2008 Kasım Anneleri

nazlıcım evet monti amcanın diyetide öyle şeker endeksini bi seviyede tutarak zayıflatıyo beyaz unun ve şekerin olduğu herbişey yasak bacum biyerden sonra kasılıyosun ama yiyeceğin şeyler çok daha fazla aç kalmakta yok
du ben bi yeşil yapiimkendime canım çekti

saphıra aslında cok sınyal verıyor kuzum ama ne bıleyım onu zorlamaktan korkuyorum
bır de havalar cok soguk bıraz ısınsın dıye beklıyorum

ama en kısa zamanda bır klozet adaptoru ya da lazımlık edınecegım kı
en azından ıslevıne alısır zamanla

tam lahana sarması ve mantı yiyim dedim zeyna enseledi valla dio sen biraz na.. kilo verirsin doğru valla
hem lahana sarması yapmış annem hem mantı offf diyorum kendime

gidenlere iyi akşamlar..
maytabım evet monti amcayla aynıymış..
len asorti acıktım zati üşeniyorum mutfağa gitmeye yerler boş kuzular peşimden gelecek diye.. sen sarmadan mantıdan bahsediyon zeynam doğru demiş...

ya kızlar benim artık kk ya pek giresim gelmiyo niye acaba ??
kızım sende soğursan buralardan heeelmaz:accık kendini topla güzelimazcık canlannhihoyyyt.. ameliyatınıda havalar ısınıncaya erteledin sanırım öyle hatırlıyorum sanki..

çilekçim hoşgeldin
lavişim yağmurum maşallah çok tatlı çıkmış yine
eylül hanım eylül hanım mıuahebbetimiz sarmıyor artık galiba :dilcikar:

havalardan dolayı çıkmıyorum hiç dışarı bu sebepten ameliyatım havalar düzelince diye karar verdik ..

ama gerçekten çok sıkılıyorum herşeyden ,bu ara kendimi örgüye verdim ,bir arada yemek tarifleri deniyodum ,sanırım bana farklı uğraşlar lazım ,sürekli aynı şeyi yapmak sıkıyor beni burası gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…