2008 Kasım Anneleri

slm şekerler pazar geceside olsa bi kaç hatun var benim gibi
maytabım geçmiş olsun bebişler hasta olunca evde keyif meyif kalmıyo valla inşallah en kısa zamanda atlatır memoş
eylüllllllllllllllllllll nan hayırdır korunduk dionda ya patlak varsa puhahahaaaaaaa buaralar herkeste bi kaçak var benm hastalık yeni bitti ama bi kaçak var inşallah bişey yoktur diom
zeynam valla buluşmlara güzel oluyor gönül istiyorki herkesle buluşalım ama yollar engelliyo be anam
başka ne vardı unuttum looo
buarada resim ekliiim bi kaç dane buluşmadan

Heyttttttttttttttt seddosum yakiyon fistigim myseverimle beraber ortaligi.

gecmise bakmadim kizlar cok moralim bozuk aksam cok kotu bi kaza gecirdik.

Deniz kucagimdan bi anda kendini atti ve dudagini masanin kenarina vurdu,o kadar hizla vurduki

yavrumun ust dudak patladi hemde disleri kanadi.hemen acile kostuk cok korktuk cunku(

neyseki bisiy olmamis ama elim ayagim bosaldi sanki Allahim kimseyi evladiyla sinamasin cok

zordu cok.

simdi uyudu kuzum dudaklar sis ve patlak bi sekilde.

off uzattikca fenalar geliyor bana.

çileğim sağol cnm arkadaşım bnm
çok çok geçmiş olsun aynısını geçen gün biz yaşadık ben ardaya çorbakoymaya gittim mutfağa hopörlöre tırmanmış ayağı kayınca düşmüş içerden bir çığlık anne anne die bi koştum azğından kan gelio ödüm patladı bi baktım yarılmış dudağı elim ayağıma karıştı bnmde çok korktum ve tektim evde hemen telefona sarıldım annemleri aradım geldiler doktorluk bişey yok dediler ama o anı anlatamam elim ayağım titremişti resmen allah korusun yavrularımızı en hareketli olduğu dönemler bunlar

çok geçmiş olsun çileğim allah korumuş kuzucuğunu.

Evet canimyaa cok hareketliler.Ardacigimida Allah korumus nasil korktugunu smdi daha iyi anlayabiliyourum cok gecmis olsun sizede.

geçmiiş olsun kuzuma vede sana ciciş bu kalp çarpıntısı nereden çıktı

canım yukarıdaki yazında soracaktım ki burada öğrenmiş oldum nedenini neyseki dönüyormuşsun evine çok sevindim

Merhaba kızlar nasılsınız?
Eve döndüm tatil çok güzeldi oysa

devran hoşgeldin canısı

off off çok güzeldi ama her güzel şeyin bir sonu var elbet bitti işte tatil yine

Kızlar selam nasılsınız? İki gündür giremdim neler yapıyorsunuz bakalım.

şekerim gelmez oldun yaa daha sık gel özletme kendini

oy oy kıyamam kuzuma çileğiim çok geçmiş olsun canım benim tahmin edebiliyorum paniğini ah yavrum benim

kızlaar nihayet gitti misafirler ay bittim vallahi gezmeye gidecektik o işte kaldı tabi
ecemim vardı yaa bizim arkadaş onun halini düşünemiyorum yaa benim birgünde pilim bitti o nasıl dayanıyor canım yaa

ecemim dedim de aklıma geldi kızlar h.mine'den haberi olan varmı, ulen yeni yılda kocası tatil kazanmıştı uludağa tatile gittiler gidiş o gidiş hala dönmedi zilli gerçi face Zeynep Ceylin uludağ'da diye fotolar koymuş ama buraya gelmedi niyekine

off yarın da toplantı var aydın merkezde, oraya gitmişken bir de kipadan alışveriş yapıcaz tee akşama döneriz öpüyorum şekerler görüşürüz iyi geceler hepinize

çok cesurum dimi kız asoş guclubacismile
sedacım ve mysevercim resimleriniz harika yalnız mysevercim artık niye yazmıyorsun hiç?özledik seni opuyorumnanaktan
çilekçim çok geçmiş olsun denizime yapıyorlar böyle şeyler bazen,korkutuyorlar bizi

Artık çok fazla gelen yok kızlar,o tatsız olaydan sonra herkesin canı sıkıldı.Yani ben ona bağlıyorum.Diğer topiklere de baktığımızda yavaş yavaş kopmuşlar insanlar.Mesela 2007 kasım anneleri de yok ama daha önce vardı.Bir biz kaldık eski topik olarak.Bizde fazla konu yeni konu açmıyoruz artık.Bizimki neredeyse tamamen günlük hayatı paylaşıma döndü.ınşallah tamamen bitmeyiz,ben çok seviyorum sizleri,bu yüzden de ben hep burada olacağım galiba olumunekankayizsmile

Herkese iyi gecelerrr..UYku tutmadı ben de sabah yağacağım ödevleri şimdiden yapayım bi geçmişe bakayım.

Sedacım resimler süper.Mysever neden gelmiyor artık..Bu arada çocuklu evde oturma odasında kültablasının ne işi var hem de içi izmaritliiiiklava:klava:

Maytapçım geçmiş olsun canım..a.s.

Çileğim toprağım sana da çok geçmiş olsun ,böyle böyle büyücekler..a.s.

Gülizcim heyecanla bekliyoruz ayın 8 ini:jeyyar:..

Hmmm var mı başka unuttuğummmboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…