2008 Kasım Anneleri

Tamam canım haberdar ederim ne seyrettin boş odayımı stardaki birazdan korkunç alayı başlıyor.Yoksa 23'ümü izledin

Benim kız da asla süt içmiyo.

Biberondan mama dışında su bile içmiyor.

Ama çayşkahveşkola içtikmi yırtıyor kendini içmek için.

Bende ılık suya 1-2 çay kaşığı pekez koyup çay die kandırıyorum artık napim

boş odayı izledim dilek ,23 dündü onu izlemek istemedim ,sıra dışı veya olağanüstü şeylerden korkarım ,birde jim carey bana korkuyu değil komediyi anımsattığı için hoş olmayacağını düşündüm izlemedim..ama bu saatten sonra bir korku daha izleyemem ,kocam yattı çünkü :))

darkçım sen de bendensin demek:))ama ben hava mava dinlemem:)

eylül cnm benim kide ayıkken almıyor malesef..
çok az kahvaltıda

akşam muhallebisine 130 kadar

uyuyunca 1,5-2 gibi de 200-230 arası.

ayıkken almıyor..
yeme işimiz çok zor bizim hala...

melis te tamamlıyor ne güzel.umarım bir süre sonra yatmadan 1 bardak sütlerini keyifle içerleerr

umarım diloks ,ablamın kızları koca bardak sütlerini içip akşam 8 de iyi geceleeerr diyerek odalarına gidip kapıyı kapatıp uyuyorlar ,o günler gelecekmi ..

ben de salı günleri kaçmaz dizim geniş aileyi izledim...çok güzeldi bu bölüm..yarında yaprak dökümünü izleyeceğim...baklaım neler olacak

bir de ben gece sütüne devam maması katıyorum..gaz olayı devam edşyordu dr öyle dedi..daha da doyurucu oluyor sanırım..1-2 ay daha devam edeceğim bakalım

Dilekcim geçmiş osun inşallah sonuçların iyi çıkar.

Ben cerene 1-2-3 die sayınca gülmeye başlıyo bir bir yapıyo :))

Benim kız da ismini söylüyo CEEN die :)) Bazende CEYEN :))

Sağol darkçım inşallah bekleyeceğiz işte.Yerim o cimcimeyi ne ya dillendiler artrık şebekler ya valla şimdi kaldırıp mıncıklayasım geldi oğluşu

burada da bir arkadaşın kızı 2 yaşında...düt düt diye akşam sekizde dolanıyor peşlerinde..

alıyor biberonu giriyor yatağına el sallıyor gidin diye..içip uyuyor..

gelecek inşallah eylülcüm..
ben oğlumdan pek umutlu değilim ama belli de olmaz..

annelik çok zor..hiç bir baba annenin eline su dökemez

slm arkadaslar burasi dolu oh derdimi anlatcam birileri war beni dinlermisiniz.bana yardim edebilirmisiniz ben 2009 ocak annesiiym.

iyi geceler sekerler,uyku tutmadi bi bakim dedim ama netim o kadar yavaski üc bes sayfa anca okuyabildim.

gece sütünden bahsetmisiniz,biz hala devam sütü icenlerdeniz yani normal süte gecmedim henüz.

deniyorum almiyor bende muhalebisine katiyorum.bu sabah kontrolümüz vardi ayagimizin tozuyla

gittik dr ye.kilomuz boyumuz cok iyi ama zayif duruyor boyundan dolayi dr normal cünkü boyu uzun dedi.

bu arada Deniz herseyi tekrarliyor,abartmiyorum ne dersem yineliyor.mesla bu aksam ilk defa

üc kelimelik bi cümle kurdu,baba veeee vofvof:) babasindaydi köpegi ve onu istedi.anne disinda herseyi

ve isimleri gayet güzel söylüyor banada hala ade diyor:) gel annecim yanima diyorum geeeedim diyor..

sanirim erken konuscam bu sipacik.

dilekgoksuzoglu, gülsü, SAPHIRA+ iyi geceler sizlerede fistiklar.

kizlar biraz konusmak we rahatlamak istiyorum.bugün cok morelim bozuk bilemiyorum.oglum yürümüyor oturmuyor emeklemiyor.tepkileri az uzun zamandir hep farkindaydim bugün doktora götürdüm we doktor daha 6we 9aylik döneminden cikamamis.dünde terapiye basladik we bugünkü doktorda pedogoga yönlerdirdi.sizce ne yapabilirimyaa.

çilekçiğim maşallah Deniz'e canım
Okyanus süt içmeyi bir süre önce bırakmıştı bende muhallebi yapmaya başlamıştım.O zamandan beri öyle devam ediyoruz.Ben de o da memnunuz muhallebi işinden çünkü tok tutuyor,sütle pişirdiğim için sütü de almış oluyor.Bir de şeker yerine bal koyuyorum muhallebisine.Gece uyandığında da (eğer şanslı bir geceyse çok uyanmıyor) sadece su içiyor.Suyu çok seviyor ve çok içiyor.Yani belki de ünde 1lt belki fazlasını içiyordur.Bılmiyorum bu normla mi ama su çok faydalı bir şey diye rahatsız olmuyorum.Tek dezavantajı bol bol çiş yapıyor :)

Çilekcim hoşgeldin
Ğzğlme boyu uzun olduğundan zayıf duruyodur.cerende öle çiroz gibi

Saphiş benim kız ağzına sürdürmez bişi.Elimi ısırıp gülüyo.

Gülsü hoşgeldin.

Çok da büyütmeyin olayı canım.Ortopedik bi sorun yoksa.Bazı bebekler 15 aylık felan yürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…