- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.961
yok ya..ben ayın 8 den umutluyummm
bebek mi geliyor yoksa..
hakkınızda hayırlısı olsun
hayır olsun diyelimm..hayır olsun canımmmGüliiiizzz hayrola canıımmm ??????? kaydirigubbakcemile3
..ohh be gönderdim misafirleri nihayewt ortalığı topladım biraz dinleneyim birazdan diğer misafirlerim gelecek onları gönderince de biz gideceğiz kaydirigubbakcemile3 boş yok yani bugün:hulya:
safişim ben de göndermedim daha resim güncel resimmi olmak zorunda yeni doğduğu zamanlardan da olabilir mi nasıl olacak:uhm:
gülizim bir test yapmadın yav ne sabırlı hatunmuşsun ben şimdiye mümkün değil dayanamazdım onuncu testimi yapmıştım kaydirigubbakcemile3 zira Eymen'de de adetim birgün geçti hemen test yaptırdım zemuszemus
aman ben almıyam..isteyenide engek omayayımm sedacımmm..ben öyle süprizleri sevmiyomm..ben planlı olmalıyımm..folik asitimi başlamalıyımm..dişlerimi yaptırmalığımm.vs...bebeğe hazır olmalıyımm..ne ruhen nede vücuden hazırım canım ya...ama yinede hayırlısı diyorummbizde de dün myseverler vardı gece 3 e kadar oturduk eğlenceli geçti tabu falan oynadık güzeldi resim çekildik eklerim yarına yada akşama ablamdayız şimdi
diloksum cnm inşallah bişey yoktur bence hemen bi doktora git tatlım böyle şeyler ihmale gelmez
gülizzzzzzz hayrola kuşum bebiş mi gelioo yoksam bakalım krikitostan sonra kim çekick ikinci sırayı
maytabım memoma geçmiş olsun canım.Benimkininde ses kısıkcuma akşamı çocuğa soğuk yoğurt yedirdim deklava: sana da geçmiş olsun canım.Çok çay kahve içiyorsan gün içinde ve tabiki sigara,onlar çarpıntı yapar canım.Bir diğer tahminim de ki değildir inşallah panikatak olabilir misin canım
selam güzeller
geçmişe bakltım ama valla bişey kalmadı aklımda 2 gündür gene hindi modundayım düşün düşün .....dıttırı dıt dıt
memo gene hasta gene sesi çatallaştı yarın 10.30a randevu aldım hastaneden ilk defa milli olucak olucaz sadrazamın sol topitopuya bizimkiler hastaneyle pek işimiz olmadı ama araba yok pazartesi eşimin gelme imkanı yok mecbur bende hastaneden randevu aldım dün sabahtan beri ateşleniyoda 2 hafta oldu daha hastalanalı sanırım tekrarlıyo puff
bu arada anneleride iyi değil dün geceden beri hızlı hızlı kalbim çarpıyo inşallah bu haftaiçi bende gidicem doktora bi baksın bakalım nereme noolmuş bu evham çok kötü yaa herşeyi yakıştırıyosun kendine
eyvahedigeldismilesenden korkulurbeyazcım benim eşimin tarafı urfalı ve süper yoook süper ötesi çiğ köfte yaparlar eeee tabi olsun o kadar değilmi kökleri çiğköfte ile yoğrulmuş :lepi:
gülizcim hakkında hıyırlısı olsun tatlım gelirsede taze bir bebekardır onunda kısmeti ve zamanı buymuş der bağrımıza basarız kıs seve seve Şeniz
safiye valla hiç ana sayfaya dalmıyorum direk burayı açıyorum ya kaçırmışım zaten öle aşkla çekilmiş bi resmimizde yok nedense CADIARZU
geçmiş olsun kuzuyaaa yaaa o sadrazamın sol jon benjaminlerinden bizde de varrr şutarafagitti
yavrum sen evden çıkmıyon ama evde hasta ediyon çık dışarıya bari hasta olduğuna değsin
:roflol:geçen gece bana attığın evhamı hatırlıyon değilmi hani banyo meselesi
o gece ben sana dedim senin kalbin hızlı çarpıyo inanmamıştın delikafadulden
attım tohumları içineeeeeeee:roflol:
zeynacımm..hayırlısı canımm..gelene git denilmez tabiii.opuyorumnanaktan.basarız bağrımıza..esasında ben bu yıl istiyodumm ama eylül daha küçük diye bir yıl erteledikk..ama o gelmek istediysede..hoş gelsinnn:lepi:beyazcım benim eşimin tarafı urfalı ve süper yoook süper ötesi çiğ köfte yaparlar eeee tabi olsun o kadar değilmi kökleri çiğköfte ile yoğrulmuş :lepi:
gülizcim hakkında hıyırlısı olsun tatlım gelirsede taze bir bebekardır onunda kısmeti ve zamanı buymuş der bağrımıza basarız kıs seve seve Şeniz
safiye valla hiç ana sayfaya dalmıyorum direk burayı açıyorum ya kaçırmışım zaten öle aşkla çekilmiş bi resmimizde yok nedense CADIARZU
geçmiş olsun kuzuyaaa yaaa o sadrazamın sol jon benjaminlerinden bizde de varrr şutarafagitti
yavrum sen evden çıkmıyon ama evde hasta ediyon çık dışarıya bari hasta olduğuna değsin
:roflol:geçen gece bana attığın evhamı hatırlıyon değilmi hani banyo meselesi
o gece ben sana dedim senin kalbin hızlı çarpıyo inanmamıştın delikafadulden
attım tohumları içineeeeeeee:roflol:
selam güzeller
geçmişe bakltım ama valla bişey kalmadı aklımda 2 gündür gene hindi modundayım düşün düşün .....dıttırı dıt dıt
memo gene hasta gene sesi çatallaştı yarın 10.30a randevu aldım hastaneden ilk defa milli olucak olucaz sadrazamın sol topitopuya bizimkiler hastaneyle pek işimiz olmadı ama araba yok pazartesi eşimin gelme imkanı yok mecbur bende hastaneden randevu aldım dün sabahtan beri ateşleniyoda 2 hafta oldu daha hastalanalı sanırım tekrarlıyo puff
bu arada anneleride iyi değil dün geceden beri hızlı hızlı kalbim çarpıyo inşallah bu haftaiçi bende gidicem doktora bi baksın bakalım nereme noolmuş bu evham çok kötü yaa herşeyi yakıştırıyosun kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?