2008 Kasım Anneleri

ehehehe ay çok sevindim sabah kalktım ilk aklıma kriko geldi geçmişi okuyim bir haber yoksa arayacaktım seni
ama erkekmiş hee olsun yaaa bu kadar zamandır kızımız diye sayıkladık ama kaydirigubbakcemile3

hıh zevklerimiz aynı kız bebişlerimiz de o yüzden mi aynı acep kaydirigubbakcemile3 bende o çocuğa bayılıyorum sarışın sevmeyenlerden biri de benim

Hımm şimdi sen söyleyince hatırladım.Evet haklısın o çocukda hoşdu:))Amaaan erkaaan güzeli çirkini olmaz.Tıraş olunca hepisi de güzel olur..

ehehehe o da doğru kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlarım güzellerim, canlarım ciğerlerim
ay eymende bu gece huysuz uyudu o yüzden uykumu alamadım zaten geceden beri bir üşüme titreme var ki üstümde sormayın felaket hasta olucam sanırım ama olmayayım yaa zaten 2-3 gün bişey kaldı tatilin bitmesine onu da hasta geçirmeyeyim
ama tüm vücudum da bir ağrı off bir halsizlik ay gideyim kahvaltı hazırlayayım bari kociş aç oğluş aç hepsi beni bekliyor bi kendime geleyim bende cokacimcoook

canım o adam canım ailemde feridenin ana kuzusu nişanlısını oynamıştı hatırlarsann...

aboooo :1shok: bende diyom bunu bir yerden çıkartacağım

Hımm şimdi sen söyleyince hatırladım.Evet haklısın o çocukda hoşdu:))Amaaan erkaaan güzeli çirkini olmaz.Tıraş olunca hepisi de güzel olur..

yok be tontişim bazısını kazısanda bi numara çıkmıyo

ıyyyyyyyy kötükedihüso sarışın severim ama oğuz dışında

gene enişte senin totondan yorganı çekmiş besbelli kaydirigubbakcemile3
ama benim geleceğim ve o listede ben olduğum çok kesin kaydirigubbakcemile

Zeynacım resimler süper.Maşallah oğluşuna.

Devrancım hoş geldin.

Yasminim geçmiş olsun yavrum.Kötü bir gece geçirmişsin.Kemal miiiiiiiii bişi demiyorum sana ciddi olamazsınnlaelaelaelaelae
saol cici kuşum opuyorumnanaktan

valla bende savaş diyeceğim onda ayrı bişey var yaaa..
geçmişe baktım biraz devran hoşgeldin
krikitos iyiymiş oğlu oluyormuş gözüaydın..
yasmincim bizde gnelde hep öyle gece geçiriyoruz kudurk benimkiler seninki dişten mızırdanmış benimkiler eğer gece karınları tok yatırırsam iyi uyuyorlar..
sütlaç yapmıştım yatmadan yedirince gece çok geç kalkıyorlardı sütüde az içiyorlardı..
dünde nasıl olduysa kaan bey genelde sık kalkar akşam makarna ve yoğurt yemişti meyvesini,de yedi tekrardan gece kalkmış kendi içimiş sütünü yanına koyuyorum ya ben.. sabaha karşı baktım sütü bitmiş şimdi erkenden uyanır süt ister diye tekrar yaptım hiç bana ıhlamadan kendi içmiş 9,30da kalktı keremle bizde 10.da kaltık kahvaltıyı yaptık damladım kociş 12,30da gidiyor işe..
sedoş benim kaanda öyle döne döne oynuyor şimdi birde tepinmeyi öğrendi yabancı müzikleri seviyoruz biz number one açık mizik dinliyorlar arada..ama genelde yumurcak yada çocuk tv açık ..
maytabım rüyan hayır olsun diyeceğim genelde bişeyden çok konuşunca benimde rüyama girer ..

nazlım ardanın müzik seçimide hiphop hiphop bi müzik çıksın bi kafa sallayışı var görmelisiniz sankim koca herif

yerim ben o küçük herifigamyoncuiremsu
gerçekten çok tatlı oluyorlar böyle benimde yiyesim geliyor önce yanlarına gidip ikide ben tepiniyom sonra öpüşüp koklaşıyyoruz biz..kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar oku oku anca bitti:) valla ben behlülcüyüm karakaş karagöz hele sakallı flan adamlar bana göre değell:)) behlül bebek gibi ya valla allah nazardan korusun.sarı sakalına kirpiklerine gözkapaklarına bile hastayım:))) adnan bey de babam gibi sanki bana göre onun hakkında yorum yapamıyomm:))

nazlış yasmincim bide arda annemler ablamlar bendeyse halay tarzı bi müzik çıkmışsa teker teker elimizden tutup kaldırıyor halay çekiyoruz kakır kakır gülüyo eşşek allahım nazarlardan saklasın hepsini

ohh başladılar oynamaya dimi maşşalah:))bizim sıpa garantinin bi reklamı varya bi oyun havası gibi bişey çalıyo unuttum müziğini şimdi onu duyunca başlıyo oynamaya:))

beyazmelek canım kitap hakkında fikir sormuştıun unutmadan cevap vereyim: bu hayvanları öğrenmesi için güzel ama dediğin gibi değişik içerikli olanlarından bende alıcam tekrar eee öğrencek şey bitmiyo tabi:))

sağol derincim ben baktım o ilk 100 sözcük olan kitapta hayvanlar var böyle günlük hayatta sık karşılaşabileceği hayvanlar, tencere kapak tabak koltuk sandalye masa ayakkabı çizme kazak vs... birsürü eşyalar var a'dan z'ye günlük hayatta karşısına çıkan pek çok şey var içinde, güncel hayatla bağdaştırmakta çok kolay mesela koltuğu orada öğrenip sonra hadi bizim evde koltuğumuz var mı gibi göstersek eşleştirme yapabilir mesela eymenin bir kitabı var orada adam köpeklere yemek veriyor ona dede diyor köpekleri uyurken görüyor hav hav ee-ee-ee diyor böyle şeyler için işe yarıyor

kalimerocum şuan bnmde işim olsaydıda bende başımı kaldıramasaydım bi girebilsem ohh dicem kendimi işe yaramaz gibi görmeye başladım evde otur otur kal geldi yane
kızlar şu kitap isimlerini banada verinde bende ardaya alımmm gerçi arda ilk önce bakıo bir süre sonra yırtıyo hayvanlar ansiklopedisi vardı kocamn kocaman hayvan resimleri vardı öğrettik ona köpeğe hav hav dio kediye mav mav dio kuşada kuuu dio ama bir sorun var yırtıoruz

nazlım bekliorum valla bi talihsizlik yaşadım olumluyken birden herşey tersine döndü kısmet hayırlı değilmiş demek ki bekliorum şuan mart gibi başlarım büyük ihtimalle hayırlısı olsun
ayyy bugün ünlü cumaaaa pazarı var burda jumpa annemler gelsin bende ablamla öle kısa bi tura çıkiiim şimdide kalkıp ardaya bi çorba hazırliiim bare

sedoşum bende seni tam tersini söylüyorum zaman zaman öylesine bıktım ki iş hayatından keşke evde otur otur kendimi işe yaramaz hissetseydim falan diye düşünüyorum
zaten benim yapım biraz tembel sevmiyorum öyle harıl harıl çalışmayı örnek şimdiki zaman: mutfakta kahvaltı sofrası öylece duruyor-yatak odası darmaduman daha yatak bile toplanmamış bendeniz napıyor kocişi camiye gönderdim oğluşu yatırdım buralarda fink atıyorum bir de kendi kendime ay boş kalmışken fotoları yükleyeyim falan diyorum kaydirigubbakcemile3

ayrıca kitap kocaman dediğin gibi ansiklopedi tarzı bişey remzi kitapevine ait adı ilk 100 sözcüktü yanlış hatırlamıyorsam
ayrıca Arda'ya helal olsun bir küçük herkül de sende mi var o kitapların sayfaları baya kalın kartondan nasıl beceriyor onları yırtmayı
Eymen'de bazen bazı eşyalar üzerinde güç denemesi yapıyorda hatta benden daha güçlü oluyor o yüzden benim cep herkül'üm diyorum ona kaydirigubbakcemile3

bu arada mmfcim rüyana yorum yazıcam yazamadım bir türlü komik bir rüyaymış ama çocuklaRI hayvanat bahçesine götürme fikri süper dedesi de Eymen'e diyor oğlum yaz gelsin seni İzmir'e götüreceğim hayvanat bahçesine diye

miniğim mal varlığın o kadar var mı hakkaten kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…