2008 Kasım Anneleri

beya meleğim yemeğin yanında ralarda vermeyi denesen..hatta bazen ben kaşığa biraz yemek biraz yoğurt koyup veriyorum..

tuna da daninoları zor yiyor..şimdi bisküvili çıkmış mavi ..onu 1 haftadır eh işte...meyvelileei hep kustu..

ben de hala kendim mayalıyorum..bizimki de sütü az içiyor..böyle dengeleniyor

tuna bugün erken uyandı ..erken yedi gündüz uykusuna da erken yattı..şimdi uyanıyor sanırım..

bir daha uyutmayayım değil mi kızlar..umarım erken yatmaya başlarız artık

gÜLİZİM NE İŞ?10 Gün bayağı uzun.İhtimal var mı canım...

valla bende bilmiyom yasminimm..geçende yaramazlık yapar iken kaçırdık gibi geldii...yaklaşık 10 olmak üzere ama gelen giden yokk.inş değildir..
gülizim bence 8ini falan bekleme 10 gün yeterli bir süre yani öyle bir şüphen varsa git hemen bir test al gel bizide merakta bırakma
canım daha tam 10 gün olmadı pazartesi 10 gün...pazartesiye kadar gelmezse bi test yapacam canımm..
eylül de hiç süt içmiyoo, yoğurtu eskiden yiyodu son günlerde onuda yemiyo..sadece danino yiyo arada o arada..her zaman beğenip yemiyoo

Canım o zmana hemen test al.Valla tutar tutar.Sen kendini sağlama al..

Çitosum iyi akşamlar,,,

gülizim ne diyeyim sana hayırlısı olsun canım..ben 4 ay çok iyi değerlendirdim tık yok..sen kaçırıyorsun arada bak şuna yaa..
bu da kısmet bence..neyse ben de buay vazgeçtim emin değilim..hazır mıyım bilmiyorum yani

arkadaşım var eşiyle araları iyi değildi uzun süre..1 yıl eşiyle birlikte olmamışlar..evin içinde konuşmuyorları bile..1 kere yapmışlar hamile kaldı..neyse bebek aralarını düzeltti sanırım şimdi 2. ye hamile..

dilekcim dahada yatırma artıkk..bu sefer gece yatmak istemez..
eylül sabah 9:30- 10 arasında uyanır..
öğleyin 12 de yatar 2 bilemedin 3 kadar yatar...akşamda en geç 10:30 da yatar..benim kzı seviyo uykuyu anası gibi...
yalnız bugün öğle uykusu geç kaldı ben işten gelince yatmak istemedii..saat 2 de ancak uyutabildimm.halada uyuyoo..akşam arkadaşlara gidecez..onun için uyandırmadımm..bugün biraz kafasına göre takılsın diye..bkalım gece kaça kadar dayanabilecekk

Canım o zmana hemen test al.Valla tutar tutar.Sen kendini sağlama al..

Çitosum iyi akşamlar,,,
yokya şimdi morelimi bozulmasınn..

yok dilekcimm..bende eylülde 3 ay uğraştım..en son bıraktık bizim çocuğumuz olmayacak herhalde diye..oay oluverdii..ama şimdi istemiyomya..gelirde körün taşı gibi beni bulur diye korkuyomm..bulurmu bulur..yoksa öğle üstüne ceket atılınca hamile kalanlardan değilim anlayacağınn:kedi:

bemn de öyle istiyorum güliz..11:30 dan önce kalkmıyorduk..bugün 9:15 te uyandık..öğlen 4 te uyurdu şimdi 2 ye doğru uydu..aslında çok iyi bu saatler..umarım buna alışırız..

11:30 --12:30 arası pirayecim..yattıktan 1 saat sonra kalkar ağlar sonra yine sallarım..
2 de süt içer uykuda..

aslında işe gitme derdim yok sabah erken kalksın diye de takıntım yok ama eşim çok geç geliyor ve hiç yalnız kalamıyoruz..tunadan önce de uyuyor..çok yoruluyor istifa etmeyi bile düşündü bir ara..lafta yani..

babayı da yoruyor..benim pilim bitmiş oluyor..sürekli oyun oyun ..peşinden koşmamaızı onu takip etmemizi ve saklanmamızı istiyor:))

şöyle 10:^0 gibi yatsa da bize de vakit kalsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…