2008 Kasım Anneleri

meleğim havuzlardan çıkıp soğuklarda durursan öle olursun işte dondun sen oralarda tabee

valla öyle oldu heralde cicim yaa ilaçlarla ilerlemesini önlemeye çalışıyorum şu iki günde misafirim vAr aksi gibi dinlenmem zor olacak akşam arkadaşımın nişanı var gideyimmi gitmeyeyimmi kArar veremedim

günaydın herkese kocişle oğluşu markete yolladım pasta böreklik malz. alması için evde bişey kalmamış pazartesi günü aydın kipadan alacaktık ama işte misafir beklemez :)

ne yapacağımada karar veremedim eşim çökelekli poğaça istiyor sanırım ondan yaparım yanınada bir tatlı yetmez mi zaten iki kişiler

seni cümle 2008 kasım anaları seviyo yavrııı yetmez miii

abooov yetmez mi hiç yeter de artar bile opuyorumnanaktan

ay kahvaltımızı yaptık, evi silip süpürdük, kekimi-poğaçamı da yaptım duşumu da aldım giyindim süslendim bekliyorum misafirlerimi bayanssulusmile ne hamarat hatunum ben böyle yaa :hulya:

m a şallah sana şekerimbu arada eymenin saçları çok yakışmış.güle güle uzatın.bakalım hava iyi olursa bizde kestiricez yarın.

zeynacım sertifika işinden bi haber yok dimi.sabah kardeşim aradı beni nette gördüm yine vericeklermiş dedi.baktım bulamadım sanırım geçenkini gördü.bi sana sorayım dedim.

ben geldim ama kimseler yok
dün akşamım ve bugünüm çok güzel geçti
dün aile yemeğimiz vrdı,şubat ayındaki doğumgünleri kutlandı
7 kişinin doğumgünü şubat ayında olunca hepsini birden çıkarttık.
uzun zamandır böyle bir eğlenceye ihtiyacım vardı çok iyi oldu
Okyanusda çok eğlendi
bugün de liseden arkadaşlarımla görüştüm.10 yıldır görmüyordum çok özlemişim,birde düğün davetiyesi aldım arada :)
sizler nasılsınız?
beyazmelekçim siz ne güzel geldiniz canım ızmire
ne oldu bilmiyorum ama kesin bi işiniz çıkmıştır
bu gidişle buluşamıcaz sanırım
haber de vermedin

bugün kimsecikler yok burda.çağanı uyuttum umarım uyanmaz bi daha erken uyudu bugün.bi tane daha dişi çıkmış biride kabarmış.çok huysyz çıksalarda kurtulsak.herşeye ağlıyo durmadan.çıldırıcaktım bu akşam.
herkes hafta sonu keyfi yapıyo sanırım kimseler uğramamış bugün.

selam fıstıklar bugün ayakkabılarımdan geri ayrıldım üzülerekten :gitme:
kocide hasta olmuş ya deli edio valla alsanaalsanasmileneyse yatayım artıkın:1closedeyes:

Son düzenleme:

ay safişim çok haklısın özür dilerim
bugün bende aynı şeyi söyledim hatta bir daha dedim safişe izmire gelmeyi düşünüyoruz geleceğiz demeyeceğim direk gideceğim biz izmirdeyiz diye arayacağım dedim hakkaten planlar altüst oluyor çünkü bugün misafir olayı çıktı uzun zamandır görmediğim biriydi reddedemedim akşama arkadaşımın nişanı vardı o haber verdi hoş ona da gidemedim o ayrı yarın gün var benim evde akşama da adnanın kuzenleri gelecek memleketten onlar haber ettiler buraya 1-2 saat uzaklıkta bir yerden biriyle evli adnanın kuzeni de oraya gideceklermiş gitmeden bize uğramak istemişler keşke cumadan çıkıp gelseymişiz seninle görüştükya cumartesi kalsın diye cumartesi-pazar full dolduk valla daha bir arkadaşımda aradı bize gelmek için yarın oda izmirden geliyor hatta reddetmek zorunda kaldım tempo yoğun yani cuma günü hiç bişey yoktu bu planların da hiç biri de belli değildi

neyse artık gelirsemde günübirlik gelicez bir tatilde ama dediğim gibi sana gün vermeyeceğim yola çıkayım bir garantiye bağlayayım ondan sonra

asoritkim üzülme cicim kısmet değilmiş demekki ayakkabılar

cagancukum kolay gelsin sanada bende bugün hiç çalışamadım benim fırlama hala uyumadı akşamüstü 6gibi yattı saat 8.30da kalktığı için doğal olarak uykusu gelmedi henüz

benim de canım çorba istedi gece gece mercimek çorbası vardı ısıttım onu yemeye gidiyorum oğlanda uyursa bende atacağım kendimi valla uyku bastırdı şimdi çorbayı da içince sıcak sıcak daha da çöker
zaten boğazım da sğrıyor gribal etkiler hala devam ediyor :çok üzgünüm:kafamçokkarıştı

afiyet olsun canım.bende çalışayım dedim ama gidemedim daha.kalkamadım netin başından.uyumasaydı çağana mana bulurdum çalışamadım diye:)
bebeğini kaybedenleri okuyodum ağladım çok kötü oldum.çağana kızmıştım bu gece çok üzdü beni.okuyunca pişman oldum gittim uyurken öptüm tontişimi.allah kimseye böyle acı yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…