2008 Kasım Anneleri

burdayım nan sabah konuştuıkya delü geçici hafıza kaybımı yaşıyon
valla bugün o kadar üşengecimki bide halsizlik var bi toz aldım oturdum bi süpürdüm oturdum sonra sildim taksitnen çocukları yedirmeye bile üşeniyom valla meyveleri hazırlancak

kalimerom bence Emiralp hazır artık.Maşallah kuzuma,bezini filan getiriyorsa öyle,sen boşa bez parasıveriyorsun canım.Sen alıştır bence artık.
piroşum hediye geldi canım ama internette çok çeşitleri var.Bu storkun

yasmincim bu konularda artık uzman sayıyorumkendimi
eğer kalıcı kilo vermek istiyorsan montingac diyetini tavsiye ederim tabii diğer arkadaşlarada ama netten araştırmayın yanlış bilgi edinebilirsiniz ya kadınlar kulübünde aebenin konusu var oradan yada yedikçe zayıfla ve ince kal isimli kitaptan yararlanabilirsiniz yapanlar çok güzel kilo verdiler bi süre bende yaptım biraz kasıyo ama öyle güzel kilo veriyosunki 69dan 63e kadar ben bu şekilde indim sonra bıraktım bazı nedenlerden şimdi kitabımı aldım yeniden okuyorum atladığım biçok yer olmuş tekrar yapıcam bende
çok güzel bi beslenme düzeni var ve asla aç kalmak yok ama bazı şeyleri hayatımızdan çıkarmamız gerekiyo

Galeta+misafir+Anıl+7 gün 24 saat ayakta durmak.Ama kaç kilo oldun derseniz 75:kedi:
bu hızla gidersen yasminim 3-5 aya bişicik kalmaz..bende 63 takıldım kaldımm.martta tekrar diyete başlıyacamm..şu son 5 kiloyuda vermek içinn..gerçi görenler..yeter böyle iyisn diyolar ama..ben kendimi biliyomm daha varrr

Maytabım kitap okuyacak vakti bulduğun için önce seni tebrik ediyorum.Kitabı edinip okumaya çalışacam sağol balım:)Bu arada Çitosa yazdığın mesajım bir bölümünü çözdüm.Seni kimler kovaladı anlamadım:))

Gülizim azmettim canım ya.Vermem lazım.Kıyafet falan alasım yok.Annem böyle iyisin diyo.Sanırım kendini yalnız hissetmemek için.89 kg da:))

gülizcim imzan güzel olmuş tatlım ışıl ışıl...
yasmincim maşallah ee büyüdükçe daha çok koşturuyor bu bıdıklar bizi peşlerinden..
bende 2-3 kilo arası verdim sanırım..pantolonların belinden biliyorum..
maytabım benimde hamilelik öncesinden kalma diyet listem var.. her şey var hiç aç klamadan 1,5 ayda 5 kilo verdim.. sadece şeker oranını yükseltecek şeyler ymeyeceksin patates havuç pirinç gibi diğer her şey belli oranda var hatta aralarda yoğurt yiyiyorsun yada bir bardak süt içiyorsun..
tatlı isteği içinde şekersiz yeşil çayınızın yanına mayhoş kayısı kurusu çok güzel oluyor..
bu arada bende buraya üye olduğum ilk yalarda zayıflama topiklerine çok takıldım grupba katılmadım tam uygulayamam diye ama zayıflamak isteyenler buraya diye genel sabit bir forum vardı hala varmı bilmem çok arkideşim vardı oradan ama uzun zamandır görüşemiyoruz onlarlada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…