2008 Kasım Anneleri

maşallah anıla yasmincim yürümeyen bebek kaldımı kızlar ??

memodan başka(

Yürümedi mi Maytabım?Adım atıyosa gerisi gelir sen tecrübeli annesin bilirsin.Sonrada hızlanıyolar.Akşam nasıl mutlu görsen.Ordan oraya koşturuyo:))Gülüyo koşarken , kollarını geriye atıyo, eğilip çorap uçlarınız tutmaya çalışıyo, Sibel can gibi eşofmanını yandan kaldırıyo.Özgürlüğünü ilan etti darısı Memoşa:))

slm kızlar
safişim lazımlık almışsınız güle güle kullansın oki, şimdiden başlıyo musun cnm alıştırmaya?

piroş tuvalete gidince hemen çişş diyo yaz gelsin ufaktan oturtmaya başlıycam klozete yapmasada alışsın ufaktan
gerçekten çok çabuk öğreniyolar artık herşeyi biliyolar nerdeyse
piroş adını bile söylüyo piiyaayee diyo uzatarak buara şımarıp söylemiyo ama piyaa diyo bırakıyo
renkleri söylüyorum maviye mami diyo, konuşmaya başladıkça daha da tatlanıyo bunlar

Anıl da cep tel.ekranındaki resmini görünce Anin diyo.Bazen Anıl nerde diyoruz.Ben ben diyo.Babaannesi öğretmiş:))

vallaha kızlar iki çocuk annesi olarak bu günlerinizin kıymetini bilin derim..
büyüdükleri zaman sorunlarda büyüyor malesef ve bu günleri özlemle anıyoruz..

valla kızlar bizimki daha çiş kaka filan demiyor,popoyu filan da göstermiyor.ama şimdiden gözü alışsın ne olduğunu anlasın diye düşüdüm.birde dediğim gibi doktorum programında pedagogu dinledimço doktor çok ilgimi çekti benim ya.gerçi adını bile hatırlamıyorum ama kadın fazlasıyla işinin ehli yani belli

piroşum koydum işte banyoya bakalım nasıl bir etki yapacak.hemen oturmaya zorlayıp korkutmayacağım tabi.Bir kez oturttum müzikleri sesleri duysun.belki hoşuna gider diye ama korktu hemen kaldırdım.Kendi zamanını kendisi ayarlasın istiyorum ben.Orada bir şey var,bu bana ait,çiş kaka yapmam için bilinci oluşturabilirsem ne ala

ay büyük konuşmayayım ama artık çocuk falan istemiyorum ben allah olmayanlara versin ben bi tane
daha yaparsam ben bu adamla kesin boşanırım ama kesin diyorum bakın o yüzden ben böle iyiyim

çünkü eylül hasta oldu mu hemen sen şuraya gittinde ondan oldu sen böle yaptında bundan oldu die başımın etini yiyor beni deli ediyor bi de
2 tane olursa evden çıkammam ben en iyisi bu kuşu büyütmek ama bak şimdi jestin üstüne bu oldu mu asortiee

hayır çitosum ne alaka havada karardı gibi üzerime çöktü gibi
ayy havalar sıkıyor artık ya dün o kadar güzel bi hava vardı ki
dışarı çıktık bahar havası gibiydi

uzun uzun bi arkadaşımla konuştum şimdi.kendisi Allahın izniyle 2010 Şubat annesi olacak.37 haftalık hamile.çocukluk arkadşaım kardeş gibiyiz.nasıl heyecanlıyım anlatamam.ben 37 haftalık doğum yapmıştım,o yüzden heyecan dorukta.Oğlu olacak,evinde kş hazırlıklarına hiç yardım edemedim.Evi soğuk,nasıl gideyim Okyanusla.Çocuğu üşütürüm diye gidemedim.Neyse Allahtan benim doğum yaptığım hastande doğum yapacakmış,benim eve de çok yakın.ınşallah hastanede hep yanında olacağım :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…