2008 Kasım Anneleri

valla ben şimdiye kadar hiç dişlerini ellemedim huysuz benimki zaten ellettirmez ama bi deneyeyim çitosçum senin gibi tülbentle silmeyi belki sildirir

flour bız de ılk basta aldık 15 gunkadar kullandık ama kestıksonunda
doktorumuz onermedı

benım oglumda hıc sut ıcmıyor
bıberonundan sadece su ıcıyor
gece kalkıp alıyor bıberonunu lıkır lıkır ıcıyor
sut koydum gece uykusunda anlamaz dıye sınırle fırlattı bıberonu

ben sutasın sıse gunluk sutunu almaya basladım 2 haftadır falan
tadı kıvamı falan cok guzel sabah erkenden gelıyor
kahvaltısını o sutle hazırlıyoruz
gun ıcınde her zaman olmasa da sutlu corba ıcıyor haftada 2 gun kadar
ve yatmadan evvel ballı sutle yapılmıs muhallebı yıyor
sanırım ıhtıyacını karsılıyordur
benı emmesı harıc 400 cc kadar ancak ıcmıs oluyor

Evet canım düzene girdik gibi,çok sağol
Sen hep böyle nispet yapıyorsun ama..ama burada hiç kar yok senağlama
Canım ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun?Ben sütüm olsaydı 2 yaşına kadar düşünüyordum ama ne zaman memeyi kestim daha kolay uykuya geçmeye başladı Okyanus.Çünkü benim kızım da Emiralp gibi çok düşkün memeye.Şükür ki unuttu.Memeden ayrılmak istemediği için uymuyordu,uykudan bayılacak duruma gelse bile memeden alıp yatağına koyunca hemen uyanıyordu.Huy haline getirmezse mesele yok tabi de,alışırsa fena
Hamarat arkadaşım benim..Ylnız eltine söyle vurmasın çocuğu bakayım kızıma alsanaalsanasmile
Allah Allah çok ilginç ya da ben kız annesi olduğum için hiç duymadığımdan ilginçgeldi.Kolayca geçecek bir şeydir canım telaşlanma
selam anneler bebişler nasıl

Valla bravo,ben başaramıyorum tebrik ederim seni alkisalkisalkis
oohh çok güzel canım yaa,ben de istiyorum boshayallersmile Yalnız Eymeni uyutup bara gittikdemişsin ya nasıl yani dedim.Çocuk yalnız mı kaldı oda da?
Evet krikitostan hala ses yok çok merak ediyorum eyvahedigeldismile
canım Okyanusun 12 dişi var,temizlenmesi gerekiyor diye düşünüyorum :uhm:
Tecrübeli annem uğraşmayyaım mı yaniben de :uhm:
Bize doktorumuz flor önermedi.Bu yüzden hiç kullanmadım.Diş fırçalamaya da 2 yaş gibi alıştırmayı düşünüyorum..
Bize hiç bir şey önermedi.Sadece multivitamin kullanıyoruz,onun içinde var mı bilmiyorum çünkü balık yağı bilevar da

Selam cicoşlar kaydirigubbakcemile3
Dilekçiğim kimmiş kapıyı çalan

saphısım ben de 2 yasına kadar emzırmeyı dusunuyorum
bu gece benı mahvetse de yıne de oglumun ıyılıgı ıcın emsın ıstıyorum
doyurucu olmuyor elbette kı ama ası ve sakınlestırıcı nıyetıne ıyı gelıyor

bizim doktor her gittiğimizde bezini açıp bakıyo ama bende kontrol ediyorum zaten belli de yerinde topitoplar.ama buğranın kuzeninde doğduğunda farkedilmemişti baya bi zaman yukarda kaldılar yerleri boştu sonra zamanla iner demi doktor indi diyorlar ama bizimkinin tipine benzemiyo bence tam olarak incelemedim ama.o da 4 yaşına gircek küçücük topitopu

Ya profiterolleri bende kontrol ediyorum.Buluyorum, kaçış yok.Tabi doktor da bakıyo her gittiğimizde.Ama Anıl çok kızıyo.Zaten son zamanlarda altını değiştirtmek bile istemiyo((

Zeyna ahmet büyük olduğu için bir an önce götürmelisin doktora canım.Benim oğlumun da biri yukarıda bekliyoruz bakalım 2 yaşına kadar.Ondan sonra bakıcaz çaresine..

Bu arada ne çok ismi varmış takımların çok güldüm..:roflol:

Topitop
Jon benjamin
Profiterol

az önce belirdi boşuna sevinmeyelim bayanlar eminim kendimden accık accık başlamıi akşama tavan yapar anca
ahhh ahhh bu duruma sadece benim koca üzülecek sanırım 2 gündür pek bana yalvardı vermedim keşke verseydim :sinifsinif:

ben büyük oğlumun jon benjaminleri hep problemliydi iner diye bekledik bekledik ama inmedi şimdi 2'si birde kaçtı gitti yukarıya bakalım yarın göüreceğim derinciğim
küçük oğluşumun topitoşuna hep bakıyorum ilk zamanlar sol pek kaçıyordu ben yerine getiriyordum şimdilik bir sorun yok sürekli takipteyim ama yarın ahmedi götürüp ikisinin topitoplarını kontrol ettireceğim :icecream:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…