- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.081
keş ne ya bizde de var keşlik
Teşekkür ederim canım.Verdiğin fikir çok güzel.Eminim herkes bu konuyla ilgilenir.Bu arada ben de akrep burcuyum kötü bir şey mi demek istedin sen bize he? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Saphiracım evet güzel bir temizliğe ihtiyaç vardı.Çok eski konular yeniymiş gibi sürekli yeni gelenler taradından yine gündeme geliyordu.İyiy olmuş temiz olmuş elinize sağlık.Mesela şöyle birşey yapabilirmisiniz indirim topiği çocuklarımızla ilgili atıyorum bez,mendil,kıyafet araç gereç indirime girdiğinde yazıp indirimden zamanında diğer üyelinde yararlanması gibi ne bilim aklıma başka birşey gelmiyor.
Canım Oğuzda keyfi geldiğinde yapıyor papağan gibi hiç alakasız bir zamanda üç dört beş altı diye sayıyor.Ama daha anne bile demedi.Bence bunun zekilikle pek ilgisi yok çok söylüyordum ezberinde kaldı dede mama meme gibi hee birde aktiv masasında çok dinliyordu şarkıyı birazda onun etkiside var tabi.
Ama evde olduğum sürece sürekli ilgileniyorum birşeyler öğretmeye çalışıyorum.Getir,götür ,al,ver yavaş yavaş bu konularda da canlandık ama daha çok zamana ihtiyacımız var.
Birde bizim Oğuz çok başına buyruk asla o istemeden birşey yapmıyor.Yere bile basmıyor bas dediğimde sadece kendi isteyecek öpmek istediğimde elinin tersiyle iter git diye ama canı isterse kendisi yanağını getitir.Eeee akrep burcu bunlar biraz işimiz zor.
ayy öle peyniride hiç sevmem kuzum ya bana yumuşak ya da tulum olacak ki mmmmm...
çok severim ama denemesi güzel olabilir bi gün boluya düşerse yolumuz alırız keş keş
çitoscum sen bilirsin bunu sen takımlardan ayrıldınmı bu arada beni kovaladılar hahahha
ayrıca keşi herkese tavsiye ederim ,makarna ile harika olur özellikle ev makarnası ile ,birazını da yağda kızartıp üzerine dökersin ,dövülmüş ceviz ile katıştırabilirsin öyle kullanabilirsin ,çok lezzetlidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?