2008 Kasım Anneleri

AA KALİMERO DÜN GECE SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM AMA ÇOK KOMİKTİ YAAAAW
şimcik şöyle oluyoki ben diyorumki darıcaya hayvanat bahçesine götürücem memoyu diyorum bikaç kişide katılıyo beraber gitmeye karar veriyoruz ama kim onlar hatırlamıyom kesin biri zeynadır:)
sende diyosunki BEN EVİMİN BAHÇESİNE HAYVANAT BAHÇESİ YAPTIRDIM:1closedeyes: ZÜRAFA KAPLAN PELİKAN TİMSAH FALAN SAYIYOSUN HATTA GÖSTERİYOSUN BANA ZÜRAFAYI GÖRÜYORUM
anowwwwww bu hatun baya zengin herhalde dur yanaşayım şuna diyorum hahhahha
:roflol:işte öyle hayırlara gitsin ne ayaksın kızım sen yoksa gerçekten hayvanat bahçesi varda saklıyonmu sevabına söölede yakınsın bana gelip oğlumu gezdireyim
kesin dünkü hayvanlar kitabı muhabbetinden görmüşğmdür

Ya annem ameliyat olmadan geçmiş olsun demişti.Ameliyattan sonra gelinimizi aramış annemle konuşmak için.O da görümcemde kalıyo demiş.Ben demedim çünkü nasıl oldu falan diye sormadı, konu açılmadı.Kızdı mı ne yaptı.Evimi de aramadı bana da sormadı annemi de aramadı.Gelmesini de istemiyorum zaten.Kusur aramaya gelir.6 ay sonra hesabını soraralsanaalsanasmile

kızzzz maytab alemsin heeeee delü karu bak bu rüya fikri ii geldi bana havalar düzelsede götürsek çocukları aslında tur falan ayarlayıp günbirlik gidebiliriz eşlerimizde gelir ne dersiniz

mmf ruyan hayırlara cksın canım
hayvanat bahcesıne sahıp olacak kadar zengın degılım canım
ama olsun sen yıne de yanas bana kaydirigubbakcemile5

yasmın merak ettım canım nedense
hanı sana trıp atıyor da aılene de aynı aaba dıye

O kendi bacısına annesine de atar.Köpek gibi azarlar valla.Annemlerde dahil ailemden kimse sevemedi.Komşularına iyi ama..

günaydın a.s.
Sedoş ben de sarışın severim kız zemuszemusAdnan tabiki çok hoş adam ama dediğim gibi sarışıncıyım kaydirigubbakcemile3 çitos kız nesini beğendin onun kaydirigubbakcemile3 canım ailemdeki kenan o sempatiksalakcinni Savaşa da bayılıyorum ben,yalnız sarışın beğeniyoru derken yaprakdökümündeki oğuz bnun dışında -tatlicadiarzu-

ayyy oğuz tipsiz kızzz sarışınıların hepsi güzel değil tabii mesela losta vardı bidane daşşşş oda manyaktı ama ben şu ednan beyi heç beğenmiyorum taaam akrizmatik ama bihter onunla öpüşünce midem bulanıo resmen tiksiniyorum

sapişim günaydın canımm..
sende bendensin bencede çok yakışıklıı savaşş..oğuzda çapar canımm :))akannehir

canım o adam canım ailemde feridenin ana kuzusu nişanlısını oynamıştı hatırlarsann...
Ay evet ya az önce baktım kimmiş bu adam diye oymuş.Ama ben orada beğenmiyordum şimdi sakallı filan süperrrr olmuş..Ben severim sakalıopuyorumnanaktan

Hımm şimdi sen söyleyince hatırladım.Evet haklısın o çocukda hoşdu:))Amaaan erkaaan güzeli çirkini olmaz.Tıraş olunca hepisi de güzel olur..

Mümkünse traş olmasınsempatiksalakcinni
Neyse yarın haftasonu.Tontiş uyuduğu zamanlar sende dinlernirsin:))

inşallahhhhhhhhhhhgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…