2008 Kasım Anneleri

selamm herkeze...

melegim resimleriniz harika canim eymen daha bi büyümüs masallah ben uzun zamandir görmemistim resim filan.

eee millet napaysunuz anlatin bakalim?

ha birde piros nerelerde yahu hic denkgelmedim kendisine.

Beyazmeleğim süpersinizzzzzz ailecek.

Ama ben en çok sana bayıldım,nasıl ışıltılı bir gülümsemen var öyle,.çok güzel ve çıtırsın ve tabii ki çok seksüüüüüüüüüü

Beyazmeleğim fotolar çok güzel.Eymen bir fotoda sinirli çıkmış.Ne yaptın oğluma çabuk söyle:)))

selamm herkeze...

melegim resimleriniz harika canim eymen daha bi büyümüs masallah ben uzun zamandir görmemistim resim filan.

eee millet napaysunuz anlatin bakalim?

ha birde piros nerelerde yahu hic denkgelmedim kendisine.

beyazmelek çok güzel eğlenmişsiniz :)) güzel de çıkmış resimlerr .ne güzel bende istiyomm(

süper çıkmışskınız meleğim
ben kaçanzi annemler geldi
çileğim öptümmmmm byeee

teşekkürler kızlar güzel yorumlarınız için opuyorumnanaktan

yasminim Eymen masayı karıştırmak istiyor koşmak istiyor restaurantta ben izin vermiyorum da alıyorum kucağıma diye öyle sinirli canımcım

vee kızlar beklenen an geldi gerçi en çok zeynam bekliyor nedense hiç bir yerde göremeyeceğiniz fotlarım ilk ve son kez sadece KK'da
aklinialirimsmile

beyaz meleğim harikasınız canım....şimdi açtım neti..ilk sizi gördüm..eymene de bayıldım yaa..

ben eymeni nedense tunaya benzetiyorum herzaman..hele o şapkalı hali var ya odada..bir an tuna zannettim..
tabi benim görüşüm belki kimse benzetme..neyse

saşlarının yeni hali yok değilmi..yoksa bu kısa halimi.

beyazmeleğim resimleriniz güzel çıkmış tatlım..
bende oğlanları uyuttum uyumadan önce toplantılarınıda yaptılar 2 saat uyurlar belkide fazla..
yeşil mercimeğide koydum pişiyor.
ortalığı toplamaya başlıyorum ama özel fotoları merak ettim gıııı..

len melek güzel çıkmışın..çok fotojenik bir kadınsın sen yaaa.
bu resimleride gördüm ya gönül rahatlığı ile ev işlerine girişebilirim artıkkkkaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…