2008 Kasım Anneleri

eylülcüğüm çıkmasın canım sonuna kadar yazıp iyice iğrençleştirmek istemedim espriyiopuyorumnanaktan

senin ruh hali havalardandır
kar çatalca'dan istanbul'a giriş yaptı diyordu haberlerde nedir oradaki durumlar

ooo orada daha kar yokmu yoksa ,burası lapa lapa ,heryer yine bembeyaz

bu arada 2008 ve 2009 kasım anaları sabitte diğer açılan normal konular niye sabit anlamadım ,mesela kasım babaları mevzusu normal bi konu neden sabit ..

bizim burada hep yağmurlu...
kızlar herkese iyi akşamlar ben de çıkıyorum..
oğluşların uykusu geldi sütlerini verdim.. uyutunca frsat olursa bakarım yine..

Eylülcüm bacım senin iyi bir geziye ihtiyacın var.Şöyle Bolu yapıp gelsen ne rahat edersin gelirkende bize keş getirirsin mis mis makarnalı keşleri midemize indiririz şöle canım ne çekti valla.

kız diloş sen nerden biliyon keşi :)) valla canımı çektirdin ,bende kalmadı ama annemde var ,hafta sonu gittiğimde yapsın bari ..

kız diloş sen nerden biliyon keşi :)) valla canımı çektirdin ,bende kalmadı ama annemde var ,hafta sonu gittiğimde yapsın bari ..

Eylülüm ben zonguldaklıyım cnaım tüm keşlerimiz boludan geliyor nasıl bilmem çocukluğum kızarmış ekmeğin üzerine tereyağ ve keşle geçti.Birde makarnanın üzerine sıcak sıcak döküp iyice karıştıryorsun ohhh missssss yemede yanında yat. Boluda daha ucuzdur.Geçen gittiğimde bir kalıbına 8 milyon verdim içime oturdu.:))))

Kızlar bu arada oğuza sayı saymasını öğrettim bir iki diyemiyor ama diğer sayıları süper söylüyor bir ikiyi ben söylüyorum üccc dorttt besss atı 'ya kadar gidiyor. Ayyy valla ne tatlı ya.Ama canı isterse tabi zorla hiçbirşey yaptıramıyorsun bu velede

Darkçığımın bahsettiği temizlikten dolayı,bölümümüzü canlandırmak için arkadaşımızın açtığı konu gerilere gitmesin diye sabitledik.gerek gördüğümüz konuları sabitliyoruz,yine gerekli olduğu takdirde aşağıya indirebiliriz de eylülcüğüm sen niye rahatsız oldun sabitlenme durumundan ben anlayamadım.
ilk sayfadaki kilitlerden emin olun bende memnun değilim.aslında onlar taşınsa belki de daha iyiydi ama kazen bunların hatıra olduğunu ve asla taşınmaması gerktiğini söyledi.zamanla yeni konular açıldıkça o kilitler gidecektir.hatta kilitlesek bile sonuna açıklama mesajı yazmayalımki ilk sayfaya gelmesin dedim ama bu kez de konuyu açan arkadaşımıza ayıp olur yazmamız daha uygun dediler

Bölümümüzü canlandıracak,monotonluktan kurtaracak fikirlere ihtiyacımız var kızlar.Hep birlikte daha eğlenceli ve bol paylaşımlı bir topik haline getirelim burayı ama topik göçtü veya sıradan bir konu niye sabitlendi gibi yaklaşırsanız ben çok üzülüyorum.Burası bizim topiğimiz,güzel olursa da biz mutlu oluruz,güzel olmazsa da biz mutsuz oluruz.
Hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum a.s. opuyorumnanaktan

Dilekçiğim maşallah Oğuza çok zeki bir çocuk demekki
Okyanus daha hiç bir şey yapmıyor,söylediği kelimeler de sınırlı zaten.Normaldir diyorum hep ama normaldir değil mi kızlar fisfisfis

Espri yaptım canım topik göçtü die,nie üzüldün hemen Şeniz

zaman zaman oluyo bu temizlikler.

Konuların açıklama yapılıp kilitlenmesi daha uygun tabi.
Hatta silmedikleri için de çok teşekkürler.Onlar bizim yaşanmışlıklarımız.kaydirigubbakcemile5

Saphiracım evet güzel bir temizliğe ihtiyaç vardı.Çok eski konular yeniymiş gibi sürekli yeni gelenler taradından yine gündeme geliyordu.ıyiy olmuş temiz olmuş elinize sağlık.Mesela şöyle birşey yapabilirmisiniz indirim topiği çocuklarımızla ilgili atıyorum bez,mendil,kıyafet araç gereç indirime girdiğinde yazıp indirimden zamanında diğer üyelinde yararlanması gibi ne bilim aklıma başka birşey gelmiyor.

Canım Oğuzda keyfi geldiğinde yapıyor papağan gibi hiç alakasız bir zamanda üç dört beş altı diye sayıyor.Ama daha anne bile demedi.Bence bunun zekilikle pek ilgisi yok çok söylüyordum ezberinde kaldı dede mama meme gibi hee birde aktiv masasında çok dinliyordu şarkıyı birazda onun etkiside var tabi.

Ama evde olduğum sürece sürekli ilgileniyorum birşeyler öğretmeye çalışıyorum.Getir,götür ,al,ver yavaş yavaş bu konularda da canlandık ama daha çok zamana ihtiyacımız var.

Birde bizim Oğuz çok başına buyruk asla o istemeden birşey yapmıyor.Yere bile basmıyor bas dediğimde sadece kendi isteyecek öpmek istediğimde elinin tersiyle iter git diye ama canı isterse kendisi yanağını getitir.Eeee akrep burcu bunlar biraz işimiz zor.

teşekkür ederim Darkcım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…