2008 Kasım Anneleri

bebek mi geliyor yoksa..
hakkınızda hayırlısı olsun
yok ya..ben ayın 8 den umutluyummm

Güliiiizzz hayrola canıımmm ??????? kaydirigubbakcemile3
hayır olsun diyelimm..hayır olsun canımmm ((

..
ya şimdi planlı bi hamilelik olsaydı bende şimdiye 10 kere bakmışy-tım bırak bakmayı ben eylülde 10 gün bekliyemiyordumm.gidip kan testi yaptırıyodumm o kadar vahimdi durumumm..son ay boş verdim o ay hamile kaldım eylülü zatenn..bu şimdi plansızya..hazır değilim ya..yoktur falan diye düşünüyommm..ama sanki regl olacam gibi geliyoo..çok stresliyimm..bugünlerde adam gözüme bit kadar gözükmüyooo..kesin regldendirrr..yoksa biliyosun çok severim kocişimiii:asigim::asigim:

aman ben almıyam..isteyenide engek omayayımm sedacımmm..ben öyle süprizleri sevmiyomm..ben planlı olmalıyımm..folik asitimi başlamalıyımm..dişlerimi yaptırmalığımm.vs...bebeğe hazır olmalıyımm..ne ruhen nede vücuden hazırım canım ya...ama yinede hayırlısı diyorumm

maytabım memoma geçmiş olsun canım.Benimkininde ses kısıkcuma akşamı çocuğa soğuk yoğurt yedirdim de klava: sana da geçmiş olsun canım.Çok çay kahve içiyorsan gün içinde ve tabiki sigara,onlar çarpıntı yapar canım.Bir diğer tahminim de ki değildir inşallah panikatak olabilir misin canım

hoşbulduk saphiracıgım çok şükür bir sorun yok sadece biraz maddi sıkıntılarımız vardı ondan dolayı ayrıyım canım annemlerdeyim iki aydır inşallah kısmet olursa bu ayın sonuna evime gidecegim allahım kimseyi evinden ayırmasın evimi çok özledim ama ......

sağol canım
panikatak olmasam bile paranoyakım ben herşeyde hayatı kendime zehir etmekte üstüme yok
kalbim çok hızlı çarpıyo ve nefesimkesiliyo eşime bak diyorum bakıyo bişey yok gayet normal etıyo diyo:bbo:

beyazcım benim eşimin tarafı urfalı ve süper yoook süper ötesi çiğ köfte yaparlar eeee tabi olsun o kadar değilmi kökleri çiğköfte ile yoğrulmuş :lepi:
gülizcim hakkında hıyırlısı olsun tatlım gelirsede taze bir bebekardır onunda kısmeti ve zamanı buymuş der bağrımıza basarız kıs seve seve Şeniz
safiye valla hiç ana sayfaya dalmıyorum direk burayı açıyorum ya kaçırmışım zaten öle aşkla çekilmiş bi resmimizde yok nedense CADIARZU

geçmiş olsun kuzuyaaa yaaa o sadrazamın sol jon benjaminlerinden bizde de varrr şutarafagitti
yavrum sen evden çıkmıyon ama evde hasta ediyon çık dışarıya bari hasta olduğuna değsin
:roflol:geçen gece bana attığın evhamı hatırlıyon değilmi hani banyo meselesi
o gece ben sana dedim senin kalbin hızlı çarpıyo inanmamıştın delikafadulden
attım tohumları içineeeeeeee :roflol:

eyvahedigeldismilesenden korkulur

zeynacımm..hayırlısı canımm..gelene git denilmez tabiii.opuyorumnanaktan.basarız bağrımıza..esasında ben bu yıl istiyodumm ama eylül daha küçük diye bir yıl erteledikk..ama o gelmek istediysede..hoş gelsinnn:lepi:

Valla siz 2. lere hamile kaldıkça ben de özeniyorum boshayallersmileBizim bilinçli olarak 2. yi yapacağımız yok,o yüzden yanlışlıkla olsa diye içimden geçiriyorum ama o da olacak gibi değil çünkü fazla tedbirliyiz

iyi geceler hatın kızlar nasılsınız bakiim
mmfcim geçmiş olsun çookk ya senin memoda bizim ki gibi evde durunca hasta dışarı çıksan hasta
en iyisi dışarda hastalansınlar bari
safiş seni çok cesur gördüm send ehamiş ol
eylülcüm ya cidden adetin neden o kadar geçti bebişim yaa hayırlısı olsun bakalım
neyse kimsede yok zati ben yatiim

çok geçmiş olsun canım.önemli bişeyiniz yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…