- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #57.961
valla kızlar bizimki daha çiş kaka filan demiyor,popoyu filan da göstermiyor.ama şimdiden gözü alışsın ne olduğunu anlasın diye düşüdüm.birde dediğim gibi doktorum programında pedagogu dinledimço doktor çok ilgimi çekti benim ya.gerçi adını bile hatırlamıyorum ama kadın fazlasıyla işinin ehli yani belli
vallaha kızlar iki çocuk annesi olarak bu günlerinizin kıymetini bilin derim..
büyüdükleri zaman sorunlarda büyüyor malesef ve bu günleri özlemle anıyoruz..
piroşum koydum işte banyoya bakalım nasıl bir etki yapacak.hemen oturmaya zorlayıp korkutmayacağım tabi.Bir kez oturttum müzikleri sesleri duysun.belki hoşuna gider diye ama korktu hemen kaldırdım.Kendi zamanını kendisi ayarlasın istiyorum ben.Orada bir şey var,bu bana ait,çiş kaka yapmam için bilinci oluşturabilirsem ne ala
Ben tecrübeli bir anne değilim ama şunu gördüm.İnanılmaz hafızaları var.Şuan ne verirsek hemen kapıyorlar.O yüzden yeri geldiğinde herşeyi öğretmeye çalışıyorum ben.Bu bir mutfak aleti olur, herhangibir eşya yada tvde gördüğü bir nesne.İsmini birkaç defa tekrarlıyorum. Çoğu zaman alıyo, öğreniyo..
ben 2 sene yada 3 sene sonra bir kardeş daha düşünüyorum kızıma
rabbim nasip eder inşallahh
olmazsa da çok öenmli değil
bu yavruya sahip oldum ya yeter banaaa
yaa hayır kızmak değil ama hep aynı şeyi yapıyor bana eylül hasta olunca sanki ben hasta etmişim izlenimi veriyor
bundanda aşırı derecede rahatsız oluyorum zaten çok geç geliyor bi yere gidicem diyorum mesela hemen bu soğukta ne yapacak çocuk hasta olur orası çok kalabalık vb şeylerle canımı çok sıkyor
takıntılı gibi bişey ya bildiğin gibi değil önceden böle değildi büyüdükçe böle oldu yaa
ben bencillik olduğunu düşünmüyorum tek çocuğun nice tek başına yaşayan çocuk var
annesi babası yanında olsun da tek olsun
maşallah 10 dakikada ne kaynatmışsınız :)))
benim kızdad bi numara yok ne konuşma anlamında..nede çiş kak anlamında..varsa yoksa bi baba baba baba ....adamcağızın efendim demekten imanı gevredii :))
Ben de bunu bencillik olarak düşünmüyorum.Mutsuz bir annenin kardeşi olan çocuğu olacağına,mutlu bir annenin tek çocuğu olması daha mantıklı geliyor şu an için bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?