2008 Kasım Anneleri

Çitosum doktorum gözünden hiç kaçmamış izmarit bende koyu bir yeşilaycı olarak sana katılıyorum.Ben bırak çocuğun yanında evin herhangi biryerinde bile içilmesine kızıyorum.Ama malesef eşim ve annesi koyu içiçiler bıraktıramıyorum

Saat üçe geldi oğuz hala uyumadı.Son zamanlarda bunu sık yapmaya başladı asi bir velet oldu.Bende uykusu gelemden uyutmak istemiyorum.Ama buşekilde devam eder diye çok korkuyorum.Gerçi günde iki defa uyuduğunda böyle oluyor farkettim.Ne yapsam acaba

sedoşumm, my sever çok tatlı çıkmışsınız..maşallah size..allah nazarlardan saklasınnn :)
çileğim çok geçmiş olsun canımm..ben bu tür kazlardan korunmak için ortadaki sehpayı kaldırdımm..ama tabiki olacak oldumu yine oluyo..
dilekcim gece 3 oğuz hala uyumadımı..aman allahımm..biz ailecek en 10:30 da yataktayız..tavuk oluruzda..allahım dağına göre duman veriyo anlaşılan..benimkini gece 3 kadar ayakta olduğunu düşünemiyomm...yorgunluktan ölürdüm herhalde..neyse canım kolay gelsin sana..
çitosum ay 8 bugün ne halt yicez bakalımm...durum aynıı

gunaydınn
ıyı sabahlar ve ıyı haftalar dılıyorum herkese
bu kez dınlenmıs olarak cıktım sayılır hafta basına
aslında yerımde de pek durdum sayılmaz ama ıyıyım

gecmıse ustunden baktım zıra cuma ogleden sonra cıkmıstım bayagı bırıkmıs sayfalar

cılegım cok cok gecmıs olsun canım

seda ve mysever cok cıcısınız kıskandırıyorsunuz kızlar maasallah sızlere

gulız hamıslık suphen var sanırım belkı de yanlıs anladım merakla takıp edıyorum canım

dark gelmıs ve hemen gıtmıs sık sık gel lutfen

saphısımın dedıgı gıbı paylasım azaldı sanırım ama gıdecegını soylemedıgı halde sessız sakın gıdenler de oldu aramızdan sanırım onunda etkısı var

zeyna afıyet seker bal olsun
bende yedım ama 3 tane ıle sınırlı kaldım dayanamadım daha fazla acısına

mmf tosun pasaya gecmıs olsun umarım onemlı nır durum yoktur

eylul gelen hedıyeler az da degılmıs daha ne olsun

veee beyazmelek
canım bazı fotolarını sıldıgın ıcın goremedım ama gorduklerım cok guzeldı
tatıl yaramıs kucuk aılenıze

baska ne vardı hatırlayadım kımseler kusura bakmasın lutfen

kızlar oglumunla alakalı son gelısme bana abla dıyor
ısrarla ogretmemıze ragmen bana abla anneme anne dıyor
ısın ılgıncı bana abla dıyen hıc kımse yok evde
evde veya dısarıda elımden tutup abbaa dıye kapıya goturuyor
hatta emmek ıstedıgınde bıle abba dıye tutup oturtuyor benı meme dıye acıyor bluzumu

ılk once saka falan sandık ama ısrarcı bu konuda ve nasıl yaklasacagımı sasırmıs durumdayım

Günaydın yavrular.Herkes iyi mi?

Dilekcim nasıl oldun?

Sedoş ve Mysevercim resimleri face de gördüm.Maşallah size mis gibisiniz:)Yalnız Myseveri şiddetle kınıyorum.Hani tontişin?Ha birde Saphişim değinmiş bazı konulara.Niye gelmiyosun kııı:))

Gülizim bende heyecanla ayın 8ini bekliyorum:)

Çitosum Batuşun fotolarını gördüm.Saçı güzel olmuş kıı.Tertemiz olmuş, sıhhatler olsun..

Çileğim hepsi yaralı bereli valla.Üzülme, boşuna dememişler düşe kalka büyür diye.Anılın da alnı mor:)Geçmiş olsun fıstığım..

Maytabım geçmiş olsun canikom

Kalimerom Lavişin Yağmurcuğuda abla diyo sanırım annesine.Çok anormal değil sanırım.Büyüdükçe anne der.Annem diye hitap et bakalım ne yapacak.Unutur abla demeyi umarım:)))

yasminim , miniğim günaydımnn..
miniğim iyi yönünden bakk..seninki yine abla diyomuş..benimki bana baba diyo..babasını biliyo ama nedense banada baba diyo :))
ama zamanla düzelir canımm..ben takmıyomm..bebek buu:))

günaydııınnnnn
dün gece bizde nöbetteydik
oğluşum nedense uyumak istemedi ve bizde çokkkk uykusuzuz

oyyy bebeğime geçmiş olsun
ama sakin ol çilekçim çocuk bu büyürken yaşayacaz böle aksilikler Allah büyük yaralar vermesin
öp benim için o küçük dev adamı

evet sedoşum valla imrenerek baktım tüm resimlere keşke hep bir araya gelip hayatı böle güsel güsel paylaşsak

günaydınnnnn
tükkanı ben açtımm..ben açtımmmm :)))
günaydın gülizcmmm
hani çaylarrrrrrrr

keşke benimkide abla mabla dese benimki hiç bişi demiyor bana
bazen yeri geldiğinde tanımıyor bile boshayallersmile

ay gülizim hakkında hayırlısı ne ise o olsun..heyecanla bekliyorum vallaha sonucu:))

günaydııınnnnn

günaydın gülizcmmm
hani çaylarrrrrrrr
geldim geldim canım geldim..hemide yeşil çay getirdim size..afiyet olsunn

ay gülizim hakkında hayırlısı ne ise o olsun..heyecanla bekliyorum vallaha sonucu:))

amin canım..bende bekliyom heyacanla.ama..çaktırmıyommm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…