- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.701
kızlaaaarrr krikitostan haberlerim var
kendisine ulaşamadım ama ablasına mesaj göndermiştim cevap yazmış
öncelikle sonuçları çok iyiymiş veee sıkı durun bu da oğlanmış,kız değilmiş kaydirigubbakcemile3
yarın girecekmiş kk ya ve beni arayacakmış.
Günaydın kızlar.Berbat bir gece geçirdik.Oğlum köpek dişleri yüzünden uyumadı ve uyutmadı.hUYSUZLANDI, AĞLADI.Zaten 2 gündür lokma yemiyo.Hafiflemiş yavrum, kilo vermiş. Bir damla uyku uyuyamadan geldim.
Krikitosa çok sevindim.Canım ya şükürler olsun:))
Devrancım hoşgeldin..
Ben Behlülü sevmiyorum tip olarak.Hanımın çiftliğinde Kemal benim favorim.Bıyık insan bu kadar mı yakışır.Babam hariç kimsede sevmem ama adama süper oluyo..Daha öncede Yaprak dökümünde oynamıştı.Maşşşallah tü tüüüü:)))
Hımm şimdi sen söyleyince hatırladım.Evet haklısın o çocukda hoşdu:))Amaaan erkaaan güzeli çirkini olmaz.Tıraş olunca hepisi de güzel olur..
canım o adam canım ailemde feridenin ana kuzusu nişanlısını oynamıştı hatırlarsann...
Hımm şimdi sen söyleyince hatırladım.Evet haklısın o çocukda hoşdu:))Amaaan erkaaan güzeli çirkini olmaz.Tıraş olunca hepisi de güzel olur..
günaydın a.s.
Sedoş ben de sarışın severim kız zemuszemusAdnan tabiki çok hoş adam ama dediğim gibi sarışıncıyım kaydirigubbakcemile3 çitos kız nesini beğendin onun kaydirigubbakcemile3 canım ailemdeki kenan o sempatiksalakcinni Savaşa da bayılıyorum ben,yalnız sarışın beğeniyoru derken yaprakdökümündeki oğuz bnun dışında -tatlicadiarzu-
AA KALİMERO DÜN GECE SENİ RÜYAMDA GÖRDÜM AMA ÇOK KOMİKTİ YAAAAW
şimcik şöyle oluyoki ben diyorumki darıcaya hayvanat bahçesine götürücem memoyu diyorum bikaç kişide katılıyo beraber gitmeye karar veriyoruz ama kim onlar hatırlamıyom kesin biri zeynadır:)
sende diyosunki BEN EVİMİN BAHÇESİNE HAYVANAT BAHÇESİ YAPTIRDIM:1closedeyes: ZÜRAFA KAPLAN PELİKAN TİMSAH FALAN SAYIYOSUN HATTA GÖSTERİYOSUN BANA ZÜRAFAYI GÖRÜYORUM
anowwwwww bu hatun baya zengin herhalde dur yanaşayım şuna diyorum hahhahha:roflol:işte öyle hayırlara gitsin ne ayaksın kızım sen yoksa gerçekten hayvanat bahçesi varda saklıyonmu sevabına söölede yakınsın bana gelip oğlumu gezdireyim
kesin dünkü hayvanlar kitabı muhabbetinden görmüşğmdür
saol cici kuşum opuyorumnanaktanZeynacım resimler süper.Maşallah oğluşuna.
Devrancım hoş geldin.
Yasminim geçmiş olsun yavrum.Kötü bir gece geçirmişsin.Kemal miiiiiiiii bişi demiyorum sana ciddi olamazsınnlaelaelaelaelae
nazlım ardanın müzik seçimide hiphop hiphop bi müzik çıksın bi kafa sallayışı var görmelisiniz sankim koca herif
nazlım ardanın müzik seçimide hiphop hiphop bi müzik çıksın bi kafa sallayışı var görmelisiniz sankim koca herif
kalimerocum şuan bnmde işim olsaydıda bende başımı kaldıramasaydım bi girebilsem ohh dicem kendimi işe yaramaz gibi görmeye başladım evde otur otur kal geldi yane
kızlar şu kitap isimlerini banada verinde bende ardaya alımmm gerçi arda ilk önce bakıo bir süre sonra yırtıyo hayvanlar ansiklopedisi vardı kocamn kocaman hayvan resimleri vardı öğrettik ona köpeğe hav hav dio kediye mav mav dio kuşada kuuu dioama bir sorun var yırtıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?