2008 Kasım Anneleri

krikocum hoşgeldin canım hadi gözünaydın bebeğin iyiymiş erkek-kız farketmez sağlığı iyi olsunda

teşekkürler tatlım sağol evet kendimi çok kız bebeğe kaptırmıştım gerçekten sok oldum bide kendimi kötüye alıştırmaya çalışıyordum ya alırlarsa bebeğimi die ama çok şkür iyi ve sağlıklı bir bebekmiş oğluma maç yapçak arkadaş geliyor kız tavlamaya çıkarlar artık beraber ablamında kızı oluyor bugün gittk hastane çıkısı aldık ikisinide indirime girmiş sizde bakın indirim büyük lerdede var ablama ayıcıklı taç takmış kız var üzerinde banada köpecikle ayı erkek var ama çok sade internetten fotosunu bulursam koyayım bak çok hoşuma gitti oğluma aldığım ilk kıyafetleri sizinle paylaşayım

belkide şüpheşendiği bişey olmuştur tatlım öyle düşünme bu kadar tanımışsınız bilmiyorum genede sen bilirsin
böyle bişey yaşamadım ama 2007de kimyasal gebelik yaşadım 2 ay üstüste hapı yeni bırakmıştım 9 ay korur dediler bırakınca bende ekstra korunma yöntemleriyle korunmadıpım için olmuştu
neyse doktorum 2-3 günde bir kan testi istedi 1 ay boyunca bu hastanede pahgalı bak şurda daha ucuz orda yaptıur diyodu bana canım doktorum çok seviyorum onu

bebeğimin cicişleri beğendiniz mi?
new born hastane çıkışı die geçiyomuş bunlar eldiveni önlüğü alttan çıtçıtlı badisi falanda var minnacık patikleri var içinde

Son düzenleme:

doğru diyorsun tatlım bende doktoruma çok güveniyordum mertide o doğurdu çok seviyordum onu bana göre en iyi doktordu herkezin kendi doktoru hakkında düşündüğü gibi ama beni 1 ay muallakta bıraktı 2li test yapabilirmiş beni bukadar bekletmeyebilirmiş ben 2li testi hiç bilmiyordum 12 haftada yapılıyormuş tam bana problem var dedği hafta neyse bebeğim iyi ya gerisi önemli değil herkes iyi olsun onunda hakkını yiyemem bana mert gibi sağlıklı bebeği kucağıma problem yaşamadan verdi kolaylıkla doğum yaptırdı çok iyi doktor ama paracıydı hep paracıydı zaten olsun :CüvCüv:

KRıKıTOSÇUM HOŞGELDıN CNM bi tane daha erkek geliomuş hadi gözün aydın cnm herşeyden önemlisi sağlıklı olması dediğin gibi kız tavlamaya çıkarlar birlikte bende ikinciyi düşünüyorum bakalım ne olucak daha erken ama herşeyin hayırlısı

krikitoscum cicişleriniz çok güzel.bebişinin güzel haberlerine çok sevindim canım.kız erkek sağlıklı olsunda.allah kucağında gösterir inşallah.

teşekkürler tatlım allah hepimizin gönlüne göre versin ama en önemlisi bebklerimize ve bize ağlık versin sağlıklı olsunlar sağlıklı doğsnlar 1 ay inanılmaz ızdırap çektim bebeğimi alcaklar mı sorusu beni delirtti ama en çok ta onu baştan istemedim allah bana ceza verdi alcaklar onu dedim kendşni suçlamak daha kötüsüydü allah kimselere yaşatmasın bu duyguyu olsunda sağlıklı olsun zamanlaması ve kısmeti böyleymiş bebeğimin

kızlar şu kitaptan bende alıcam çağana.ama baktım 2 tane var.bi ilk 100 hayvan bide ilk 100 sözcük yanlış hatırlamıyosam.hangisi alsam karar veremedim.

krikitoscum cicişleriniz çok güzel.bebişinin güzel haberlerine çok sevindim canım.kız erkek sağlıklı olsunda.allah kucağında gösterir inşallah.

teşekkürler tatlım beğenmene sevindim bende çok sade ama şk geldi banada zaten merttinde kıyafetleri çok sade şeylerdi ben bebeklerde rangarek sevmem ben daha ibar şeyleri severim çoğu zaman beyazı krem rengini

evet canım doktorun bir de aile doktouymuş üstelik yanlış yapmış para hırsı insnaları bu hale getiriyor işte

bebeğimin cicişleri beğendiniz mi?
new born hastane çıkışı die geçiyomuş bunlar eldiveni önlüğü alttan çıtçıtlı badisi falanda var minnacık patikleri var içinde

oyy canııım benim oyy yerim çok tatlı yaa gözlerim doldu valla hamişlik günlerime bebişimin yeni doğduğu günlere gittim

kızlar şu kitaptan bende alıcam çağana.ama baktım 2 tane var.bi ilk 100 hayvan bide ilk 100 sözcük yanlış hatırlamıyosam.hangisi alsam karar veremedim.

canım bende kararsız kaldım ama sanırım ilk 100 sözcüğü alıcam bana o daha öncelikli gibi geldi çünkü onda daha günlük hayattaki nesneler var içinde, öbüründe hayvan çeşidi çok fazla çok güzel ama güncel haYATTA karşısına çıkmayacak hayvanlar var o yüzden onu biraz daha sonra alabiliriz 18 aydan sonra falan yada iki yaşından sonra

krikitoscum hoşgeldin senin ve oğlumuzun iyi olmasına çok sevindim
cicilerini sağlıkla güle güle kullansın

maytap kafa söle o telesekretere tenhada yakalamayım onu

aman maşallah 2 gün gelemedim bir sürü yazmışsınız 3 saatte okudum yaaa
zeynacım ahmethanın resimlerini eklemişsin çok güzelsiniz tüm resimlerde canım
beyazmlek süppersin hayatım eymende çok tatlı bu arada tıraşı da çok yakışmışşş
krikitos bebişimiz erkekmiş yine sağlıklı olsunda canım gerisi önemli değillll ne güzel zeynamve maytabım gibi 2 erkek annei olacaksın inş. sağlıkla alırsın kucağınaaaa
piroşum cevap atamadım canım mesajına kusura bakma canım arayacağım en kısa zamandaaaaa
ayy daha ne vardıyaaaa
çok yoğunuz bu günlerde çok yoruluyorum iyi ki annem geldi herşeyi yapıyor allah razı olsunnn yemek temizlik yağmurrr allah ondan razı olsunnn

ben geldim ama kimse kalmamış
neyse bende fazla kalıcı değilim zaten oğlanı uyuttum ortalığı topladım azıcık ders çalışayım bari
bir de grip olacağım sanırım ayy olmayayım lütfen :çok üzgünüm:

iyi geceler hatunlarr
bugün yiğit bana boş mesaj atmış telde kızımın elindeydi tesadüfe bakın ki
sonra dedim ki yoksa bu yiğidoyla benim kız msjlaşıyor mu dedim ki
zeynam aradı çok komik oldu ya boş mesaj seni seviyorum demekmiş haberiniz olaopuyorumnanaktan
bende avm ye gittim bişe almadan geleyim dedim ama nerdeee
ayakkabı aldım bi tane sözde 250 tl den 124 tly düşmüş hiç o fiyat olduğunu görmedim ama sallıyolar gibi neyse eve geldim bir daha deneyim dedim ama bi baktım teki çok denenmekten potluk gibi işte bi bolluk gibi bişe var sağ tarafımda
çok üzüldüm çok beğenmiştim ve tek kalmıştı derimod dan aldım aradım dediler geri getirin bakalım
neyse dedim yarın getireyim artık işte böle
krikocum hoşgeldin canım iyi olmanıza sevindik tatlım cicilerinizide güle güle kullanın çok güzeller minicikk
zeynam bebbem sefiom senüü

günaydınnnnnnn
karga kahvaltısını yapmadan gene ben düştüm
kahvaltımızı yaptık şimdi kakılmış modeli olmaya hazırım sempatiksalakcinni
bende seni sefiyom bebeeemmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…