- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.821
gÜLİZİM NE İŞ?10 Gün bayağı uzun.İhtimal var mı canım...
canım daha tam 10 gün olmadı pazartesi 10 gün...pazartesiye kadar gelmezse bi test yapacam canımm..gülizim bence 8ini falan bekleme 10 gün yeterli bir süre yani öyle bir şüphen varsa git hemen bir test al gel bizide merakta bırakma
valla bende bilmiyom yasminimm..geçende yaramazlık yapar iken kaçırdık gibi geldii...yaklaşık 10 olmak üzere ama gelen giden yokk.inş değildir..
canım daha tam 10 gün olmadı pazartesi 10 gün...pazartesiye kadar gelmezse bi test yapacam canımm..
eylül de hiç süt içmiyoo, yoğurtu eskiden yiyodu son günlerde onuda yemiyo..sadece danino yiyo arada o arada..her zaman beğenip yemiyoo
yokya şimdi morelimi bozulmasınn..Canım o zmana hemen test al.Valla tutar tutar.Sen kendini sağlama al..
Çitosum iyi akşamlar,,,
gülizim ne diyeyim sana hayırlısı olsun canım..ben 4 ay çok iyi değerlendirdim tık yok..sen kaçırıyorsun arada bak şuna yaa..
bu da kısmet bence..neyse ben de buay vazgeçtim emin değilim..hazır mıyım bilmiyorum yani
arkadaşım var eşiyle araları iyi değildi uzun süre..1 yıl eşiyle birlikte olmamışlar..evin içinde konuşmuyorları bile..1 kere yapmışlar hamile kaldı..neyse bebek aralarını düzeltti sanırım şimdi 2. ye hamile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?