2008 Kasım Anneleri

dilekçim sıkma canını tatlım inşallah kötü bişey değildir ama ben çok korkuyorum öle şeylerden bazen orada kocaman sivilcelerim çıkıyor beze gibi oluyor kafama taktıkça takarım sende için rahat etmezse göster tatlım inşallah kötü değilidr

safişim valla doğru diyon biz 2 adaş gelemedik hadi o uzakta ben burnunun dibindeyim hiç affım yok aslında ama bu aralar çok kötü zamanlar geçirdim bebek ayrı birde onun dışındada problemlerimiz oldu inşallah artık atlatayım istiyorum bende

dilekcim geçmiş olsun canımm.regl den olabilir ama sapişimin dediği gibi ihmal etme canımm.o iştende daha bi numara yokk..bekliyoz bakalımm:)))
bu arada herkese selammm

ohh be gönderdim misafirleri nihayewt ortalığı topladım biraz dinleneyim birazdan diğer misafirlerim gelecek onları gönderince de biz gideceğiz kaydirigubbakcemile3 boş yok yani bugün:hulya:

safişim ben de göndermedim daha resim güncel resimmi olmak zorunda yeni doğduğu zamanlardan da olabilir mi nasıl olacak:uhm:

gülizim bir test yapmadın yav ne sabırlı hatunmuşsun ben şimdiye mümkün değil dayanamazdım onuncu testimi yapmıştım kaydirigubbakcemile3 zira Eymen'de de adetim birgün geçti hemen test yaptırdım zemuszemus

bizde de dün myseverler vardı gece 3 e kadar oturduk eğlenceli geçti tabu falan oynadık güzeldi resim çekildik eklerim yarına yada akşama ablamdayız şimdi
diloksum cnm inşallah bişey yoktur bence hemen bi doktora git tatlım böyle şeyler ihmale gelmez
gülizzzzzzz hayrola kuşum bebiş mi gelioo yoksam bakalım krikitostan sonra kim çekick ikinci sırayı

Son düzenleme:
selam güzeller ;

annemdeydim ,sabahtan beri bir baş dönmesi ,mide bulantısı anlatamam ,sakın hamilemisin demeyin öyle bir ihtimal olamaz :)) adetim 10 günden fazla oldu geçeli ,onun sıkıntısı da var ,yorgunum aynı zamanda ,yani durumum vahim ..

NEEEYYY!!!

geçmiş olsun da adetin neden gecikti acaba..ihtimal yok diyosun ama onu işaret ediyor be cnm..

sedacım evet haklısın görüneceğim de burada değil..eşim eve zor geliyor..şubat sonu möersindeyim orada gideceğim.

ne güzel yaa eğlenmişsiniz..
beyaz meleğim sen de hoşgeldin cnm

slm cicişler
sakin huzurlu mutlu bir pazar akşamından selammmmm
yediğim missssss gibi çiğ köftenin tadı damaımda çayımı içmek için bekliyorum zira demleniyor şu anda

beyazcım durdun durdun bütün misafirleri birden çıkartıyorsun aradan ama bi bakıma iyi 1 sene idare eder

sapişcim benim o resim yarışmasından haberim yoktu onun için de yollayamadım

çağancım henüz açılacak bir kurs falan yok ben açılacak olursa zaten burdan koca koca ilanlarla afiş edeceğim

sedoş kızz böle anlatıyon ya çok imreniyorum heee ne güsel eğlenmisiniz
daim olsun tatlım

ve heşmerim eylül kuzum topladın nevaleyi döndün eve değilmi? bence nazara gelmişsindir gittiğin yerlerde o yüzdendir rahatsızlığın zira seksü karısın vesselam
şaka bi yanada artık soğukdu kardı yağmurdu falan uzatmada bir an önce doktora git ameliyatını ol ve güzel check-up yaptır kuzum

ay ilahi zeyna ,yok kıs bişey getirmemiş ,çay -kahve -çikolata ,şampuan ,melise elbise ,eşofman ,bana pantolon ,eşime gömlek ,bide ıvır zıvır ,ay sayınca çok göründü ama her zaman daha çok şey getiriyo bu sefer az geldi gözüme ,ne doyumsuzum :))
valla seksi olayına gelince bu ara pek bakamıyorum kendime ..paspal paspal geziyorum..

sağol beyazcım ,normal hayata alışabildin mi ? malum tatil insanın hiç bitmesini istemediği bi olay da ondan ..

şekerim normal hayat derken iş hayatının kastediyorsan daha işe başlamadık yarın toplantımız var ertesi gün iş başı bakalım
ama içime sıkıntılar giriyor düşündükçe ne çabuk geçti yaa rüya gibi işin kötüsü Eymen'e çok alıştım evde o da bana tabi biraz zor olacak sanırım

valla öyle oldu zeynam bütün misafirler üst üste geldi daha arada reddettiklerimde oldu napayım bir de gece seansımı açsaydımkaydirigubbakcemile3

sana da afiyet olsun götürmüşsün çiğ köfteleri yarasın cicim

iyi akşamlar arkadaşlar geçmişi okudum ben sürekli giriyorum ama daha çok okuyanlardanım yazmayı pek sevmiyorum galiba bebişler büyüdü bakıyorumda ikinciler yolda ben eşimden iki aydır ayrıyım öyle bir korkum yok şimdilik.....

zeynoşum yavrum ilk sayfaya sabit olarak konuyu açmıştım yarışma duyurusu olarak.Buraya da yazmıştım.Neyse eğer katılmak istiyorsan yarın son gün canım daha vaktin var

selam güzeller
geçmişe bakltım ama valla bişey kalmadı aklımda 2 gündür gene hindi modundayım düşün düşün .....dıttırı dıt dıt
memo gene hasta gene sesi çatallaştı yarın 10.30a randevu aldım hastaneden ilk defa milli olucak olucaz sadrazamın sol topitopuya bizimkiler hastaneyle pek işimiz olmadı ama araba yok pazartesi eşimin gelme imkanı yok mecbur bende hastaneden randevu aldım dün sabahtan beri ateşleniyoda 2 hafta oldu daha hastalanalı sanırım tekrarlıyo puff
bu arada anneleride iyi değil dün geceden beri hızlı hızlı kalbim çarpıyo inşallah bu haftaiçi bende gidicem doktora bi baksın bakalım nereme noolmuş bu evham çok kötü yaa herşeyi yakıştırıyosun kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…