2008 Kasım Anneleri

selam fistiklar kisa tatilimiz bitti cumartesi gecesi döndük evimize.

millet iyidir insl. bizim tatilimiz harika gecti,tabi encok Deniz`e yaradi

kalabalik olunca pratik yapip baya baya konusmaya basladi sebegim.

anca yerlestik evimize,hersey iyi hosta su valizin bosaltilip yikanmasi beni

cok yoruluyor ayy cok åozledim hepinizi.

Ben de bunu bencillik olarak düşünmüyorum.Mutsuz bir annenin kardeşi olan çocuğu olacağına,mutlu bir annenin tek çocuğu olması daha mantıklı geliyor şu an için bana..

Şimdi tek çocukla mutluluktan havalara mı uçacaksın Çitosum.Hayatta mutlu anlar hep az daha az olacak.Para var pul var kaynana var.Daha ne istiyosun:)))Herşey kafada bitiyor tontişim.İnsan mutlu olmayı öğrenmedikçe tek çocukda olsa 2 tanede olsa mutlu olamaz. İkinci çocuk olmasa işine takarsın, kocana takarsın kafayı.Sen gel 2.yi yap hazır kaynanan bakıyoken...

çilek kafa hoşgeldin sende tam gezenti çıktın nan maşallah
neyse bebişim yarasın hadi nasıl geçti neler yaptın yediğin içtiğin senin olsun

lavıs maasallah kızına canım

ben kız cocuklarını gorunce ıkıncı bır cocugum olsun ve ınsa allah kız olsun ıstıyorum
hafta sonu kocam bana begendıgı kız ısımlerını soyledı
yavas yavas sınyal verıyor ama ben anlamıyor gıbı davranıorum

yasmincim yanlış düşünüyorsun bence eltimin ilk çocuğu varken herşey o kadar güzeldi ki
ikinci oldu herşey bitti gezmeler bitti eşle ilgilenmeler bitti ikisiyle nasıl ile başlayan cümleler çıkmaya başladı
tek olduğu için öle düşünüyorsun bence

evet kızlar çok akıllırlar bi tane hayvanlar kitabı almıştım belki hatırlayan vardır.bütün hayvanları öğrendi desem yeridir. hangisini istersen sor hemen bulup gösteriyo.bi tane kız vardı bütün dünya ülkelerini ezberlemişti haritadan da ona hayret etmiştim küçüktü çünkü ama normalmiş.öğretince nasıl kapıyorlar hemen valla çok acayip

Babasının aşkından gözü hiçbişeyi görmüyomuş Gülizim:))Kız çocuğu erken dillenir derler halbuki.Sanırım kızının baba dan sonraki ilk kelimesi aşkım demek olacak:))kaydirigubbakcemile3

sorma yasminimmm..beni kıskançlıktan öldürecek bunlar..baba kız..bunlara inat bulacam bi oğlannn :))) oda kız olursa vay halime...

hoşgeldin çileğimm..

tabi büyüdüklerinde iyi ki yapmışım denir ama şimdisini bilmiyorum
neyse yapan yapsın da seneye kasım annesi olun bari topik topik gezmezsiniz hiç değilse 2011 kasım annesi olursunuz daha iyi olur:))

Lavişim kıskandım...Çok güzel bir yerde çok şirin bir kız..ınsan daha ne ister.Maşallah yavruya..

Çileğim hoşgeldin.Neler yaptın anlar kıı?

Hoşgeldin çileğim..Nasıl geçti tatil.Ben de hafta sonu konyadaydım..

Ne alakası var yasminim tek çocukla mutlu olmakla.Hayattan beklediğim yapmak istediğim bir sürü şey var.Şu anda çok şükür hiç bir anlamda sıkıntım yok ama hayal ettiğim gibi yaşam bu değil ama bir süre daha burada yaşamak zorundayım bu da beni geriyor.Çok şükür allaha mutluyum mutlu olmayı öğrenmeye ihtiyacım yok.Beni seven bir kocam,sağlıklı bir çocuğum,evim,arabam,param herşeyim var.Ama aynı zamanda hayallerim de var..
.Körü körüne aman çocuğuma kardeş olsun diye çocuk yapmak da o zaman 2. çocuğa haksızlık sonuçta dünyaya geliş amacı sadece kardeş olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…