2008 Kasım Anneleri

evet istiyodum piroşumda bu yıl ertelemiştik..seneye bırakmışyıkk..kendimi seneye modlamıştımm..planlarımı ona göre yaptımm..bakalımm

asortikim hayırlısı canımm..ne yapalımm..gelene hoş gelmişşş:))

hımm anladım dilekçim piroşta bi ara geç uyuyodu 12 gibi şimdi 10 da filan uyuyo ama aniden kalkabiliyo ama artık büyüdüler kendi başına tekrar dalıyo uykuya
benim eşimden y.lisanstan dolayı geç geliyo doğru düzgün vakit geçiremiyoruz bizde
bu sene hemen geçsin dersleri bitsin istiyoruz

ben gece süt vermiyorum uyanmıyo diye
bu ara zaten sütüde ya çok içiyo ya da az ortası yok çokmu yediriyorumda istemiyo bazen bilmiyorum

hayırlısı gülizim dediğin gibi geldiysede hoşgelmiş bebişş

kızlar bime uyku tulumu gelmiş yine 11 küsürdü hani fiyatı onlardan...haberiniz olsun kaldıysa yarın alcam bende
kullanıyorum ben güzel tulumlar

Sağol Piroşum.Ben cuma günleri ziyarette bulunuyorum zaten.Oyuncak ve nevresim takımı vardı geçen hafta.Ucuz ve çok kötü değil:))

bizde bu ara 10,30da kalkıyoruz.. 11,30 gibi kahvaltıdan kalkılıyor oğluşlarıda 1 gibi uyutuyorum bazen 2 oluyor bugün 2 de uyudular 4de kalktılar çorbalarını içtiler.. az sonra meyve sularını vereceğim..şimdi buna göre akşam 9-10 gibi uymaları lazım nerde bazen uyuyorlar ama 12de geri kalkıp 1,30 -2 ye kadar oynamak istiyorlar bende akşam 7 gibi yatırıyorum 1 saatden fazla uyuyorlar 8,30 babaları gelince yanıyorlar gecede 12 gibi sallamaya başlıyoruz 1de uyumuş oluyorlar kudurukluk yapmak istemezlerse..çok iyi bir düzen değil ama en rahat böyle ettik onlarda bende..

ay evet bugün cuma bime öteberi gelme günü
bende uyku tulumlarını tanıtımını gördüm bakayım diyordum akşam kocişin gelmesinede kapanmış olur tüh kaçırdıkmı ne..eşimde karşıya gitti işi için yakınlarda olsa bir ara uğra derdim..

diloksum öylede denedin inanmazsın seçiyor onu hemen itiyor diliyle
danino vermek istemiyorum bende ama napayım hiç yememesinden iyidr deyip veiryorumküçükken çok güzel yerdi ev yoğurdu yemez oldu

tamam eylülüm sen beğendiysen mesela kalmadı fotoları kaldırabilirim artık kaydirigubbakcemile3

nazlımeleğim bende sakladım saçından bir tutam hatıra

çok acıktım kızlar yemeğe geçiyorum daha da akşam yemeğini yapıcam çorba hazırda karnıbahar yapılacak bir de yanına et sote yapayım dedim açım yaa caNIM HERŞEY İSTİYOR

Kizlaryaa Deniz yine bisiy yememeye basladi,12 gibi 160 ml sütle muhallebi yaptim onu yedi bu saat oldu hala bisiy yemedi..Corbasini hazirladim itiyor,yalnizca ekmek yedirmeye calistim onuda istemiyor.ne yiycek bu cocukya vallahi sinirlerim bozuldu ac ac nasil dolasiyor anlamiyorum.

bi fikir verin bana ne yapayim ben simdi?

Çileğim dişi çıkıyodur, bişi yediremezsin.Anılda 2 gündür hiçbişi yemiyo.Sadece mama yiyo.Geçici bi süre böyle olacak.Sıkma canını birkaç güne normale döner.

Yasmincim iki azisi kaldi cikmayan daha dogrusu cikamayan cocuk agzini bile acmiyor sadece muhallebi yiyor.

yinemi muhallebi yapip yedirsemkiyaa ayy ne zormus istahsiz cocuga yemek yedirmek.
zayiflar diye cok korkuyorum,takintilimiyim nedir anlamadim gitti suan cok geriginim nedense.

Çileğim benimki çok iştahlıdır ama dişler nasıl acıtıyosa yemiyor.Zayıf olsun obez olmaktansa.Canını sıkma.Karnı acıkana kadar zorlama

çileğim normaldir ara ara yapıyorlar öyle endişelenme ve zorlama çocuğu

asortikimin dedisine noldu ya

saolun vallahi icin rahatladi.Bizimde simdiye kadar cok ender olmustur beslenme sorunumuz onun disinda masallahimiz vardi ama bu aradalar herseyi reddedince bende kasiliyorum iste.

sahiden dedeye ne olmus ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…