2008 Kasım Anneleri

hırsuzzz asortiii gözlükleri bana yollasana

beyazmelek koy yavrim resimleri biz bakalım gene kaldırırsın

maytap kafayı aradım az önce evden açıyo ama ses vermiyo
hacı ne işsin len sennnnnnnn

olm evde yoktum bende asorti aradı sandım nedense hırsız asorti yazmışınya başta ondan herhalde alıntı yapınca çakozladım geldim gördünm n$onu ama geri çıkmak zorundaydım dönemedim sana kankam
o ses vermeyen telesekreter canım telefon açılmış gibi oluyo türktelekomun yeni kazığı 4-5 ker eçaldıktan sonra telesekretere bağlanıyo

Anıl domatesi çok sever.Dün istedi verdim ve çığlıkları başladı.Hiçbişi yemedi Remocum.Bi görseydin(

Kızlar ben çıkıyorum.Öptüm hepinizi..

ben ekmeğe pınar beyaz sürüyorum üzerine de tameğin kara kiraz reçelinden sürüyorum yağız çok seviyor kuru ekmeğe alternatif deneyebilirsiniz
azı dişleri çıkana kadar idare edeceğiz artık

bu arada öğlende dilek ve andina ile buluştuk yemek yedik
dilekle ilk buluşmamız oldu resimlerindeki gibi çok şeker ve canayakın bir insan

ben de birazdan çıkacağım herkese iyi akşamlar

evet dilekte fotolarında çok şeker görünüyor
iyi yapmışsınız

hmm hatirladim canimm oguz`n annesi.

evet çileğim o
napıyon fıstığım bu arada özledim seni msn halledemedinizmi eşimede gitmiş kaynımdan aynen kabul etmiş oda boş bulunup 2-3 gün uğraştı baktı olmuyo yeni msn adresi alıp bütün listesine belirtti yeni adresini maille sende öyle yapsana canım hiç açmıyosun msn yi

krikom gelmiş hoşgeldin canım napıyosun haberlerini aldık bebiş iyiyimiş ve erkekmiş:))
sende katıldın 2 erkek anneleri kervanına hoşgeldin yorucu ama ben çok memnunum yakışıklılarımdan sende öyle olacaksın hayırlısı olsun tatlım

krikocum hoşgeldin canım hadi gözünaydın bebeğin iyiymiş erkek-kız farketmez sağlığı iyi olsunda

çileğim seninde gözün aydın oyunla moyunla olsun bak bir kase yemşş enizcik daha ne istiyorsun annesi

benim kuşunda uykusu geldi sanırım çok sakat bir saat ama napalım yatacaksa yatsın bi deneyeyim

çok teşekkür ederim tatlım sağol yaaa valla kız dediler erkek diyince dumur oldum kaptırmışım kendimi kız bebeğe hep pembelere gidiyordu elim ama sağlıklıymış ya en önemlisi o hain ve dugusuz doktorum özeline gideyim die içime kuşku sokmaya çalışmış sanırım çünkü 3lü teste 300 küsür milyon alıcaktı ama ben devlet hastanesinde yaptırıyım dedim doğumumu yine özelde siz yaparsınız dedim ama derdimi anlatamadım sanırım merttide o doğuttu bütün ailenin bebeklerini o doğurrru hep özelelrde hepimiz ona gidiyorduk hatta bugün kuzenim özelde miyom ameliyatı oldu yine benim doktorum yaptı.ama bei çok üzdü 1 ay bana kabuslar yaşattı resmen bebeğin belki alınabilir dedi bana 3lü testte dikkatli bakmamız lazım dedi ayy ne insafsızmış hatırladıkça sinir basıyoo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…