- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.001
akşam hilalcim..belkim olur akşama kadar..:))))güliz ne zaman test yapacaksın canım...
oyyy bebeğime geçmiş olsunHeyttttttttttttttt seddosum yakiyon fistigim myseverimle beraber ortaligi.
gecmise bakmadim kizlar cok moralim bozuk aksam cok kotu bi kaza gecirdik.
Deniz kucagimdan bi anda kendini atti ve dudagini masanin kenarina vurdu,o kadar hizla vurduki
yavrumun ust dudak patladi hemde disleri kanadi.hemen acile kostuk cok korktuk cunku(
neyseki bisiy olmamis ama elim ayagim bosaldi sanki Allahim kimseyi evladiyla sinamasin cok
zordu cok.
simdi uyudu kuzum dudaklar sis ve patlak bi sekilde.
off uzattikca fenalar geliyor bana.
evet sedoşum valla imrenerek baktım tüm resimlere keşke hep bir araya gelip hayatı böle güsel güsel paylaşsakslm şekerler pazar geceside olsa bi kaç hatun var benim gibi
maytabım geçmiş olsun bebişler hasta olunca evde keyif meyif kalmıyo valla inşallah en kısa zamanda atlatır memoş
eylüllllllllllllllllllll nan hayırdır korunduk dionda ya patlak varsa puhahahaaaaaaabuaralar herkeste bi kaçak var benm hastalık yeni bitti ama bi kaçak var inşallah bişey yoktur diom
zeynam valla buluşmlara güzel oluyor gönül istiyorki herkesle buluşalım ama yollar engelliyo be anam
başka ne vardı unuttum looo
buarada resim ekliiim bi kaç dane buluşmadan
günaydın gülizcmmmgünaydınnnnn
tükkanı ben açtımm..ben açtımmmm :)))
keşke benimkide abla mabla dese benimki hiç bişi demiyor banakızlar oglumunla alakalı son gelısme bana abla dıyor
ısrarla ogretmemıze ragmen bana abla anneme anne dıyor
ısın ılgıncı bana abla dıyen hıc kımse yok evde
evde veya dısarıda elımden tutup abbaa dıye kapıya goturuyor
hatta emmek ıstedıgınde bıle abba dıye tutup oturtuyor benı meme dıye acıyor bluzumu
ılk once saka falan sandık ama ısrarcı bu konuda ve nasıl yaklasacagımı sasırmıs durumdayım
akşam hilalcim..belkim olur akşama kadar..:))))
ay gülizim hakkında hayırlısı ne ise o olsun..heyecanla bekliyorum vallaha sonucu:))
geldim geldim canım geldim..hemide yeşil çay getirdim size..afiyet olsunngünaydııınnnnn
günaydın gülizcmmm
hani çaylarrrrrrrr
ay gülizim hakkında hayırlısı ne ise o olsun..heyecanla bekliyorum vallaha sonucu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?