- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.101
dilekcim çektirdinmi canım kolonoskopiyi sonuçlarını aldınmı
Hmmm keş deme bana çok güzel olur erişte,tereyağ,keş,ceviz dörtlüsü muhteşemmmmmmmmmm...cokacimcoookcokacimcoook
Şu hale bak aşağıda takım kuruyom şimdi hmmm keş diyorum..Ne olcak bu haller?alsanaalsanasmile
slm kızlar şu iş süreci yüzünden bayadır giremiyordum nete gireceğim iş yerindeki aiastanı çıkartmışlar oda demiş bi kişiyle aanlaşttık başlayacaktı adamda eski asistanım kendi asistanı ile gelicek gerek kalmadı kadınıda işten çıkartmışlar şok oldum doğa kolejinede daha sonra haber vericem demiştim normalde dün oraya başlıcaktrım eğer kabul etseydim erteleyince onlarda başka biriyle başlamışlar
ortada kaldım yane şimdi insan kaynaklarında çalışan kadın bana yardımcı olucak iş bulmam konusunda bakalım hayırlısı ama bölelikle şubat ayıda kayıp gitti
safişim ellerine sağlık cnm...şimdi 2010 anneleri gelince 1 sayfa tümden dolar..
kekeyi gördüm
midem bulanıyor
kalp atışlarını duydum
testler.......
....
ay biz geçirdik ne güüzel
aa Dilekçim ben kaçırmışım heralde canm özür dilerim.Neyin vardı kabızlık şikayetiyle filan mı gitmiştin doktora da böyle bir teste gerek duyuldu.çok geçmiş olsun
Canım benim hamilemisin yoksa amannınn şu hastalık sürecinde neler kaçırmışım ben hayırlı olsun cnaım ayyy ne çok sevindim darısı inşallah benim başıma.Allah analı babalı büyütsün bitanem.Ben ameliyat olmadım canım konoloskopi oldum.abasğırsağımda yara var yaradan parça aldılar iyi huylumu kötü huylumu haftaya çarşamba belli olacak şuanda antibiyotik tedavisindeyim
ben de şu keş i ilk kez duydum.belki görmüşmdür ama ismini ilk kez duydum
dilekçim seninle bir muhabbet vardı yarım kalmıştı..zonguldaka geldiğimi yazmıştım..sebebi şu erkek kardeşim orada okudu üniyi..ben de kayıtı için onunla gelmiştim...1 gün geçirdik.
şirin küçük bir şehir..
yalnız denizi biraz kötüydü...kömür ocağı şehrin içinde kalmış..köprüsü vardı ..kampüsün karşısında ev yemekleri yapan bir yer vardı..praya bayılmıştım.
bu arada oğuz 3-4-5 mi diyor..
biz anne (babay ara verdi.) mama aç ,a a,al diyoruz..
tabi hepsi kendi dilnce
:))))
yok cnm yaa. değilim..
yazım yanlışı oldu..
2010 annelieri gelip bunları yazar demek istemiştim..ben yanlış yazdım:)))
o işleimi biliyorum..arkadaşımın ablası oldu da çok zormuş..
çok geçmiş olsun iyi haberlerini alacağız emin ol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?