2008 Kasım Anneleri

anam görmedinmi deniz aslıyı yedi az önce diğerleri masum kaldıaklinialirimsmile

yaa öff bu kadar saat izledim kapatmışım tv yi o zaman oldu heralde iyi de deniz-aslıyı niye öptü :uhm:

ayy okuma öyle şeyler yaa ben mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyorum öyle haberlerden yazılardan vs.. özellikle Eymen'den sonra çok etkileniyorum öyle şeylerden sonra paranoyak oluyorum psikoya bağlıyorum her an Eymen'ê bişey olacakmış gibi geliyor ki öyle yaşamak çok zor o yüzden Allah'a emanet ediyorum yavrumu

çorbamı içtim sıcacık ilaçlarımı da içtim,Eymen'i koydum yatağına artık gönül rahatlığı içerisinde uyuyabilirim hepiniz öpüyorum tontişler iyi geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

iyi geceler meleğim tatlı rüyalar.ay ne güzel eymene kendisimi uyuyo yatağında.ben saatlerce ayağımda sallıyorum.

canım hiç alışmadı sallanmaya hatta ananesi falan çok huysuzlandığı günlerde salladı ama yok sallanınca daha uykusu kaçıyor gözlerini açıp bakıyor napıyor bunlar diye kaydirigubbakcemile3

maşallah kendi kendine uyuyor ve bunu çok seviyor bazen uykusu gelince kendisi gösteriyor yatağını oraya koy beni diye koyuyorum bana el sallıyor git diyor yani kaydirigubbakcemile3 kendi kendine oynuyor bişeyler mırıldanıyor uyuyp kalıyor

aman maşallah diyeyim kuzuma nazar etmeyeyim pek güzel anlatmışım minik canavarı kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar güzel fekat bulutlu vede yağışlı pazar sabahından merhaba
kahvaltımızı yapacağız şimdi babamızla oğluşum mis gibi sıcacık çıtır çıtır gevrek getirdi gidip bir kahvaltı keyfi yapalım
misafirler gelmeden bari

Okyanusu yedirdim de bizde daha yemedik,eşim bir iki birşey almaya gitti kahvaltılık,ben de bu arada çayı koyayım bari,sonra bizde güzel bir pazar kahvatısı yaparız

valla güzel pazar kahvaltıarını özlemişim yaa iyi geldi her pazartesi güzel bir pazartesi kahvaltısı yapsakta nedense pazarın yerini tutmuyor kaydirigubbakcemile3

safişim dün gelsek zaten görüşemeyecekmişiz bugüne kalırdı sanırım

benim küçük canavarım kucağımda bilgisayardan ninnisini dinliyo şu an bide kıkır kıkır gülüyo.minik çağan uyusunda büyüsün dedikçe.

beyazım senden ses çıkmayınca ben ayarlama yapmadım.eğer geliyoruz deseydin ben arkadaşımdan düğün davetiyesini alır,bi yarım saat oturup yanlarında,seninle görüşücektim.neyse kısmet değilmiş

selam kızlar oğluşumun yanakları 5 günden beri acayip kızarıyor tam yanak bölgesi krem falan süüryorum ama geçmek bilmedi mustella sürdüm sabamet sürdüm en son çare bepanten sürdüm gene geçmiyor acaba alerjimi yoksa ıslak mendillerden falan mı oluyor bilemedim daha önce hiç olmazdı.

sapişim o baskınlardan birinide ben yapıcam sana bu hafta içi haberin olsun hava durumuna baktım yağmurlu dio izmir için sıcaklık 17 olucakmış çarşambadan sonra hihoyyyt

günaydın kızlar.aman nazar deymesin eymenimize kocaman maşallaaaaah.hele çağana hiç benzemesin mümkünsekaydirigubbakcemile3

kız öyle deme küçük sıpama annesi oda öyle napalım fırlama bunların hepsi idare edicez

Eh hadi bakalım göreceğiz.Siz adaşsınız ya ondan mı böylesiniz acaba?Bir türlü gelemediniz alsanaalsanasmile

ehehehe he valla aynı şey krikitosu okuyunca aklıma geldi ben yazacaktım baktım sen yazmışsın valla aynısı oldu
izmirin içinde olsak biz de ah ahh o zaman benden kurtuluşun olmazdı da bıkardın o zamanda kaydirigubbakcemile3

ay misafir gelecek ben hala pijamalarla geziniyorum ortada gideyim de süsleneyim bari azıcık bayanssulusmile

nasılsınız kızlar..

bir pazar günü yine evde oğlumlayım..eşim çalışıyor yine..
dün akşam misafirim vardı..güzel bir gece geçirdik..en çok ta tuna mutlu oluyor..

2 akşamdır sütünü içmiyor..sadece su..

1. azımız patlıyor sanırım da ben hala ağzını açıp net göremiyorum..çok zor baktırmıyor....

hava da kapalı yinee

Diloksum ben gönderdim canım resim.
Okyanusun 4 tane azısı var baya oldu çıkalı.Durdu durdu arka arkaya çıkarttı bir dönem.11 dişi vardı,bir durdu sanki yine,derken 12. diş te çıktı alttan yan kesicinin diğeri.çok ilginçtir benimki hep çift çıkarttı dişleri ama bu son çıkanın çiftini daha önce çıkartmıtı bunu sonraya bıraktı

safişim ne güzel..bizim 8 dişmiz var..aylar oldu en son ekimde çıktı dişmiz..

diyorum ki bu kadar sıkıntıya en az 3 tane patlatmalısın..

2 gündür canımı sıkan bir olay var..

sol göğsümde bir şey farkettim..bilye gibi birşey var..bastırınca oynuyor ve acıyor..

2002-20003 gibi o göğsümde fibrokistik çıkmıştı..lokal ile bir operasyon geçirdim parça alındı..temiz çıktı..ama zaman zaman orada hep sızı hissederim..dr temiz dedi..

evlen çocuk doğur ve bol bol emzir demişti..

hepsi tamamda bu seferde üstte çıktı bu..

ooff acaba adet olacağım yakşlatı da ondan mı oldu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…