2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim canım..evet biz geçirdik o günleri çok güzeldi,bir gün tekrar yaşayabilmeyi umuyorum
yeni bir yere alışmak çok kolay değil canım,çok normal sıkılman,eşinim yoğun iş tmposu,tunanın sana düşkünlüğü ve havaşartları hepsi birlik olmuş sana karşı gib,ler değil mi?
şubata girdik,zaten kısa ay,çabuk geçer.martta da kıbrısta denize girer millet.azcık sabret canım

dilekcim çektirdinmi canım kolonoskopiyi sonuçlarını aldınmı

Evet canım ama çektirme değil konoloskopi:)) Makattan kameralı hortumla bağırsaklarına giriyorlar ve yaradan örnek alıyorlar iyi huylumu kötü huylumu diye incelemek için.Yaranın cm'si küçük oldığundan antibiyotik tedavisine başladım.Sonuçlarda haftaya çarşamba belli olacak iyimi kötümü diye.Bu hastalık fena yakaladı.Oğluşum artık süt alamayacak

evet safişim..nisan başında denetlemeleri bitiyr allahtan..normale az da olsa döner umarım..

bana dediki martta eve gelemeyebilirm..eksikleri falan onsuz tamamlayamıyorum...buradaki kantin yetersiz..ben de mart a ayını mersinde geçireceğim inşallah..annam babam orada..hava da güzel olur..ben de biraz alışveriş yaparım..
burası çok pahalı..6 aydır ne tunaya ne kendime ne eeşime birşey almadık..çıkamıyoruz bir de..sadace tunişe bir spor ayakkabı aldık..

şubat 28 çekiyor ne güzel.

aa Dilekçim ben kaçırmışım heralde canm özür dilerim.Neyin vardı kabızlık şikayetiyle filan mı gitmiştin doktora da böyle bir teste gerek duyuldu.çok geçmiş olsun

Çitosum bi keşsever oalrak benide takıma alırmısın nasıl gireceğim takıma bende zayıflamak istiyorum

Sedacım her işte bir hayır vardır.Takma kafana daha gençsin bulursun iş canım

safişim ellerine sağlık cnm...şimdi 2010 anneleri gelince 1 sayfa tümden dolar..
kekeyi gördüm
midem bulanıyor
kalp atışlarını duydum
testler.......
....
ay biz geçirdik ne güüzel

Canım benim hamilemisin yoksa amannınn şu hastalık sürecinde neler kaçırmışım ben hayırlı olsun cnaım ayyy ne çok sevindim darısı inşallah benim başıma.Allah analı babalı büyütsün bitanem.Ben ameliyat olmadım canım konoloskopi oldum.abasğırsağımda yara var yaradan parça aldılar iyi huylumu kötü huylumu haftaya çarşamba belli olacak şuanda antibiyotik tedavisindeyim

aa Dilekçim ben kaçırmışım heralde canm özür dilerim.Neyin vardı kabızlık şikayetiyle filan mı gitmiştin doktora da böyle bir teste gerek duyuldu.çok geçmiş olsun

Sağolcanım yok kabızlık değil tam tersi ishal bri aydır sürüyordu son iki haftada makatta ağrı vardı yürüyemiyordum bile şimdi azda olsa ağrılarım dindi iyiyim çok şükür birde yaranın iyi huylu olup olmadığı sonuçlansa çok iyi olacak

dilekçim seninle bir muhabbet vardı yarım kalmıştı..zonguldaka geldiğimi yazmıştım..sebebi şu erkek kardeşim orada okudu üniyi..ben de kayıtı için onunla gelmiştim...1 gün geçirdik.

şirin küçük bir şehir..
yalnız denizi biraz kötüydü...kömür ocağı şehrin içinde kalmış..köprüsü vardı ..kampüsün karşısında ev yemekleri yapan bir yer vardı..praya bayılmıştım.

bu arada oğuz 3-4-5 mi diyor..

biz anne (babay ara verdi.) mama aç ,a a,al diyoruz..
tabi hepsi kendi dilnce

:))))
yok cnm yaa. değilim..

yazım yanlışı oldu..
2010 annelieri gelip bunları yazar demek istemiştim..ben yanlış yazdım:)))

o işleimi biliyorum..arkadaşımın ablası oldu da çok zormuş..
çok geçmiş olsun iyi haberlerini alacağız emin ol cnm

sedacım konuştuk canım ama burdan da yazayım sonra küsersin müsersin :)) hayırlısı be yavrum ,demekki olmayacağı varmış ,daha güzelini bulacaksın eminim ..

dilekcim sonuçların temiz çıkar inş..haberdar et bizide ..

bende bir filme takıldım eşimle onu izledik ,oldukça etkileyiciydi ,korku ve macera ..yeni bitti sayılır ,kocam yattı ,benim uykum yok ..

toplanın bakalım kızlar..

eşim hala gelmedi..

sabah ta erkenden gidecek..çok üzülüğyorum haline.

kızlar sizin bebişler sütü ne kadar içiyor.

biz azalttık sanırım..gece 1 e düşürdüm çünkü..350 cc flan içiyor..
150-200 cc yoğurt yiyor..

1 haftadır da danonenin bisküvili yoğurdundan 2 tane yiyor..hoş bugün danoneleri 2 kere kutu..

bi de peynir..

yeter herhalde değil mi

İşte orası canım benim memelketim.Deniz şimdi çok güzel ama orada girmiyoruz biz daha güzel yerler var oraya gidiyoruz.Ev yemekleri yapan sanırım Bahar Teyzenin lokantasına gitmişsiniz hala yemekleri leziz ve bir yiyenin bir daha yemek isteyeceği bir yerdir. Zonguldağın başkaca bir özelliği yok zaten ya üniversite ya kömür TTk :)))

Dilekcim geçmiş osun inşallah sonuçların iyi çıkar.

Ben cerene 1-2-3 die sayınca gülmeye başlıyo bir bir yapıyo :))

Benim kız da ismini söylüyo CEEN die :)) Bazende CEYEN :))

eylülüm ben özellikle akşamları mümkün değil korku gerilim izleyemem..çok korkarım...bu halime kızıyorum ama elimde değil..çok etkileniyorum

Ayyy dilek boşu boşuna sevindirdin beni valla :)))) Evet fana mı fena hele içeri gaz verip o gazı istemeden çıakrmak zorunda kaldığın için çok zor oluyor:)))

Canım evet oğuz bir ikiyi diyemiyor onun yerine bii buuu diyor ama üç dört beş altı'ya kadar kendi sayıyor.

dilokscum benim kızım malesef süt içmiyor ,yani biberonda su dışında başka ne girürse atıyor elinden ve açmıyor ağzını ,gece uyku arasında bile denedim yok olmuyo ,bende süt içmesi için kendimce çözümler üretiyorum
sabah normal benle yaptığı kahvaltıdan 1-1,5 saat sonra 150 cc süt ile kaşık maması yapıyorum ,öğlende yaptığım çorbalarına biraz süt ekliyorum ,sebze veya tarhana gibi
öğleden sonra 150 cc süt ile bisküvili muzlu karışım yapıyorum ..
akşam yemeğinden sonra bir kase yoğurt yiyo
gecede muhallebisini 200 cc süt ile hazırlıyorum .
aralarda da beni emiyo zaten ,toplam 500 cc süt içmiş oluyor ben dışında net..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…