- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.941
dilekcim geçmiş olsun canımm.regl den olabilir ama sapişimin dediği gibi ihmal etme canımm.o iştende daha bi numara yokk..bekliyoz bakalımm:)))2 gündür canımı sıkan bir olay var..
sol göğsümde bir şey farkettim..bilye gibi birşey var..bastırınca oynuyor ve acıyor..
2002-20003 gibi o göğsümde fibrokistik çıkmıştı..lokal ile bir operasyon geçirdim parça alındı..temiz çıktı..ama zaman zaman orada hep sızı hissederim..dr temiz dedi..
evlen çocuk doğur ve bol bol emzir demişti..
hepsi tamamda bu seferde üstte çıktı bu..
ooff acaba adet olacağım yakşlatı da ondan mı oldu bilmiyorum
selam güzeller ;
annemdeydim ,sabahtan beri bir baş dönmesi ,mide bulantısı anlatamam ,sakın hamilemisin demeyin öyle bir ihtimal olamaz :)) adetim 10 günden fazla oldu geçeli ,onun sıkıntısı da var ,yorgunum aynı zamanda ,yani durumum vahim ..
sağol beyazcım ,normal hayata alışabildin mi ? malum tatil insanın hiç bitmesini istemediği bi olay da ondan ..
slm cicişler
sakin huzurlu mutlu bir pazar akşamından selammmmm
yediğim missssss gibi çiğ köftenin tadı damaımda çayımı içmek için bekliyorum zira demleniyor şu anda
beyazcım durdun durdun bütün misafirleri birden çıkartıyorsun aradan ama bi bakıma iyi 1 sene idare eder
sapişcim benim o resim yarışmasından haberim yoktu onun için de yollayamadım
çağancım henüz açılacak bir kurs falan yok ben açılacak olursa zaten burdan koca koca ilanlarla afiş edeceğim
sedoş kızz böle anlatıyon ya çok imreniyorum heee ne güsel eğlenmisiniz
daim olsun tatlım
ve heşmerim eylül kuzum topladın nevaleyi döndün eve değilmi? bence nazara gelmişsindir gittiğin yerlerde o yüzdendir rahatsızlığın zira seksü karısın vesselam
şaka bi yanada artık soğukdu kardı yağmurdu falan uzatmada bir an önce doktora git ameliyatını ol ve güzel check-up yaptır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?