2008 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar.Gece kaynatmışsınız yine.Bugün deliksiz uyuduk.23,00 gibi yattık 7,30 da uyandık:))

Editörüm bizimkilerde 11-12,30 gibi yatıykyanusun uykuları düzene girmiş gibi.Sevindim tontişime.

Gülsü arkadaşımız bebeğiyle ilgili bir problemini anlatmış.Umarım gelişimi hızlanır ve akranlarını yakalar. Doktorun dediklerinini uygulamaktan başka elden bişi gelmez.Geçmiş olsun Gülsü..

Dilek şu kapı çalması olayından sonra girmemiş buraya.Bişi mi oldu acaba?

günaydın kızlar buzzzz gibi bi istanbul sabahından sesleniyik size:)
gelinlik giymiş gene istanbul kar yağmıyo ama bide geçenki gibi çok yağmamış gecede bakalım bugün yağacakmı burda da ümraniye kavacık çavuşbaşı oralara çok yağmış eşim akşam gelirken zor gelmişler 1 karış karmış yollar burda bişey yoktu ozaman

gunaydın
cok kotu bır gece gecırdım
oglum kok sokturdu bana sankı kayanın uzerınde sabahlamıs gıbıyım
sabaha kadar emmek ısteyen uykusunda bıle agzından meme cıkınca aglayan moddaydı oglum
gece 2 gıbı derın uykuya gecebıldı yerıne koyduk ama hangı ara nasıl geldı bılmıyorum karnımda yatıyordu
emme krızıne gırdı dureklı arkamı dondum sacımı cekerek cevırdı benı knedıne
en son yatagın ayak ucuna yattım ama sabah esım gıderken ıkımızınde uzerını orterken uyandım
zıra oglum yıne gelmıs kaasını karnıma dayamıs uyuyordu

dılek ve eylul ben de kesler dıyarındanım
bılırım her yıl duzenlı olarak getırtır annem cok ta severler
hatta annem onu suzme yogurdu ıle yumurtalı kızartmasını falan da yapar
ama benım favorım erıste, cevız, tereyag ve kes olanıdır

dılek kapı calmıs bır daha senden haber alınamamıs
hayırdır

cılek denız pasanın durumunum ıyı olmasına cok sevındım canım

seda ısın olmamıs ama bunda da bır hayır vardır canım
ınsa allah gonlune gore ıs buulursun

Maytabım burda da hava soğuk.Sanırım kar yağacak, atıştırıyodu zaten.ınşallah yağar..

Kalimerom demek her fırsatta Emir yapıştı sana.Çok tatlı yaaaa.Seni üzmüş ama beni güldürdü.Yerim yaaa:))

günaydınnn
gece iyi bir kaynatmışsınız aferin size:)))
gülsücüm canım üzme kendini biraz kendi haline bırak,ilgisini başka yönlere çek ,doktorunuzla halledeceksiniz umarım üzülme canım benimmm
kızlarrr ay çok uykum var ya benim güzel sıpam 06,30da uyandı(
bende mecburen kalktım çamaşır attım makineye kuruynaları katladım evi süpürdüm banyo tuvaletti derken 08,30 da geldim işimin başına anneme yapacak bişey kalmadı bugün
zaten bugün çarşıya gelecek yemeği yapsa yeter:)))
dilekcim görüşemedik canım ya ararım en yakın zamanda seniii

maşallah kuzularımız iyice büyüyor kızlar yaa
yağmurda çok anlaşılır şekilde anne,baba dede hav hav gel vs. çoğu şeyi söylüyor
anlattığım herşeyi anlıyorr
mesela geçende kafasına eltimin çocuğu vurmuş caner ne yaptı diyorum kafasına vuruyor:)
ellerini gözleri kapayıp açıp cee yapıyor
horon tepiyor
bye bye gel gel öpücüklü bye bye kapıyı kpa aç terliği getir babaya çağır herşeyi anlıyorrrr
çok çabuk büyüyorlar yaaa

yasmın evet bu kadar duskun olması belkı sevındırıyor ınsanı ama hıc uyuyamıyorum
kamburum cıkacak yatarakta emzırsem yamuk duruyorum
sırtım agrıyor
zaten gece gelmıs arkam donukken cevırıyor benı kendıne anneee dıye
tshırtımı acıyor kendısı

günaydınnnnnnnnnnnnnn
buz gibi ama gelin olmuş bir izmtten günaydınnnnnnnn

kızlar paldır küldür bi konuya dalış yapacağım ama sizden bilgi almaya ihtiyacım var
benim ahmedimin yumurtalıkları ara ara yukarı kaçardı biz hep oynar falan yerine getirirdik
akşam yiğidin bezini değiştirirken anne dedi benim bunlardan yok saçmalama falan dedim valla yok dedi bedne baktım bu sefer 2 si birden yoktu bomboş :1shok:
dedim ne zamandır yok bi kaç gündür yok batım taaaa yukarı kaçmış artık doktora götürme zamanı gelmiş değilmi bunu neden böle oluyo acaba ilerde bi sorun olurmu hangi doktora götürsem acaa yaaaa mafoldumben
ben babaanne olamıcam mı yoksaaaa bilmiyorumkismile

çocuk doktorunla görüş bence hemen ama sanırım çocuk cerrahisi ilgileniyo bu işle
ufak bi operasyonla indiriyolar canım toşakları aşağı hemen sukoyuverme

Zeynacım götür doktora bencede.Jon Benjaminlerini kontrol ettir.Basit operasyonlarla yerine oturturlar.Çok abes bişi değil.Geçmiş olsun canım..

Lavişim çok çabuk gelişiyolar.Konuşmaları, öğrenmeleri hızlandı.Anıl da hergün eve gittiğimde yeni bişiler diyo.Akşam sarılıp öperken anne deyip o da öpüyo.Valla gözlerim dolup geliyo.Çok mutllu ediyo beni.İyi ki doğurmuşuz.))

Kızlar bende yazı özledim.Pek kış olmadı ama yaz gibi de değil tabi..

zeyna hemen telaslanma
zaman zaman olabılrı dıye bılıyorum
halamın torununda aynı sorunu var zaman zaman yukarı cıkıyormus
onlarda doktora goturduler sonuc ne dedı bılmıyorum ama telaslanmadan doktoruna gotur canım

bızım doktoru her muayene de bakıyor
ahmetın de bebeklıgınde bır sorun olmadıysa sonradan sorun olacagını sanmıyorum

doğdu doğalı biri hep kaçar geri gelirdi ama ilk defa 2si birden kaçtı ve gelmemiş geriye
yengem hastanede heşmire bevliye servisinde yarın oraya götürcem numara falan almana gerek yok dedi baktırırız korkma kolay operasyon bile olsa dedi

Zeynacım bence de ciddi bişi değil.Birkaç kere duydum.Belki ergenliğine kadar doğal bişidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…