2008 Kasım Anneleri

Ben tecrübeli bir anne değilim ama şunu gördüm.İnanılmaz hafızaları var.Şuan ne verirsek hemen kapıyorlar.O yüzden yeri geldiğinde herşeyi öğretmeye çalışıyorum ben.Bu bir mutfak aleti olur, herhangibir eşya yada tvde gördüğü bir nesne.İsmini birkaç defa tekrarlıyorum. Çoğu zaman alıyo, öğreniyo..

asortik canım bence tek çocuk kendi fikrimi söylüyorum bencillik be canım
bildiğim kadarıyla seninde kız kardeşin ve erkek kardeşin var
ileride herşeyini paylaşacağı destek olacağı bir kardeşi olacak bu çok güzel bişey benceee
sen eşine mi kızdın yine(

evden geldım sayfayı actım ama bır turlu yazamadım
bır anda ıslerım yogunlastı

saphıra cok cıcı lazımlıgınız
ben de tez vakıtte edınnemlıyım
oglum kaka yapınca gıdıp bezını falan getırıyor pufff falan dıyor ama hazır degıl henuz
alısırlar zamanla aceleye gerek yok

zeyna ıyı olmana sevındım canım
merak ettım ne alemdesın dıye

asortık bızım kocalar benzıyor canım
hatırlarsan bıze ve ya cocuklara bırsey olsa ılk tepkı ya nazardan ya soguktan
ben alıstım artık sen de takma kafana

vallaha kızlar iki çocuk annesi olarak bu günlerinizin kıymetini bilin derim..
büyüdükleri zaman sorunlarda büyüyor malesef ve bu günleri özlemle anıyoruz..

ben hem büyüsün hemde büyümesin istiyorum bu halleri çok tatlıııı, haklısın ama cnm gittiçkçe büyüycek sorunlar

hımm iyi olmuş aslında cnm bendemi alsam acaba nerden aldın sen cnm internettenmi bende b bakıyım

lazımlığa alışırsa heryere lazımlık taşımak zorunda kalmayız dimi yaa ablamın büyük oğlu yapmıyodu tuvaletini lazımlıktan başka yere heryerde lazımlığı vardı, klozete adaptörmü alsak acaba ama lazımlıkta çok sevimli:)

katılıyorum cnm, bende herşeyi öğretmeye çalışıyorum ve çok çabuk öğreniyolar şaşırıyorum bazen yaptıklarına

ben 2 sene yada 3 sene sonra bir kardeş daha düşünüyorum kızıma
rabbim nasip eder inşallahh
olmazsa da çok öenmli değil
bu yavruya sahip oldum ya yeter banaaa

ben 2 sene yada 3 sene sonra bir kardeş daha düşünüyorum kızıma
rabbim nasip eder inşallahh
olmazsa da çok öenmli değil
bu yavruya sahip oldum ya yeter banaaa

Ya Lavişim bakacak biri olsa ben kasımdan sonra düşünürüm.Kaynanamla problemlerimde var.Ben bu konuda sana katılıyorum.Bir çocuğun anne ve babadan başka tutunacak bir dali daha olmalı:))

yaa hayır kızmak değil ama hep aynı şeyi yapıyor bana eylül hasta olunca sanki ben hasta etmişim izlenimi veriyor
bundanda aşırı derecede rahatsız oluyorum zaten çok geç geliyor bi yere gidicem diyorum mesela hemen bu soğukta ne yapacak çocuk hasta olur orası çok kalabalık vb şeylerle canımı çok sıkyor
takıntılı gibi bişey ya bildiğin gibi değil önceden böle değildi büyüdükçe böle oldu yaa
ben bencillik olduğunu düşünmüyorum tek çocuğun nice tek başına yaşayan çocuk var
annesi babası yanında olsun da tek olsun

isteyen yapsın valla ben istemediğim için diyorum kendimi avutuyorum yapabilen yapsın ne güzel
ama bencillik değil bence

Eşim tek çocuk ve önermem.Ablan var sanırım Asortim.Onsuz bir hayat nasıl olurdu senin için?Kardeşi olmayan çocuklar içine kapanık büyüyor.Burda bir bayan arkadaş var tek çocuk, eşim tek çocuk.Pasif ve içine kapanıklar maalesef.Şimdi böyle düşünmen de normal.İlerde belki düşünürsün.Senin düşünecek vaktin çok, çıtırsın daha:))

Ben bazen çok istiyorum 2. de olsun.Ama genel anlamda sanırım 2. bir çocuk yapmıycam.En azından burada yaşadığım sürece istemiyorum zaten burada çok sıkıcı bir yaşantım var,artı bir de 2. çocuk dayanamam sinirlerim bozulur.Zaten 33 yaşındayım bir çocuk daha yapsam ömrüm çocuk bakarak geçer be.Şimdilik düşüncelerim böyle bakalım zaman ne gösterir.

asortıe senı anlıyorum canım
esıme kızdıgım zamanlarda ben de tehdıt edıyorum onu
senın gıbı adama bır cocuk yeter de artar dıye ama cocugumu dusununce kesınlıkle kardessız bırakmayı dusunmuyorum

sen sakınles canım bosver esını

kk kurklenmesı ıcın kapıda odeme secenegı ıle yenıden mı basvuruda bulunmam gerekıyor
su soguk kıs gununde ben de bır kurk gıyeyım barı

maşallah 10 dakikada ne kaynatmışsınız :)))

benim kızdad bi numara yok ne konuşma anlamında..nede çiş kak anlamında..varsa yoksa bi baba baba baba ....adamcağızın efendim demekten imanı gevredii :))

asortie zaman zamn hepimizin eşi aynı şeyi yapıyor be güzelim takılma
çok çok da 4 sene çekiyoruz zorluğu
bana kalsa hemen yaparım aslında fakat eşim kızımız kardeşi olunca garip olmasın diyor oda haklı bende 2si birden büyüsün istiyorum işte böyle:)
yasmin canım senin durumun farklı canım
benim kayınvalidem de var annem de var bakmaya o yüzden problem yok
inş kaynananla düzeltirsiniz durumu canım

Ben de bunu bencillik olarak düşünmüyorum.Mutsuz bir annenin kardeşi olan çocuğu olacağına,mutlu bir annenin tek çocuğu olması daha mantıklı geliyor şu an için bana..

maşallah 10 dakikada ne kaynatmışsınız :)))

benim kızdad bi numara yok ne konuşma anlamında..nede çiş kak anlamında..varsa yoksa bi baba baba baba ....adamcağızın efendim demekten imanı gevredii :))

Babasının aşkından gözü hiçbişeyi görmüyomuş Gülizim:))Kız çocuğu erken dillenir derler halbuki.Sanırım kızının baba dan sonraki ilk kelimesi aşkım demek olacak:))kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum yasminim belkide öle şimdilik öle düşünüyorum ileride değişecek ama şimdilikte böle iyiyim canım ya nappiimm
benim kız ve erkek kardeşim var sadece 3 kardeşiz tabi iyi yönleride çok fazla
ama kardeşi ya da abileir ile geçinemeyen küs olan o kadar insan var ki en basiti eşim abisiyle
hiç anlaşamaz annemler aralarında bazen küs bazen barış halamlar,arkadaşlarımn bazılarında var böle şeyleride görünce çokta gerekli olmadığını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…