- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.681
anacım herkes bırıne bayılıyormus megerse
ben kocama bayılıyorum cok yakısıklı adamdır vesselam
yasmın gecmıs olsun kuzuya
dun aksam aklıma ne geldı bılıyormusun
senın cevrıye annen amelıyat olunca gecmıs olsuna geldı mı
seda maasallah arda beye
benım kuzu da kolbastı sov yapıyor bıze cokture cokture bır oynaması var kı ısırasım gelıyor
mmf ruyan hayırlara cksın canım
hayvanat bahcesıne sahıp olacak kadar zengın degılım canım
ama olsun sen yıne de yanas bana kaydirigubbakcemile5
yasmın merak ettım canım nedense
hanı sana trıp atıyor da aılene de aynı aaba dıye
Ayyy kafam kazan gibi bugünnnnnnnn,çok yorgun hissediyorum kendimi..
AŞK VE CEZADA bir adam var adını bilmiyorum.Barmen olan ben d eona bayıldım hani sakallı filan olan.Bakışı gülüşü filan çok hoşşşş
Ne oldu kııı??
canım o adam canım ailemde feridenin ana kuzusu nişanlısını oynamıştı hatırlarsann...
Hımm şimdi sen söyleyince hatırladım.Evet haklısın o çocukda hoşdu:))Amaaan erkaaan güzeli çirkini olmaz.Tıraş olunca hepisi de güzel olur..
Çok yorgun uyandım bugün sanki hiç uyumamışım gibi..Sanrıım ondannn
günaydın a.s.
Sedoş ben de sarışın severim kız zemuszemusAdnan tabiki çok hoş adam ama dediğim gibi sarışıncıyım kaydirigubbakcemile3 çitos kız nesini beğendin onun kaydirigubbakcemile3 canım ailemdeki kenan o sempatiksalakcinni Savaşa da bayılıyorum ben,yalnız sarışın beğeniyoru derken yaprakdökümündeki oğuz bnun dışında -tatlicadiarzu-
Ay evet ya az önce baktım kimmiş bu adam diye oymuş.Ama ben orada beğenmiyordum şimdi sakallı filan süperrrr olmuş..Ben severim sakalıopuyorumnanaktancanım o adam canım ailemde feridenin ana kuzusu nişanlısını oynamıştı hatırlarsann...
Hımm şimdi sen söyleyince hatırladım.Evet haklısın o çocukda hoşdu:))Amaaan erkaaan güzeli çirkini olmaz.Tıraş olunca hepisi de güzel olur..
Neyse yarın haftasonu.Tontiş uyuduğu zamanlar sende dinlernirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?