selamlar,
felaket bir geceden sonra anca düşebildim bende..
aslında akşam herşey iyiyidi çocukları uyuturken eşimle biraz tartıştık kızdım ama bu ara kendimi frenliyorum ya fazla açılmadım oğlanlar uyusun diye onlar uyudu mutfağa geçtim ortalığı toplayım diye içinde bişey yokken benim lavabo tıkanmış suyu zor akıyor bekledim sonra bir kaç şeyi yıkadım tam bitirmiştimki su yine birikip lavabo dolunca olduğu gibi aşağıya indi yine her yer su Allhtan durulama suyu çay tepsisini felan yıkamıştım ama her yerim yine ıslandı eşim geldi baktı gitti bişey demeden bil. başına kızdım ama hiç söylenmeden sadece suyu temizledim lavaboyu balkona koydum yattım sabah erkenden gitti malz. aldıda yaptı yapılsada çürük malzeme işte..
benim bildiğim lavabo mermere sabittir bunu sadece alçı gibi yapıştırıcısıyla alttan tutturmuşlar.. eşim borularını felan hep yeniledi ama ne kadar daha dayanır bilmiyorum.. tabi gece kerem beyde çoştu biberonu vermedim diye bir ağladı zor yatıştırdım ama kaanıda uyandırdı..
işde öyle bir geceden sonra anca oğlanlar uyuyunca mutfağı temizledim lavabonun altını tüm steril ettim yine.. oysa dün temizliğimi yaptım mutfağımı tüm heryeri silmiştim..
oğlanlar uyuynca tekrar temizledim onlar kalktı çorbalarını içirdim meyve sularını içerken damladım..
ayyy unuttum dün kaanımın gözünde çıbanmı derler it dirseği diyor bazılarıda ondan çıkmış şimdilik bişey yapmadık geçmezse doktora götürelim diyoruz..
benim oğlanlar az biraz konuşma eğilimine girdiler tek kelime yerine artık baba ver anne all diyorlar hadee geee bunu kaan kereme diyor..
bugünde baktım mutfağı silmeden önce annem ayakkabın yok girme dedim dışardan benim önü kapalı terliğimi ayağına geçirmiş kaan mutfağa girmeye çalışıyor..daha faaliyetleri varda aklımda olanlar bunlar..
sizler nasılsınız biraz bakayım ben..