2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
bizde süte alışamadık tam anlamıyla kaşıkla bazen içiyor biberonla suyu bile içmiyor bardağa alıştık ben sütü mamasına çorbasına kahvaltısına falan katıyorum böylede sanırım vitaminini alyordur
çilekçim arda da bayadır anneee annanne ömeeee(ömer) diodu şimdi de goooooooo (gol) aloooo ver vemem falan dio bide kendi kendine arapça gibi konuşuyor :d bizimkişde erken konuşucak sanırım :d
zeynacım bencede bi doktora götür önemli bişey olabilir allah korusun

ICIR, Kazen, mmmf27+, remedios, yasmin.28, zeyna+ kızlar nasılsınız

Merhaba Sedacım.ıyiyiz canım.Sen nasılsın?ış görüşmen olumlu sonuçlanmamış sanırım.Hayırlısı olsun canım.ınşallah daha güzel iş fırsatları çıkar.Yavruşla daha fazla zaman geçirirsin bu arada:))

Silik merhaba..

aynen yasmincim şansıma benle anlaşan asistanı işten çıkartmış adam diğer yeride ben istemedim cumartesi çalışıolar die yoksa adam gel başla demişti (doğa koleji) hayırlısı cnm ya içime doğuyo çok güzel bir iş bulucam gibi

Her işte bi hayır vardır derler.Bekle bakalım canım.Allah gönlüne göre versin.Cumartesi-Pazar tatil olması güzel oluyo.Bencede seçimlerini bunu düşünerek yap.Yoksa tek tatil günüyle zor oluyo evin idaresi..

selam güzeller zeynacım aman götür doktora canım bi bakılır hiç deilse
safişcim kızıma ben diş fırçası almıştım zaten oral b nin ben fırçalarken onunda eline veriyorum sabah akşam
yatarken de fırçalayıp elini yüzünü sabunlayıp yatırıyorum

günaydın güzel anneler hepiniz iyisiziniz inşallah
biz çok iyiyiz kahvaltımızı yapıp geldik Eymen bey uyursa Türk Hamamına gideceğiz kocişle, oğluşunda çok uykusu var ama ortam değişik olduğu için uyuyamıyor oyunla uyku arasında kalıyor
babamız havuza gidecek hazırlanıyor ben odada nöbetçi kaydirigubbakcemile3
dün akşam size yazdım şarjı bitti pc'nin tekrar giremedim artık
gece Eymen'i uyuttuk otelin türkü bar'ı na gittik aşkımla eğlendik biraz iyi geldi ne zamandır öle bar felan unutmuştuk

Canım güzel vakit geçirdiğin belli.Sevindim adına ve imrendim.Ne güzel kıı..Tadını çıkar canım.kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim kızlar öle hayırlısı olsun yasmincim valla şuan sadece haftasonu tatil olanlara öncelik veriyorum zaten bütün hafta çalışıyorsun bide cumartesimide veremem bir günde temizlik mi yaparım gezermiyim ne yapabilirmki dolayısıyla mutlaka haftasonu tatil olmalı hayırlısı tekrar
kızlar ya bewbişlerin dişlerini fırçalıyormusunuz artık ben hiç fırçalamıyorum çok zor olacağını düşünüyorum konuştuğu ve idrak edebildiği zaman bunu anlatmanın çok daha kolay olacağını düşündüğümden böle bi girişimde bulunmadım ama bebişleri düşünemiyorum diş fırçalamya çalışırken ne komik olurlar :d
beyazmeleğim nerelere gittin bacım sen yoksam geldinmi istanbula kış kış ne tatili bu bacım böle neysem ii gelir dinlenirsiniz cnmcım

Gunaydın kızlar
Dılekcım gecmıs olsun bende atlamısım ınsallah tedavıyle duzelırsın test sonucunda temız cıkar canım kapıdakı kım dı acaba bende merak ettımm ??
krıkotos yok ortalarda sonucu nasıl cıktı acaba
cıleeemmm hosgeldın yawrum
sedosum hayırlısı olsun belkı daha ıyı bır yer olacaktır her ıste vardır bır hayır
zeynam gecmıs olsun gelısmelerden bızı haberdar et yawrum
beyazmelek yawrum ıyı tatıller sana benım yerıme de eglen oh bende cok severım sıcak suyu
annemlerde hep bı jakuzı keyfı yaparımm gıdınce cok ıyı gelıyor ınsana
baska unuttugum varsa kusura bakmayınn
bızler ıyıyız eylulun keyfı yerınde halasıyla vakıt gecırıyor bakıcımızın oglunun ısmını soyluyor tatır yanı kadır cok guluyorum o soyleyınce bı kac basıt kelıme soyluyor anne mama baba hade bıttı gıbı ama cok cenesı dusuk kendı capında cok konusuyor

yasminim çıkarıyorum valla canım

sedacım şubat tatilini girdik ya İstanbul'a gelemedik havalardan dolayı Pamukkaleye geldik termal otele çok şirin bir yer bugün de buradayız bakalım yarın döneriz heralde
kociş gitti havuza Eymen'de uyudu bende hazırlanayım da gideyim uyanınca oğluşumda yüzecek

ıcırım çok sağol canım bende suyu çok seviyorum sıcak-soğuk hiç farketmez ama tabi bu soğukta sıcak su müthiş iyi geliyor
hava dün süperdi bugün bir soğudu ki sormayın felaket oldu buuuz gibi brrr

tünaydın arkadaşlarr..
işlerimi bitirip geçmişi okuyup ancak gelebildimm..,

zeyna geçmiş olsun canımm..
meleğim sana iyi tatiller canımm.
sedacımm üzülme canımm.her işte bi hayır varmışş.biri olmazsa biri olur canımm..

bizde hiç diş fırçalama gibi bi çabamız olmadı..daha çok erken diye düşünüyorum zaten daha 5 adet dişimiz var malesef..çocuk neresini fırçalayacak kii..
konuşmaya gelince eylülde hiç bi numara yopkk..sadece baba diyo okadar..ama genelde her söyleneni anlıyo..

bence diş fırçalamk için çok erken
isteyen başlasın bakalım o küçük meleklerin nasıl inatçı bir keçiye dönüğştüğünü görün biz 2 yaşıan kadaazr flour kullanıyoruz o yüzden dişlerimiz inci gibi 2 yaşından sonrada yavaş yavaş başlarım inşallah
fatihte dişe ve çişe alıştırırken tımarhanelik oluyodum az daha o yüzden kasmııcam kendimi mehmetakifde

mmfcım doktorumuz bızede verdı zymaflourur dıye sonradan fazlasıda dıslerde sararma yapıyor dıye bıraktık yaklasık 2 aydır kullanmıyoruz ne dersın kullanalımmı kararsız kaldım

Herkese selam şekerlerrrrrrrr.Sabah toplantıdaydım yine.Şimdi evdeyim ama batu uyuyor.

Burası bembeyaz karrrrrrr.Ama erimeye başladı bile..

Dilek çok merak ettim ,kimmiş kapıyı çalan?Haber alan var mı?

buz tutacagım sanırım
asagı kadar ındım ellerımın uyusuklugundan kapıyı acamadım
nedense sogukta hemen ellerım uyusuyor hıssetmıyorum sureklı yaralanıyor
ısınınca yaraları goruyorm anca

beyazmelek cok sevındım canım senın adına
keske ben de 3 gunluk bıle olsa kısa bır tatıl yapsam
ımrendım hakkaten kocısın ıslerı cok yogun sanırım su sıralar mumkun degıl

hmmm doğru beyazmeleğim yarı tatili keyfini çıkar kuzum ee bebişe kim bakıyor siz havuzdayken tek mi bırakıyorsun ayy ne çok soru sordum bea
mmmfcim flour ne beaaaa ben buraya taşınınca özel doktora gitmedim çapaya gidiorum sölemiştim ya orda hiç öle şeylerden bahsetmediler önemli bişeymi biz mesela şuan hiçbir vitamin ne diş için ne gelişimi için kullanmıyoruz acaba hata mı yaptım doktoruma devam etmemekle
çitoşum hoşgeldin yavrimmm arda da uyıuyor annemlerde yok bende bakabiliorum birazdan ablam gelcek kaçarım yine diloksa ne olmuş bacım merak ettim bak kapıyı mı çalıp gitmişler neolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…