- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #59.021
hayırlısı diyelimm..miniğimmmzeyna bılırım uykusuzlugu ama sen ıslerını halledıp eve gıder yatarsın belkı yıne
bızım kucuk dana anneyı cok guzel soyluyordu ama bırden cuma gunu abba demeye baslaması benı tedırgın ettı o kadar
en kısa zamanda yıgt efe'nın dıllenıp bıktıracagını dusunuyorum
gulızcım hadı hayırlısı belkı bır bebıs yoldadır bıle
bende baktım hafta sonu..malesef %70 indirim olunca..resmen talan olmuşş..bişicik bulamadım..kuzuya bi kaç bişi aldım okadar..muğlada 1 tane zaten lcwalsanaalsanasmile..ben bu hafta sonu mısafır kabul etmedım cok ıyı oldu
ben kuzenıme gıttım cok eglencelı gectı
hatta cocukların oyunlarına bıle takıldım bır ara
dun de ıkı avm'yı talan ettık
ama kendım ıcın bır ıgne almamısken eve ve tabıı kı oglusuma bır suru cıcıler aldım
lcw'ın son ındırımınden cok cıcı seyler bulabıldım bu kez farklı bır avm de
bende baktım hafta sonu..malesef %70 indirim olunca..resmen talan olmuşş..bişicik bulamadım..kuzuya bi kaç bişi aldım okadar..muğlada 1 tane zaten lcwalsanaalsanasmile..
günaydınn
ya hiç vaktim yok yaa yazmaya fırsat dahi bulamıyorum çok işim var yaaaa(
hepinizi öpüyorm gece uğramaya çalışırım
yasminim geçmiş olsun canım...
anılla aysu şu öksürükten tam anlamıyla kurtulamadılar bi türlü..ben uykusuzluğa alıştım artık ve kafama takmamaya çalışıyorum..minik sıpam benim beni uykuyada hasret bıraktı:)))
yasmincim geçmiş olsun.neyi vardı Anıl'ın? bizdede iştahsızlık sorunu var.hastalıkğından kaldı.süt dışında bişey yemek istemiyo( kandıra kandıra yediriyoruz.zor yaa valla.yemeyen çocuk ta çok zormuş (
alemsin yasminim yaaa :))))Tamam Lavişim.Gelirken hafif bişiler giydelikafadulden
altta 3 üstte 4 dişimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?