2008 Kasım Anneleri

keş ne ya bizde de var keşlik

Asorticim öldüm gülmekten.Keş boluya özgü bir peynir türü canım.Ama öyle bildiğin peynirlerden değil.Sert kaya gibi rendeleyerek çözüyorsun normal diğer peynir gibi ağzına atıp yemek zor olur çok tuzlu ve sert bir peynir ama makarnanın içinde yada kızarmış sıcak tereyağlı ekemğin üstünde mis gibi olur.

ayy öle peyniride hiç sevmem kuzum ya bana yumuşak ya da tulum olacak ki mmmmm...
çok severim ama denemesi güzel olabilir bi gün boluya düşerse yolumuz alırız keş keş

Teşekkür ederim canım.Verdiğin fikir çok güzel.Eminim herkes bu konuyla ilgilenir.Bu arada ben de akrep burcuyum kötü bir şey mi demek istedin sen bize he? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Normal Saphişim çocuktan çocuğa değişiyor tatlım.Aynı yürüme gibi.Benim yeğenim arlarında oğuzla üç hafta var herşeyi anlıyor.Mesela geçen oğuzun dolabından kıyafetini alıp gidip oğuza giydirmeye çalıştı mesela kakasını yaptığında bezini mendili alıp yatıp bekler altımı alın diye benimkide mal mal bakıyo anca koklayarak anlıyoruz kaka yaptığını.:))) Ama vurma ısırma ve paylaşmama konusunda bir numara benim oğlum.Gördüğü ilk bebeğe direk girişiyor hiçbirşeyi ile oynatmıyor oynamak isterse ya saçını çekiyor ya ısırıyor yada vuruyor.

yarından itibaren tekrar başlıorm rajime kızlar çok fenalardayım benn
çıkıyorum artık bi de hepinizi öptümm yarın görüşürüz artık

iyide ben rahatsız oldum demedim ki sadece neden diye sordum o kadar ,
zaten giresim yok ,sayfayı kalabalık görünce de tuz biber oluyo..

ayrıca keşi herkese tavsiye ederim ,makarna ile harika olur özellikle ev makarnası ile ,birazını da yağda kızartıp üzerine dökersin ,dövülmüş ceviz ile katıştırabilirsin öyle kullanabilirsin ,çok lezzetlidir..

çitoscum sen bilirsin bunu sen takımlardan ayrıldınmı bu arada beni kovaladılar hahahha

OOooo ben ayrılalı çok oldu o takımlardan.ben kendi kendimi attım beni atmadan onlar.
Eskiden çok keyifliydi zayıflama topiği ben hamile kalmadan önce orda 10 kilo vermiştim.Hamile kaldıktan sonra da tekrar girmiştim ama eski tadı ve azmi bulamadığım için çıktım..2008 kasım anneleri takımımı kursak acaba :lepi::lepi:

harika bir karahayıt akşamından herkese merhaba opuyorumnanaktan

canlarım ciğerlerim gördüğünüz gibi yine sizsiz yapamadım ilk fırsatta damladım öğle saatlerinde geldik ve otelimize yerleştik oda zor bulduk vallahi tıklımtıklım dolu otel , ama çok hoş bir yer ben çok beğendim üstelik tam pansiyon

otele gelir gelmez öğle yemeği saatiydi çokta acıkmıştık hemen yemeğe koştuk, yemekten sonra havuza gittik bir tane büyük yüzme havuzu var kapalı, yanında çocuk havuzu var diğer tarafta da termal havuz var sırayla gezindik hepsini termal havuz müthiş tabi sıcacık su ama ona Eymen giremiyor o yüzden biz eymenle çocuk havuzu ve yüzme havuzunda takıldık onlarda termal kadar olmasa da sıcak tabi
Eymen bayıldı bayıldı nasıl mutlu oldu anlatamam zaten suyu çok seviyor kaç saat yüzdük beraber banada çok iyi geldi yüzmek en büyük hobilerim arasında
akşam oldu hava karardı biz yüzmeye devam tabi,dışarıda da nasıl yağmur yağıyordu o sıra müthiş havuzun tavanı camdan şıkır şıkır yağmurun sesi çok güzeldi
saunaya da gittim ilk defa gittim saunaya bayılcaktım sıcaktan ama acayip iyi geldi kemiklerime kadar ihssettim
az önce de akşam yemeğimizi yedik canlı müzik var şimdi nescafemi aldım yanıma müzik dinliyorum Eymen de oradan oraya koşturup duruyor, gidip gelip babasını öpüyor beni öpüyor çok sevindi sanırım böyle bir yere geldiğimiz için sanırım hepimizden çok oğluşumun ihtiyacı varmış tatilekaydirigubbakcemile3

görüşürüz kızlar geçmişe bakmadım doğal olarak inşallah herkes iyidir bebişlerimde öyle tabi

Hmmm keş deme bana çok güzel olur erişte,tereyağ,keş,ceviz dörtlüsü muhteşemmmmmmmmmm...cokacimcoookcokacimcoook
Şu hale bak aşağıda takım kuruyom şimdi hmmm keş diyorum..Ne olcak bu haller?alsanaalsanasmile

slm kızlar şu iş süreci yüzünden bayadır giremiyordum nete gireceğim iş yerindeki aiastanı çıkartmışlar oda demiş bi kişiyle aanlaşttık başlayacaktı adamda eski asistanım kendi asistanı ile gelicek gerek kalmadı kadınıda işten çıkartmışlar şok oldum doğa kolejinede daha sonra haber vericem demiştim normalde dün oraya başlıcaktrım eğer kabul etseydim erteleyince onlarda başka biriyle başlamışlar
ortada kaldım yane şimdi insan kaynaklarında çalışan kadın bana yardımcı olucak iş bulmam konusunda bakalım hayırlısı ama bölelikle şubat ayıda kayıp gitti

oyy canlarım ben geldim..
dün misafirim vardı giremedim..bugün ssabahtan beri bağlantı yok..şimdi geldi ama yağmur da başladı umarım gitmez yine..

btunayı uyuttum babamız daha gelmedi.onu bekliyorum..umarım oğluş uyanmaz...dinlenmek istiyorum..
oakadr yoruyor ki son zamanlarda..

beni telefondan be bilgisayardan kıskanıyor..mümkün değil başlarındaa duramıyorum..

oyuncak kutusunu yere koyuyoruz..ben de oturuyorum..o zamna takılıyor..kalktığım an mızıldanarak ayaklarıma yapışıyor ağlıyor..

pişik oldu..çok kaka yapıyor..gece çok uyanıp ağlıyor..

24 saat anne (dili döndüğünce) deyip dibimde geziyor..iş yapamıyorum..adetim yaklaşıyor gerginlik var..baba eve zor geliyor..
hava bozuk çıkamıyoruzz.ev müstakil komşu yok..

sıkıldım biraz..

dilekçim ameliyat oldun mu..
herkes iyidir umarım.

sedacım hayırlısı be canım...umarım içine sinen bir iş olur..

safişim ellerine sağlık cnm...şimdi 2010 anneleri gelince 1 sayfa tümden dolar..
kekeyi gördüm
midem bulanıyor
kalp atışlarını duydum
testler.......
....
ay biz geçirdik ne güüzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…