2008 Kasım Anneleri

ve şimdi bir kuzenim aradı oda yarın gelmek istiyormuş bana şehir dışında da öğretmen kendisi tatilde burada da o yüzden iki gün misafir bünyem kaldırırmı acaba kafamçokkarıştı

beyazmelek gerçekten çok güzelsin canım maşşalah sana.)) saçları kesilince gerçekten büyüyorlar.bende ilk kestirirken çok üzülmüştüm ama güzel oldu hatta uzadılar akşam evde yine bi saç kesme operasyonu yaptık ama buğra çok ağladı( zar zor biraz kestik ama tam olmadı yine.eşim kesmişti geçen sefer güzel olmuştu bu sefer kayınpederim bayan kuaförü zaten ben yapayıom burdayken dedi ama buğra paşam çok kızdı elletmedi valla.

Dilloksum şu an işteyim resimler evdeki bilgisayarda o yüzden koyamıyorum şimdi ama hafta sonu hallederim o işi.

Çileğim hoş geldin toprak...

merhaba kızlar
beyazmeleğim çok güzel çıkmışsınız kuşum maşallah sizeeee

yarın benimde günüm var akraba günü:) ama bende değil kuzenimde hamurişi bişey yapıp götürcemde ne yapacağıma kara veremedim henüz

gülizim kürkünü bana versen çok üşüdüm:)))
nedir durumlar adet belirtisi varmı şekerr..

derin sana birşey soracağım cnm..o resimli kitaplar var ya;buğra işaret edip sormaya başladımı..aslında erken de belli mi olur..

arkadaşımın kızı 18 aylık..kafayı yedritti bana ..sürekli bu? bu? bu? bu?..........hepsine de cvp istiyor..

ben de martta tr de n alacağım inşallah

nedemek dilekcimm..kürküm senin olsunn..yetrki sen üşümee..valla adet den bi haber yok canım ya..tam 10 gün geçtii...ne gelen var ne gidenn..çok stresliyimm çokkk...

meleğim çok seksi gördüm seniii.:jeyyar:.maşallah canımm..ne göbek ne basenn..bunun sırrı ne canımmm

bende öğleden sonra işe gitmedim.okul çok soğuk öğrenciler olmayınca kalorifer yanmıyo..elektriklide ancak kendini ısıtıyoo. çok üşüdüm..öğledn sonra milli eğitimde işlerim vardı..onları bitirp eve geldimm..bakıcımızı gönderdikk..kızımı uyuttumm..kkk ya düştümm..maşallah 3 saatte oku oku bitiremedimm...

nasıl yani adetin mi 10 gün geçti..
test yaptınmı cnm..
ben 8inide olacaksın sanıyordum??

evet canım geçen ayın 8 de olmuştum..ama benim adetim her ay 10 gün öncesine gelir..ayın nerdeyse 8ne geldik daha gelmedi..onun için 10 gün geçti diyorumm...ama daha test yapmadımm. ayın 8 gelsin diye bekliyom..inş değildir diye umut ediyorumm..neyse hayırlısı diyeyimmm

evet akşama fırında karnıbaharın yanına mercimek çorbasında karar kıldı eşim gidip mercimekleri düdüklüye koyayım bari
Eymentoş da uyandı ben daha bulaşıkları yeni bitirmiştim ortalığı da topladım biraz yemeğimide yapayım ütüler var onları da bugünden bitireyim iki gün misafir var bişey yapamam artık
yaa pazar günkü misafirlere annem yapacak bişeyler de ben yarınkilere napsam acaba pasta-börek :uhm: yav yapmaya yapmaya unutmuşum böyle işleri

bir de kızlar siz çocuklarınıza yoğurt yedirebiliyor musunuz Eymen hiç sevmiyor yoğurdu sadece daninoları yiyor severek ev yoğurdunu falan yada hazırda olsa sade yoğurt hiç yemiyor ev yoğurduna pekmezle falanda denedim yine yemedi
süt çok içtiği için fazla önemsemiyorum yine de hergün iki küp danino yediriyorum ama ben yine de ev yoğurdu yesin istiyorum :çok üzgünüm:

ben geldim çok şükür ortalığı topladım, bulaşık makinesi boşlattım bulaşıkları koydum..mercimekli çorbamda pişti..
dilekcim bende öyle yapıyorum çorbayı birazda nnae koyuyorum ben.. ama bugünkinde makarna var eriştemde bitmiş.. yemek gibi oldu.. akşama bişey yapmayacağım zaten kociş dışarda yiyor geliyor bizede bu yeter..
beyazmeleğim eymenin saçı güzel olmuş bizimkilerinkini eşim kesti aynı kıvırcıkları aldı düzenledi ilk saçlarından ben birer tutam aldım sakladım kızlar oğluşlarıma hatıra olur ne bilem..
gülizcim adetlerin düzenliyse bu gecikmeye bencede bir test yap kuşum..

meleğim benimkilerde yoğurt yemiyorlar aynen danino vs. yiyorlar.. ama mantıda yiyorlar akşam her ihtimale karşı yemezler ama makarnanın yanıda yinede yoğurt koyayım dedim kaan bey bir makarna bir yoğurt güzel yedi, gecede tok tutmuş hiç sesi çıkmadı sütünü kendi içmiş..
kereme yediremedim sacede danino yiyor şimdilik..

bu ne la ,kadınlar hamamına çevirdiniz burayı ,ulan beyazatlı havamı atıyon la şömineydi hamamdı.lmaz:.

şaka bi yanada pek bi hoş fotolar ,beğendim beğendim hadi iyisin :)))yerimseniben

yurt dışından teyzem geldi ,annemde şimdi ,ablam geçerken beni alıcak ,bu akşam ordayız ,gideyimde nevaleyi toplıyım zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…