koymuş,18 aylık olduklarında kendiliğinden çiş demişler.Göre göre onlarda oraya oturmaya başlamışlar filan.Bende deneyeyim dedim

kalabalığz bayağııı
asotik canım güle güle kullan çantanı:))eşine de aferin
güliz canım ne güzelmiş o bakıcı ohhh mis gibi
bursada görümcemler öğlene kadar 375 tl ödüyorrr çok şanslısın vallahiii
ben eşime doğum gününde aldım sevgililer gününde alamam dah hiç kusura bakmasın oda dün bana bişeyler aldı ama o tekrar alabilir:)

sinirlerim bozuldu ya...
münasebetsiz insanlar benim odanın telefonunu veriyorlar ve canı sıkılan beni arıyor..
töbe töbe..telefona cevap vermekten iş yapamadım...

bende mi başlasam yaa.ben wc ye gidince hemen kapıyı yumruklamaya başlıyo anne anne diye bağırıyo da.anne çiş yapıyo diyolar:))) çıkınca çiş nerde oğlum diyorum gösteriyo pipiyi.kaka yapıncada eee eee diyo arada.ama daha erken yaa yinede.hem bizim wc azcık soğuk gibi bu aralar.neyse yaza doğru bende adaptör ile başmayı düşünüyorum bakalımm

bu arada asortikim çantanı güle güle kullan..
gülizzzz o bakıcının ankaraya aynı fiyatta gelebilecek arkadaşı falan yokmuymuş bi sor:))))))))
saphiram lazımlığı kuzuşun güle güle kullansın...
ay başka bişey varmıydı acaba...sinirden unuttum...

Hilalim sinirlenme.ış hayatı böyle yavrum.3-5 kuruş fazla kazanıyoruz ama bedelini böyle ödüyoruz.Kendimize zarar.Sen asıl çocukların düğününü düşün.Anıl yürümeyi hızlandırdı.Çeyizi hazır mı Aysunun:))))))))

Kızlar bebelerimiz çok hızlı öğrenmeye başladılar.Ben Anılla yalnızken tuvalette çiş yaparken öğretmeye çalışıyorum.Onun normal bişi olduğunu bilsin diye.Şimdi biri WC ye girse kapıda bekliyğlum ne yapıyo baba orda diyorum.ÇıSSS diyo.Geçen gün çişini yaptıktan sonra valide hanıma çişş diyomuş. Yani yavaş yavaş teori işine girmek lazım bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…