- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.841
hayırlısı gülizim dediğin gibi geldiysede hoşgelmiş bebişş
kızlar bime uyku tulumu gelmiş yine 11 küsürdü hani fiyatı onlardan...haberiniz olsun kaldıysa yarın alcam bende
kullanıyorum ben güzel tulumlar
beya meleğim yemeğin yanında ralarda vermeyi denesen..hatta bazen ben kaşığa biraz yemek biraz yoğurt koyup veriyorum..
tuna da daninoları zor yiyor..şimdi bisküvili çıkmış mavi ..onu 1 haftadır eh işte...meyvelileei hep kustu..
ben de hala kendim mayalıyorum..bizimki de sütü az içiyor..böyle dengeleniyor
bu ne la ,kadınlar hamamına çevirdiniz burayı ,ulan beyazatlı havamı atıyon la şömineydi hamamdı.lmaz:.
şaka bi yanada pek bi hoş fotolar ,beğendim beğendim hadi iyisin :)))yerimseniben
yurt dışından teyzem geldi ,annemde şimdi ,ablam geçerken beni alıcak ,bu akşam ordayız ,gideyimde nevaleyi toplıyım zemuszemus
Kizlaryaa Deniz yine bisiy yememeye basladi,12 gibi 160 ml sütle muhallebi yaptim onu yedi bu saat oldu hala bisiy yemedi..Corbasini hazirladim itiyor,yalnizca ekmek yedirmeye calistim onuda istemiyor.ne yiycek bu cocukya vallahi sinirlerim bozuldu ac ac nasil dolasiyor anlamiyorum.
bi fikir verin bana ne yapayim ben simdi?
Yasmincim iki azisi kaldi cikmayan daha dogrusu cikamayancocuk agzini bile acmiyor sadece muhallebi yiyor.
yinemi muhallebi yapip yedirsemkiyaa ayy ne zormus istahsiz cocuga yemek yedirmek.
zayiflar diye cok korkuyorum,takintilimiyim nedir anlamadim gitti suan cok geriginim nedense.
Kizlaryaa Deniz yine bisiy yememeye basladi,12 gibi 160 ml sütle muhallebi yaptim onu yedi bu saat oldu hala bisiy yemedi..Corbasini hazirladim itiyor,yalnizca ekmek yedirmeye calistim onuda istemiyor.ne yiycek bu cocukya vallahi sinirlerim bozuldu ac ac nasil dolasiyor anlamiyorum.
bi fikir verin bana ne yapayim ben simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?