- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.721
miniğim mal varlığın o kadar var mı hakkaten kaydirigubbakcemile3
nerdeeeee boshayallersmile
buğra biraz büyüsün ben turkuazzoo ya götürcem.şimdi götürsem bişey anlamadan koşturur herhalde.yaza gideriz ama bende çok merak ediyorum.yanlız kişi başı 25 tlmiş yaww(
bu arada avatar da harika bi filmdi ben bayıldım.:))gitmeyenler tavsiye ederim süperr
hemde ne yaaaayyyy aşkı memnu ne güzeldi demi kızlar ya bitiyorum behlüle allah özene bözene yaratmış valla
deli ya iç iç bitmezanaa puuuu sus looo
evli barklı çoluklu .ocuklu karısın hiç yakşıyormu sana
he bu arada aramızda kalsın resmen bi içim suuu
ay ewt yaa bayılacam izlerken hele ki çok güsel öpüşüyordelü karuuuuuuuuuuuuu uleyn ağzınızın suyu akıo beaaa her anlatışta nacizane fükrümü şeyettümtaş taş
ana ne erkeği bee bi de kız olsaydı keşke ne iyi olurdu neyse iyi olsunlardakızlaaaarrr krikitostan haberlerim var
kendisine ulaşamadım ama ablasına mesaj göndermiştim cevap yazmış
öncelikle sonuçları çok iyiymiş veee sıkı durun bu da oğlanmış,kız değilmiş kaydirigubbakcemile3
yarın girecekmiş kk ya ve beni arayacakmış.
aferem sanada safişim yaabende behlülücüyüm çok yakışıklı beah
ayy bugün hem katılcan hemde bayılcan olcammay ben bide şu yaprak dökümünde vardı ya tuncerler holdingin sahibi onada bayılıyodum çok karizmatik bi adamdı yaww
yaa ewt benim kocide dio behlül denen dallama çıktı die beni çağırır hepŞenizömer gıcık olur hep bak seninki çıktı der behlülle o adama gıcık olur hep
kendisininde kalır yanı yok ama işte ben öle söleyince kıl oluo
günaydın kızlar oku oku anca bitti:) valla ben behlülcüyüm karakaş karagöz hele sakallı flan adamlar bana göre değell:)) behlül bebek gibi ya valla allah nazardan korusun.sarı sakalına kirpiklerine gözkapaklarına bile hastayım:))) adnan bey de babam gibi sanki bana göre onun hakkında yorum yapamıyomm:))
buğra anne annea anne diye sürekli bişeyler ister oynamak ister hemen kalkıyorum bazen suçluluk duygusyla bazen de dur annem biraz diyorum( üzülüyorum ama napiim ya şu bilgisayara bütün gün bakmak bile beni yoruyo vallahi.kafam sepet gibi hesap kitaptan zaten
beyazmelek filmi zaten gözlükle izliyosun biliyosun.3 boyutlu olduğundan il etapta adapte olamıyo insan. ama çoook güzel bi film.sürekleyici bi konusu var.ama ara yok 3 saatten biraz fazla sürüyo.ben yine gidebilirim.filme bakmaktan altyazıları kaçırıyo insan bazı yerlerde.dibinde gibi perde böyle değişik bişeydi.tavsiye ederim.
sedacım hayırlısı olsun senin için..
aslında gerçekten bazen istediğimiz şey, geç gelişir ama umduğumuzdanda güzel gelişir seninkide inş. öle olur..
evdeyim odayı görsenin çarşamba pazarı gibi.. oğlanlar oyuncağın birini alıyor birini atıyor etrafa mutfak deseniz öylesine çok fazla bulaşık yok da kahvaltı bardak tabakları makineye yerleşecek.. bugün temizlik namına tek yaptığım wc ve banyoyu yıkadım twemizledim eşim çıkmadan o kadar.. oğlanların uykusu geldi bende onları uyutunca ortalığı toplayaıp çorba yapacağım..
değişik çorba tarifi olan varmı ya hep şehriye mercimek yoğurt yapıyorum bir geçen yeşil mercimekli erişte yapmıştım onuda çok sevdiler ama yetişmez şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?