- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #58.981
Heyttttttttttttttt seddosum yakiyon fistigim myseverimle beraber ortaligi.
gecmise bakmadim kizlar cok moralim bozuk aksam cok kotu bi kaza gecirdik.
Deniz kucagimdan bi anda kendini atti ve dudagini masanin kenarina vurdu,o kadar hizla vurduki
yavrumun ust dudak patladi hemde disleri kanadi.hemen acile kostuk cok korktuk cunku(
neyseki bisiy olmamis ama elim ayagim bosaldi sanki Allahim kimseyi evladiyla sinamasin cok
zordu cok.
simdi uyudu kuzum dudaklar sis ve patlak bi sekilde.
off uzattikca fenalar geliyor bana.
iyi akşamlar arkadaşlar geçmişi okudum ben sürekli giriyorum ama daha çok okuyanlardanım yazmayı pek sevmiyorum galiba bebişler büyüdü bakıyorumda ikinciler yolda ben eşimden iki aydır ayrıyım öyle bir korkum yok şimdilik.....
selam güzeller
geçmişe bakltım ama valla bişey kalmadı aklımda 2 gündür gene hindi modundayım düşün düşün .....dıttırı dıt dıt
memo gene hasta gene sesi çatallaştı yarın 10.30a randevu aldım hastaneden ilk defa milli olucak olucaz sadrazamın sol topitopuya bizimkiler hastaneyle pek işimiz olmadı ama araba yok pazartesi eşimin gelme imkanı yok mecbur bende hastaneden randevu aldım dün sabahtan beri ateşleniyoda 2 hafta oldu daha hastalanalı sanırım tekrarlıyo puff
bu arada anneleride iyi değil dün geceden beri hızlı hızlı kalbim çarpıyo inşallah bu haftaiçi bende gidicem doktora bi baksın bakalım nereme noolmuş bu evham çok kötü yaa herşeyi yakıştırıyosun kendine
hoşbulduk saphiracıgım çok şükür bir sorun yok sadece biraz maddi sıkıntılarımız vardı ondan dolayı ayrıyım canım annemlerdeyim iki aydır inşallah kısmet olursa bu ayın sonuna evime gidecegim allahım kimseyi evinden ayırmasın evimi çok özledim ama ......
Merhaba kızlar nasılsınız?
Eve döndüm tatil çok güzeldi oysa
devran hoşgeldin canısı
Kızlar selam nasılsınız? İki gündür giremdim neler yapıyorsunuz bakalım.
Heyttttttttttttttt seddosum yakiyon fistigim myseverimle beraber ortaligi.
gecmise bakmadim kizlar cok moralim bozuk aksam cok kotu bi kaza gecirdik.
Deniz kucagimdan bi anda kendini atti ve dudagini masanin kenarina vurdu,o kadar hizla vurduki
yavrumun ust dudak patladi hemde disleri kanadi.hemen acile kostuk cok korktuk cunku(
neyseki bisiy olmamis ama elim ayagim bosaldi sanki Allahim kimseyi evladiyla sinamasin cok
zordu cok.
simdi uyudu kuzum dudaklar sis ve patlak bi sekilde.
off uzattikca fenalar geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?