2008 Kasım Anneleri

veee şimdi günün sürpriziiii :sm_cool:

oğluşum yeni saçlarıyla huzurlanızda, ay baktıkça bukleleri geliyor aklıma:gitme: ama napayım benim oğlum her türlü yakışıklı zemuszemus

Beyazmeleğim doğru söyle Eymenin annesi kim?Sırf bizimle muhabbet için girdin di mi kasım annelerine:)) Kızım nerenden doğurdun bu bebeyi, valla hiç doğum yapmamış gibisin.Maşallah tontişim ya...

SÜPER SÜPER SÜPER :lepi:
SEKSY LAYD :hooray:

Beyazmeleğim doğru söyle Eymenin annesi kim?Sırf bizimle muhabbet için girdin di mi kasım annelerine:)) Kızım nerenden doğurdun bu bebeyi, valla hiç doğum yapmamış gibisin.Maşallah tontişim ya...

sağolıun şekerlerim opuyorumnanaktan

yasminim Eymen'i yolda buldum tuttum getirdim sırf sizinle muhabbet için kaydirigubbakcemile3

diloksum ağrı kesici ver birazcık bişey olmaz rahat eder çocuk

bence kim kestiyse güzel kesmis...boyu fln çok güzel..

bukleleri sorma tunanın buklelri de gidecek ühühü

babasının berberi kesti valla bende beğendim
bir de Eymen hiç kıpırdamadan oturmuş ona da hayret ettim
bende buklelere hala üzülüyorum ama rahat etti çocuk son zamanlarda eli sürekli ensedeydi oraya değen saçları çok kaşınmdırıyordu iyi oldu

ulennn bi Allahin kuluda selam vermezmi yav neyseee normal heralde bunlar!

meloss eymenin saclari harika olmuss yaa,Denizinkini tatilde biraz kestik cünku

sakiz yapistirdi sacina ama tepeleri duruyor ben hala kiyamiyorum.

beyaz kıssss o resimler ne öle anam maaaşalllah hiç doğum yapmış hatuna benzemiyon anacım en çok maşrafayla su dökerkenki resmini beğendim kuşum pek bi seksüüüüüü eymeniminde saçları güzel olmuş ben ardanın saçlarını uzatıyorum kıvır kıvır çok hoşuma gidio hade ben bi pazara çıkiiim gelirim yine açık kalsın net

meleğim bu traşın bir adı var mı?3 -5 gibi ya da ne bilim orayı topla fln..ben de öyle anlatayım:))

canım öyle 3 numara falan değil bu sadece makasla kısaltmış adam
eşim demiş özellikle yanları ve arkaları kısaltalım, değen saçlar rahatsız ediyor demiş önleri ellemeyin demiş adam da abi önleride alalım biraz çabuk uzar yoksa bu sefer önler rahatsız eder demiş biraz toparlayalım kırıklarını alalım demiş öyle işte
yanlar ve arkalar iyice kısa üst kısımlar ve önler daha uzun modeli bu umarım anlatabilmişimdirkaydirigubbakcemile3

istersen eymenin fotosunu al buradan çıkart götür yanında yada msn den falan yollayayım sana

eymenin saçları çok yakışmış beyazmelekcim güle güle uzatsın nazlımelek yeşilmercimekli erişteyi nasıl yapıyorsun ben daha hiç yapmadım ya yermi aceba bilmiyorum ama tarifini verirmisin

teşekkür ederim canlarım benim opuyorumnanaktan

sedoşum laf aramızda bende sevdim oresmi yazdım zatizemuszemus

çileğim görmez miyiz seni canım gördük tabiki aşkolsun kalabalıktan karışmış

ben bulaşıkları makinaya atayım bari ortalık darmadağın onları yapacağım dedim foto işine giriştim iyimi
güya derste çalışacağım ohoo benden adam olmaz vallahi

ve bu arada kızlar pazar günü günüm vAr :hulya: daha doğrusu annemin günü akrabalarla ama bizim ev kaloriferli diye buraya gelmek istediler üstelik benimle de oturamıyorlarya sürekli ben çalıştığım için hiçbir güne katılamıyorum onun için bende iyi olur dedim alkisalkisalkis ne zamndır böyle ev hanımı modunda takılmamıştım iyi olacak delikafadulden

anladım meleğim tamamdır..makasla kestiyse olur istediğim gibi geliyor..sıhhatler olsun eymene

çitoss çitos çitos hadi üşenme sen de koy resim :))))

devran ben çok uyduruk yapıyorum..eşim pek yemez..genelde tunayla kendime yapatım şöye:

yeşil mercimeği haşlıyorum düdüklüde..yumuşasın biraz..

sonra ayrı tencerede yağ soğan biraz salça kavuruyotum..içine mercimeği erişyeti atıyorum su ekliyorum ..pişti mi diye kontrol ederim o kadar..

ama terbiyeli yapan var unlu fln..onu bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…