2008 Kasım Anneleri

maytap kafa sıyırdın gidiyon hayırdır

ay dünkü ağrı kalmadı Allaha şükür nefes bile alamıyordum ne biçim bişimiş bu adet sancısı valla ben hiç yaşamazdım ayyy her ay çekene Allah kuvvet versin de ben neden böle oldum henüz anlamadım nefesim kesiliyordu resmen

Günaydın kızlar.Berbat bir gece geçirdik.Oğlum köpek dişleri yüzünden uyumadı ve uyutmadı.hUYSUZLANDI, AĞLADI.Zaten 2 gündür lokma yemiyo.Hafiflemiş yavrum, kilo vermiş. Bir damla uyku uyuyamadan geldim.

Krikitosa çok sevindim.Canım ya şükürler olsun:))

Devrancım hoşgeldin..

Ben Behlülü sevmiyorum tip olarak.Hanımın çiftliğinde Kemal benim favorim.Bıyık insan bu kadar mı yakışır.Babam hariç kimsede sevmem ama adama süper oluyo..Daha öncede Yaprak dökümünde oynamıştı.Maşşşallah tü tüüüü:)))

Zeynacım resimler süper.Maşallah oğluşuna.

Devrancım hoş geldin.

Yasminim geçmiş olsun yavrum.Kötü bir gece geçirmişsin.Kemal miiiiiiiii bişi demiyorum sana ciddi olamazsınnlaelaelaelaelae

yasminim bak oda çok yakışıklı b i adam bende beğenmişttim onu
valla bizde bu gece ağlıyarak uyandık hep bi yerleri acıo ama anlamadım dişten olabilir büyük ihtimalle
bende merak etmiştim krikitosu ikincide erkek oluomuş hayırlısı olsun üğzülmemek lazım sağlıklı olsunda gerisi boş valla allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

Çitosum sağol.Valla Allah sahibine bağışlasın bıyık sevmem ama çok yakıştırıyorum.Kara kaşlı kara gözlü adam ayol.Neyi var tosunun:))Yaprak dökümünde değilde Hanımın çiftliğinde çok yakışıklı gördüm.Behlülü hiç beğenmem.Saç sakal sarı.Eylül gibi ben de erkaaaan esmerini beğenirim:))

AŞK VE CEZADA bir adam var adını bilmiyorum.Barmen olan ben d eona bayıldım hani sakallı filan olan.Bakışı gülüşü filan çok hoşşşş

anacım herkes bırıne bayılıyormus megerse
ben kocama bayılıyorum cok yakısıklı adamdır vesselam

yasmın gecmıs olsun kuzuya
dun aksam aklıma ne geldı bılıyormusun
senın cevrıye annen amelıyat olunca gecmıs olsuna geldı mı

seda maasallah arda beye
benım kuzu da kolbastı sov yapıyor bıze cokture cokture bır oynaması var kı ısırasım gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…