- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.201
Evet canım düzene girdik gibi,çok sağolGünaydın kızlar.Gece kaynatmışsınız yine.Bugün deliksiz uyuduk.23,00 gibi yattık 7,30 da uyandık:))
Editörüm bizimkilerde 11-12,30 gibi yatıykyanusun uykuları düzene girmiş gibi.Sevindim tontişime.
Gülsü arkadaşımız bebeğiyle ilgili bir problemini anlatmış.Umarım gelişimi hızlanır ve akranlarını yakalar. Doktorun dediklerinini uygulamaktan başka elden bişi gelmez.Geçmiş olsun Gülsü..
Dilek şu kapı çalması olayından sonra girmemiş buraya.Bişi mi oldu acaba?
Sen hep böyle nispet yapıyorsun ama..ama burada hiç kar yok senağlamagünaydın kızlar buzzzz gibi bi istanbul sabahından sesleniyik size:)
gelinlik giymiş gene istanbul kar yağmıyo ama bide geçenki gibi çok yağmamış gecede bakalım bugün yağacakmı burda da ümraniye kavacık çavuşbaşı oralara çok yağmış eşim akşam gelirken zor gelmişler 1 karış karmış yollar burda bişey yoktu ozaman
Canım ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun?Ben sütüm olsaydı 2 yaşına kadar düşünüyordum ama ne zaman memeyi kestim daha kolay uykuya geçmeye başladı Okyanus.Çünkü benim kızım da Emiralp gibi çok düşkün memeye.Şükür ki unuttu.Memeden ayrılmak istemediği için uymuyordu,uykudan bayılacak duruma gelse bile memeden alıp yatağına koyunca hemen uyanıyordu.Huy haline getirmezse mesele yok tabi de,alışırsa fenagunaydın
cok kotu bır gece gecırdım
oglum kok sokturdu bana sankı kayanın uzerınde sabahlamıs gıbıyım
sabaha kadar emmek ısteyen uykusunda bıle agzından meme cıkınca aglayan moddaydı oglum
gece 2 gıbı derın uykuya gecebıldı yerıne koyduk ama hangı ara nasıl geldı bılmıyorum karnımda yatıyordu
emme krızıne gırdı dureklı arkamı dondum sacımı cekerek cevırdı benı knedıne
en son yatagın ayak ucuna yattım ama sabah esım gıderken ıkımızınde uzerını orterken uyandım
zıra oglum yıne gelmıs kaasını karnıma dayamıs uyuyordu
Hamarat arkadaşım benim..Ylnız eltine söyle vurmasın çocuğu bakayım kızıma alsanaalsanasmilegünaydınnn
gece iyi bir kaynatmışsınız aferin size:)))
gülsücüm canım üzme kendini biraz kendi haline bırak,ilgisini başka yönlere çek ,doktorunuzla halledeceksiniz umarım üzülme canım benimmm
kızlarrr ay çok uykum var ya benim güzel sıpam 06,30da uyandı(
bende mecburen kalktım çamaşır attım makineye kuruynaları katladım evi süpürdüm banyo tuvaletti derken 08,30 da geldim işimin başına anneme yapacak bişey kalmadı bugün
zaten bugün çarşıya gelecek yemeği yapsa yeter:)))
dilekcim görüşemedik canım ya ararım en yakın zamanda seniii
maşallah kuzularımız iyice büyüyor kızlar yaa
yağmurda çok anlaşılır şekilde anne,baba dede hav hav gel vs. çoğu şeyi söylüyor
anlattığım herşeyi anlıyorr
mesela geçende kafasına eltimin çocuğu vurmuş caner ne yaptı diyorum kafasına vuruyor:)
ellerini gözleri kapayıp açıp cee yapıyor
horon tepiyor
bye bye gel gel öpücüklü bye bye kapıyı kpa aç terliği getir babaya çağır herşeyi anlıyorrrr
çok çabuk büyüyorlar yaaa
Allah Allah çok ilginç ya da ben kız annesi olduğum için hiç duymadığımdan ilginçgeldi.Kolayca geçecek bir şeydir canım telaşlanmagünaydınnnnnnnnnnnnnn
buz gibi ama gelin olmuş bir izmtten günaydınnnnnnnn
kızlar paldır küldür bi konuya dalış yapacağım ama sizden bilgi almaya ihtiyacım var
benim ahmedimin yumurtalıkları ara ara yukarı kaçardı biz hep oynar falan yerine getirirdik
akşam yiğidin bezini değiştirirken anne dedi benim bunlardan yok saçmalama falan dedim valla yok dedi bedne baktım bu sefer 2 si birden yoktu bomboş :1shok:
dedim ne zamandır yok bi kaç gündür yok batım taaaa yukarı kaçmış artık doktora götürme zamanı gelmiş değilmi bunu neden böle oluyo acaba ilerde bi sorun olurmu hangi doktora götürsem acaa yaaaa mafoldumben
ben babaanne olamıcam mı yoksaaaa bilmiyorumkismile
selam anneler bebişler nasıl
Valla bravo,ben başaramıyorum tebrik ederim seni alkisalkisalkisselam güzeller zeynacım aman götür doktora canım bi bakılır hiç deilse
safişcim kızıma ben diş fırçası almıştım zaten oral b nin ben fırçalarken onunda eline veriyorum sabah akşam
yatarken de fırçalayıp elini yüzünü sabunlayıp yatırıyorum
oohh çok güzel canım yaa,ben de istiyorum boshayallersmile Yalnız Eymeni uyutup bara gittikdemişsin ya nasıl yani dedim.Çocuk yalnız mı kaldı oda da?günaydın güzel anneler hepiniz iyisiziniz inşallah
biz çok iyiyiz kahvaltımızı yapıp geldik Eymen bey uyursa Türk Hamamına gideceğiz kocişle, oğluşunda çok uykusu var ama ortam değişik olduğu için uyuyamıyor oyunla uyku arasında kalıyor
babamız havuza gidecek hazırlanıyor ben odada nöbetçi kaydirigubbakcemile3
dün akşam size yazdım şarjı bitti pc'nin tekrar giremedim artık
gece Eymen'i uyuttuk otelin türkü bar'ı na gittik aşkımla eğlendik biraz iyi geldi ne zamandır öle bar felan unutmuştuk
Evet krikitostan hala ses yok çok merak ediyorum eyvahedigeldismileGunaydın kızlar
Dılekcım gecmıs olsun bende atlamısım ınsallah tedavıyle duzelırsın test sonucunda temız cıkar canım kapıdakı kım dı acaba bende merak ettımm ??
krıkotos yok ortalarda sonucu nasıl cıktı acaba
cıleeemmm hosgeldın yawrum
sedosum hayırlısı olsun belkı daha ıyı bır yer olacaktır her ıste vardır bır hayır
zeynam gecmıs olsun gelısmelerden bızı haberdar et yawrum
beyazmelek yawrum ıyı tatıller sana benım yerıme de eglen oh bende cok severım sıcak suyu
annemlerde hep bı jakuzı keyfı yaparımm gıdınce cok ıyı gelıyor ınsana
baska unuttugum varsa kusura bakmayınn
bızler ıyıyız eylulun keyfı yerınde halasıyla vakıt gecırıyor bakıcımızın oglunun ısmını soyluyor tatır yanı kadır cok guluyorum o soyleyınce bı kac basıt kelıme soyluyor anne mama baba hade bıttı gıbı ama cok cenesı dusuk kendı capında cok konusuyor
canım Okyanusun 12 dişi var,temizlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum :uhm:tünaydın arkadaşlarr..
işlerimi bitirip geçmişi okuyup ancak gelebildimm..,
zeyna geçmiş olsun canımm..
meleğim sana iyi tatiller canımm.
sedacımm üzülme canımm.her işte bi hayır varmışş.biri olmazsa biri olur canımm..
bizde hiç diş fırçalama gibi bi çabamız olmadı..daha çok erken diye düşünüyorum zaten daha 5 adet dişimiz var malesef..çocuk neresini fırçalayacak kii..
konuşmaya gelince eylülde hiç bi numara yopkk..sadece baba diyo okadar..ama genelde her söyleneni anlıyo..
Tecrübeli annem uğraşmayyaım mı yaniben de :uhm:bence diş fırçalamk için çok erken
isteyen başlasın bakalım o küçük meleklerin nasıl inatçı bir keçiye dönüğştüğünü görün biz 2 yaşıan kadaazr flour kullanıyoruz o yüzden dişlerimiz inci gibi 2 yaşından sonrada yavaş yavaş başlarım inşallah
fatihte dişe ve çişe alıştırırken tımarhanelik oluyodum az daha o yüzden kasmııcam kendimi mehmetakifde
Bize hiç bir şey önermedi.Sadece multivitamin kullanıyoruz,onun içinde var mı bilmiyorum çünkü balık yağı bilevar daBize doktorumuz flor önermedi.Bu yüzden hiç kullanmadım.Diş fırçalamaya da 2 yaş gibi alıştırmayı düşünüyorum..
BENİM BUGÜN YARIN HASTA OLMAM LAZIMDI NEDEN GELMEDİ ACABA bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?