2008 Kasım Anneleri

valla elimdeydi ama isteyen falan olmadı canım ya ayrıca gözlüklerin parasını da almışlar isteselerde vermezdimbayanssulusmile

bişe yapmıyordum nan ne yapacam delüü diziden kareler gördüm bihterle öpüşüyordu
ama çok güzel öpüşüyor adam yaa bi benim koci bi o zaten
ohaoldumsmile

oğlanlar uyanınca içireciğim çorbalarını..
koysammı yeşil mercimek tarhanamda yenşi bitti beyazmeleğim iyi oluyordu çabucaık pişiriyordun..
aslında tavukta haşlayabilirim..
nese oğlanların eline sütlerini verdin salıncaklarına koydum beni bekliyorlar uyutum ortalığı toplayuım geliyorum anacım..

hırsuzzz asortiii gözlükleri bana yollasana

beyazmelek koy yavrim resimleri biz bakalım gene kaldırırsın

maytap kafayı aradım az önce evden açıyo ama ses vermiyo
hacı ne işsin len sennnnnnnn

hoşbulduk nazlımelek evet diloks kasım annesiyim oglumun adı devrankayra bende ogluma bugün balık çorbası yapcam siz öğlende çorbamı veriyorsunuz yoksa yemekmi yediriyorsunuz

yeşil mercimek hemen pişer ayoll.erişte desen o da öyle.deminden beri koysam pişmişti kısskaydirigubbakcemile3 benimki eriştelerini hüpp hüppp çekiyo yerkenn:))

işte tatilimizden birkaç kare boshayallersmile

eymen kuşum havuzdan çıkmış yoğurt yiyor

bu da havuz sefamız kendimin fazla görünmediklerimden seçtim kaydirigubbakcemile3

Eymen paşanın yatağı

bendeniz akşam yemeğinde bayanssulusmile

Eymen bey hemen çevre edindi kendisine olumunekankayizsmile

nette size laf yetiştirirken kaydirigubbakcemile3

devamı geliyor...

Son düzenleme:

Canım tavuk çorbasıda çabuk pişiyo.Dün akşam hemen yaptım.Ama oğlum tek lokma yemiyoo(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…