2008 Kasım Anneleri

bilmiyorum darkinlife ya yürümesi neyse ama tek basina oturmuyorda ille destek istiyor.oyuncagini kendi uzanip almiyor.agliyor we eline wermemi istiyor.hatta terapide dediler siz cok üsütne düsmüssünüz herseyi ayagina bekliyor.kendi mücadele etmiyor.

emeklemiyor dönerek yani yuwarlanarak biyerlere gitmeye calisiyor.bugün idrarinida aldilar.görünürde bi sorun yok ama bilmiyorum we cok üzülüyorum.anne olarak acab bi eksikligimmi oldu diyorumya.

Topiğimize hoşgeldin gülsü a.s.
Bir kere öncelikle sakin ol.Ne yapabilirim diye soruyorsun ama zaten yapman gerekeni yapmışsın ve doktora götürmüşsün.Bundan sonra da doktorunuzla iş birliği içinde hareket edersiniz.Kısa sürede sorununuz çözülür canım merak etme.Ayrıca kendin de araştırmalarına devam et bu konuyla ilgili tabi.Ne kadar çok bilgin olursa o kadar çok faydalı olabilirsin bebeğine.Yürümeyen bebekler bizde de var.konuşma desen bir çok bebeğimiz birkaç kelime söylüyor.her çocuk emekleyecek diye bir kural da yok.Her çocuğun gelişimi farklıdır ama oturmaması birazgarip işte.O da kısa sürede halledeilir bence Üzme kendini yoksa bebeğin de üüzülür.:teselli: opuyorumnanaktan

saphiracim ve darkcim hosbuldum canlarim..

sapisim banada vermek zorunda diilsin sütü yani icmesi önemli diil yediklerinde ver ama 500 ml

asma sakin dedi.asarsan istahi kapanir cocugun filan diye anlatti.bende muhallebiye koyuyordum ama hic bal denemedim yarin bi koyayim bali .

darkcim evet bi cirozda bende var kaba bi ciroz gibi ama,önemli olan sagliklari napalim artik.

gülsu terapiyi sende evde devam ettir,ve cocugu kalabalik yerlere götürki etrafina bakip pratik yapsin.onun disinda üzülme asarsiniz bu durumu insl.

Bu arada benim oglum iki haftadir normal cocuklar gibi oturuyor genelde ya yatardi yada ayaklarini kivirarak otururdu doktorunuzzun yardimiyla cözersiniz bu durumu.

Darkçım ne yapacağız peki biz bu pis dişlerle acaba ? Süt dişi de olsa ben çürük istemiyorum kızımın ağzında.Bir de uykudan kalkınca filan biraz nefesinde koku oluyor.Sizde de oluyor mu?Hayret ediyorum ben,sanki büyük insan bilmiyorumkismile Benim bildiğim ağız kokusu ağız boşluğunda bakteri oluşumundan kaynaklanır.Bu da diş fırçalamamaktan olur.Gerçi Okyanusunki acıkmış olduğu için de olabilr

sagolun kizlar tabiki ewladim icin ne yapabilirim arastiriyorum.oyüzden tecrübeli annelerede danisiyorum.onu oturturuyorum ama öyle alismiski öne arkaya sallaniyor oyun yapiyor aklinca oazamda düsüyor.cok salladi babenne düstügü yerden kalkmiyor.ewdede terapi yapyiorum ama aglyior sinirleniyor.yapmak istemiyor resmen ya.

Gülsucum israr etmeden dikatini dagitarak bisiler yaptirmaya calis belki faydasi olur cok yormaz seni.

benim oglum cok hareketli oldugu icin oturamiyordu dedimya yeni yeni basladi sipam oturmaya.

sen doktoruna gitmeye devam et kisa sürede ascaksiniz eminim.

Gülsucum bende saphişe katılıyorum.Ama doktorda söylemiş zaten fazla üstüne düşmüşsünüz bence sıkma canını her bebek aynı olmaz iki yaşında bir bakarsın bizimkileri bile sollamış olur.Bazı bebekler böyle canım.Üzme tatlı canını ve bol bol yaşıtları veya çocuklarla zaman geçirmesini sağla

Saphişşş yerim ben onun nefesini koklar koklar mis gibi derim ağzımu kokuyo açlıktan balımın ayyy ayy ayyy:))))

Darkçım çileğim sizleride uyku tutmamış anlaşılan bızdıklar nerede uyuyorlar mı?

Saphişim siz uyku sorununu hallettiniz mi

yaptiricam cilek.doktorun 6-9ay arasinda kalmis demesi cok üzdü beniya.benim oglum 1yasinda.onunda yasitlari gibi ollmasini isterdim.ama yinede bunada sükür dermensiz dert wermesin RABBIM.hepinize tesekkür ederim kizlar sizleriinde sohbetinizi böldüm.ama napim bizim ocak analari erkenden uyumus anca sabaha yazarlar bana.bende sizi buldumbayanssulusmilezaten arada bi bakardim sayfaniza yabanci degilim yaniikaydirigubbakcemile5hadin iyi geceler hepiniziŞenizŞenizbyy kizlarr.

dilekcim cok sagol insallah dediginiz gibi olur arada bi yine gelirim:sm_cool::sm_coola.s.cok iyi agirlandim alistim walladelikafaduldenhadi iyi uykular sizlereee

Gülsücüm düzelir canım inşllahYani olabiliyor böyle şeyler.Panik yapma.Doktorunla koordineli çalışın çileğin dediği gibi.

Dilekcim uyku tutmadı canım.Ceren uyuyor.

Saphişcim walla pis pis durcaklar.
Gerçi ben henüz koku duymadım.Dediğin gibi açlıktandır o canım.Yoksa daha tazecik dişler.

Dıleğim hallettik diye düşünüyorum hatta daha da iyiye gidicez sanırım.22.00 da uyumuyor ama 23.30-12.30 gibi uyuyor.Mesela bugün öğle uykusunu 2 saat uyudu.Böylece akşamüstü tekrar uyumak istemedi ve 12.15 te uyudu.Sabahta 09.30-10.00 gibi uyanıyor.Yalnız 1.30 da da yatsa aynı saatlerde kalkıyor,23.30 da uyusa da aynı saatlerde uyanıyor.Gece uykusnu 12 saat uyusun istiyorum ama o kadar uyumuyor

Hayırdır inşallah Dılek?Kim bu saatte canım?Sen açma,eşin açsın
Gülsücüm sık sık gel canım bekleriz a.s.
Canlarım ben yatıyorum artık çok uykum geldi,sabah 9.30-10.00 gibi kalktığımız halde yataktan ölüm kalkıyor sanki.Bana 8 saat uyku yetmiyor sanırım kızlar.
ıyi geceler tatlı rüyalar,sizleri ve bebişerimi kocaman kocaman öpüyorum Şeniz

Bende kactim fistiklar hepinize iyi uykular.

Gidimde yatiim sunlarin yanina,her ne kadar kösede kalsamda

kuyurugumu dik tutup yataktan atilmadigimi ispatlamam lazim:)

hadi kactim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…