- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.161
çocuk doktorunla görüş bence hemen ama sanırım çocuk cerrahisi ilgileniyo bu işlegünaydınnnnnnnnnnnnnn
buz gibi ama gelin olmuş bir izmtten günaydınnnnnnnn
kızlar paldır küldür bi konuya dalış yapacağım ama sizden bilgi almaya ihtiyacım var
benim ahmedimin yumurtalıkları ara ara yukarı kaçardı biz hep oynar falan yerine getirirdik
akşam yiğidin bezini değiştirirken anne dedi benim bunlardan yok saçmalama falan dedim valla yok dedi bedne baktım bu sefer 2 si birden yoktu bomboş :1shok:
dedim ne zamandır yok bi kaç gündür yok batım taaaa yukarı kaçmış artık doktora götürme zamanı gelmiş değilmi bunu neden böle oluyo acaba ilerde bi sorun olurmu hangi doktora götürsem acaa yaaaa mafoldumben
ben babaanne olamıcam mı yoksaaaa bilmiyorumkismile
günaydınnnnnnnnnnnnnn
buz gibi ama gelin olmuş bir izmtten günaydınnnnnnnn
kızlar paldır küldür bi konuya dalış yapacağım ama sizden bilgi almaya ihtiyacım var
benim ahmedimin yumurtalıkları ara ara yukarı kaçardı biz hep oynar falan yerine getirirdik
akşam yiğidin bezini değiştirirken anne dedi benim bunlardan yok saçmalama falan dedim valla yok dedi bedne baktım bu sefer 2 si birden yoktu bomboş :1shok:
dedim ne zamandır yok bi kaç gündür yok batım taaaa yukarı kaçmış artık doktora götürme zamanı gelmiş değilmi bunu neden böle oluyo acaba ilerde bi sorun olurmu hangi doktora götürsem acaa yaaaa mafoldumben
ben babaanne olamıcam mı yoksaaaa bilmiyorumkismile
doğdu doğalı biri hep kaçar geri gelirdi ama ilk defa 2si birden kaçtı ve gelmemiş geriye
yengem hastanede heşmire bevliye servisinde yarın oraya götürcem numara falan almana gerek yok dedi baktırırız korkma kolay operasyon bile olsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?