- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.041
nazlıcım evet monti amcanın diyetide öyle şeker endeksini bi seviyede tutarak zayıflatıyo beyaz unun ve şekerin olduğu herbişey yasak bacum biyerden sonra kasılıyosun ama yiyeceğin şeyler çok daha fazla aç kalmakta yokgülizcim imzan güzel olmuş tatlım ışıl ışıl...
yasmincim maşallah ee büyüdükçe daha çok koşturuyor bu bıdıklar bizi peşlerinden..
bende 2-3 kilo arası verdim sanırım..pantolonların belinden biliyorum..
maytabım benimde hamilelik öncesinden kalma diyet listem var.. her şey var hiç aç klamadan 1,5 ayda 5 kilo verdim.. sadece şeker oranını yükseltecek şeyler ymeyeceksin patates havuç pirinç gibi diğer her şey belli oranda var hatta aralarda yoğurt yiyiyorsun yada bir bardak süt içiyorsun..
tatlı isteği içinde şekersiz yeşil çayınızın yanına mayhoş kayısı kurusu çok güzel oluyor..
bu arada bende buraya üye olduğum ilk yalarda zayıflama topiklerine çok takıldım grupba katılmadım tam uygulayamam diye ama zayıflamak isteyenler buraya diye genel sabit bir forum vardı hala varmı bilmem çok arkideşim vardı oradan ama uzun zamandır görüşemiyoruz onlarlada..
kızım sende soğursan buralardan heeeya kızlar benim artık kk ya pek giresim gelmiyo niye acaba ??
sıkı can iyidir diyerek günün en berbat esprisini yapıyorum sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?