2008 Kasım Anneleri

zeyna bılırım uykusuzlugu ama sen ıslerını halledıp eve gıder yatarsın belkı yıne
bızım kucuk dana anneyı cok guzel soyluyordu ama bırden cuma gunu abba demeye baslaması benı tedırgın ettı o kadar
en kısa zamanda yıgt efe'nın dıllenıp bıktıracagını dusunuyorum

gulızcım hadı hayırlısı belkı bır bebıs yoldadır bıle

ben bu hafta sonu mısafır kabul etmedım cok ıyı oldu
ben kuzenıme gıttım cok eglencelı gectı
hatta cocukların oyunlarına bıle takıldım bır ara

dun de ıkı avm'yı talan ettık
ama kendım ıcın bır ıgne almamısken eve ve tabıı kı oglusuma bır suru cıcıler aldım
lcw'ın son ındırımınden cok cıcı seyler bulabıldım bu kez farklı bır avm de

hayırlısı diyelimm..miniğimmm

bende baktım hafta sonu..malesef %70 indirim olunca..resmen talan olmuşş..bişicik bulamadım..kuzuya bi kaç bişi aldım okadar..muğlada 1 tane zaten lcwalsanaalsanasmile..

bende baktım hafta sonu..malesef %70 indirim olunca..resmen talan olmuşş..bişicik bulamadım..kuzuya bi kaç bişi aldım okadar..muğlada 1 tane zaten lcwalsanaalsanasmile..

canım ben de zaten 3. magaza da buldum
mıllet hucum etmıs resmen
kendıme bakmadım bıle hos degldı ama kuzuma onumuzdekı yıl ıcın bıle bırseyler aldım

günaydın kızlar :)) bende haftasonu evde tıkılanlardanım.temizlik yaptık bol bol.yedik içtik yattık valla.bi babaanneme gittik o kadar.avm lere gidecektik güya ama hem hava soğuk diye hemde şu mikrop olaylarına takıyorum bazen.içimden de gelmedi.hayırdır dedim gitmeyelim dedim kaldık işte böylee sizlerde ne var ne yok bakeemm:)

Günaydın Derinim.Millet nerde yaww? Bizde haftasonu evdeydik.Annem gitti cumartesi.Nevresimleri falan yıkadım.Anıl geceleri uyutmuyo, rahatsız dişlerinden..Öksürüğü de devam ediyo.Yarın falan doktora götüreyim diyorum.Uykusuzum 3-4 gündür..

yasminim geçmiş olsun canım...
anılla aysu şu öksürükten tam anlamıyla kurtulamadılar bi türlü..ben uykusuzluğa alıştım artık ve kafama takmamaya çalışıyorum..minik sıpam benim beni uykuyada hasret bıraktı:)))

Sağol dünürüm.Anıl uyurdu ama dişleri fena olmuş.4 Tane diş birden patladı.Hem de köpek dişleri.Ağzının içinde yara da çıkmış.Yemek yemiyo 3-4 gündür.Dün biraz yedi( Yoksa Anılın uykusu iyiydi.Yavrum çığlık atıyo gece.Birkaç gün yanımda yatırdım...Doğdu doğalı ilk defa...
Gelinimi alıyımda sen uyu biras:))

yasmincim geçmiş olsun.neyi vardı Anıl'ın? bizdede iştahsızlık sorunu var.hastalıkğından kaldı.süt dışında bişey yemek istemiyo( kandıra kandıra yediriyoruz.zor yaa valla.yemeyen çocuk ta çok zormuş(

Canım oğlumun iştahı yerindeydi, uykusu da güzeldi.Köpek dişleri çıkana kadar.Uzun sürdü bu durum.Dün üstlerdekilerin patlamış olduğunu gördüm.Alt kesiciler kıpkırmızı.Bişi yediğinde ağlayarak çıkarıyo hemen..:gitme:

bizde daha yok köpek dişleri..büyükler en zor köpek dişi çıkar diyorlar..ateş falan yaparmışş..yaz gelmeden bizde çıkarsaydık..bizim daha 5 adet dişimiz var..

altta 3 üstte 4 dişimiz var.

11 Dişimiz vardı ön 8 + küçük azı 3 + 4 yeni kesici köpek dişleri çıkıyo.İki tane köpek dişini gördüm üsttekileri.Alttakiler kızarık((((((

Gülizim öyle yazmışım Lavişi.Gece gelirim falan deyince öyle anladık.Acaba o da alışkanlıktan mı söyledi ne:))Kocişine gece geliyorum yanına falan diyosakaydirigubbakcemile3

bizde niye çıkmıyo bu dişler yaa.çok geç mi kaldı acaba ??? doktor 2 yaşına kadar gram almasa olur dedi.o yüzden yemiyo diye dert etmiyorum.zaten kilo iyi değil.bizim başımız beladaa (

yasminim ne zordur şimdi..kuzuşum çabucak çıkarır dişlerini inşallah..
bizimde altta 2 tane ve üstte 3 tane olmak üzere 5 tane dişimiz var..biraz geç çıkartıyoruz dişlerimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…