- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.881
krikocum hoşgeldin canım hadi gözünaydın bebeğin iyiymiş erkek-kız farketmez sağlığı iyi olsunda
belkide şüpheşendiği bişey olmuştur tatlım öyle düşünme bu kadar tanımışsınız bilmiyorum genede sen bilirsinçok teşekkür ederim tatlım sağol yaaa valla kız dediler erkek diyince dumur oldum kaptırmışım kendimi kız bebeğe hep pembelere gidiyordu elim ama sağlıklıymış ya en önemlisi o hain ve dugusuz doktorum özeline gideyim die içime kuşku sokmaya çalışmış sanırım çünkü 3lü teste 300 küsür milyon alıcaktı ama ben devlet hastanesinde yaptırıyım dedim doğumumu yine özelde siz yaparsınız dedim ama derdimi anlatamadım sanırım merttide o doğuttu bütün ailenin bebeklerini o doğurrru hep özelelrde hepimiz ona gidiyorduk hatta bugün kuzenim özelde miyom ameliyatı oldu yine benim doktorum yaptı.ama bei çok üzdü 1 ay bana kabuslar yaşattı resmen bebeğin belki alınabilir dedi bana 3lü testte dikkatli bakmamız lazım dedi ayy ne insafsızmış hatırladıkça sinir basıyoo bana
belkide şüpheşendiği bişey olmuştur tatlım öyle düşünme bu kadar tanımışsınız bilmiyorum genede sen bilirsin
böyle bişey yaşamadım ama 2007de kimyasal gebelik yaşadım 2 ay üstüste hapı yeni bırakmıştım 9 ay korur dediler bırakınca bende ekstra korunma yöntemleriyle korunmadıpım için olmuştu
neyse doktorum 2-3 günde bir kan testi istedi 1 ay boyunca bu hastanede pahgalı bak şurda daha ucuz orda yaptıur diyodu bana canım doktorum çok seviyorum onu
KRİKİTOSÇUM HOŞGELDİN CNM bi tane daha erkek geliomuş hadi gözün aydın cnm herşeyden önemlisi sağlıklı olması dediğin gibi kız tavlamaya çıkarlar birlikte bende ikinciyi düşünüyorum bakalım ne olucak daha erken ama herşeyin hayırlısı
krikitoscum cicişleriniz çok güzel.bebişinin güzel haberlerine çok sevindim canım.kız erkek sağlıklı olsunda.allah kucağında gösterir inşallah.
çok teşekkür ederim tatlım sağol yaaa valla kız dediler erkek diyince dumur oldum kaptırmışım kendimi kız bebeğe hep pembelere gidiyordu elim ama sağlıklıymış ya en önemlisi o hain ve dugusuz doktorum özeline gideyim die içime kuşku sokmaya çalışmış sanırım çünkü 3lü teste 300 küsür milyon alıcaktı ama ben devlet hastanesinde yaptırıyım dedim doğumumu yine özelde siz yaparsınız dedim ama derdimi anlatamadım sanırım merttide o doğuttu bütün ailenin bebeklerini o doğurrru hep özelelrde hepimiz ona gidiyorduk hatta bugün kuzenim özelde miyom ameliyatı oldu yine benim doktorum yaptı.ama bei çok üzdü 1 ay bana kabuslar yaşattı resmen bebeğin belki alınabilir dedi bana 3lü testte dikkatli bakmamız lazım dedi ayy ne insafsızmış hatırladıkça sinir basıyoo bana
bebeğimin cicişleri beğendiniz mi?
new born hastane çıkışı die geçiyomuş bunlar eldiveni önlüğü alttan çıtçıtlı badisi falanda var minnacık patikleri var içinde
kızlar şu kitaptan bende alıcam çağana.ama baktım 2 tane var.bi ilk 100 hayvan bide ilk 100 sözcük yanlış hatırlamıyosam.hangisi alsam karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?